Nelli Sza 30.05.2011 18:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2011 Jak to miło, kiedy tak sobie u mnie dogryzacie Witam wszystkich! Spieszę donieść, że sypialnia się szlifuje i maluje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 30.05.2011 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2011 Nelcia a bo to tak cieszy mnie jak wylazło z ziemi co posiałam to się cieszyłam jak głupi dzwonkiem a Ty tu zmienisz kolorek tam coś przestawisz i ciagle nowe i jak sama piszesz małym kosztem:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 31.05.2011 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2011 Przyszłam się przywitać do "nowego" "starego" Leśnego Domku.Jestem bardzo do tyłu, jeszcze ze sto lat za tymi co są sto lat za Murzynami. Jakoś w pracy miałam więcej chęci na odwiedzanie forumowych wątków aniżeli w domu. Może to dlatego, że w pracy tęskniłam za domem, za pracami w domu, a teraz jestem tu cały czas, widzę te wszystkie niedoróbki i odczuwam bardzo swoją niemożność zrobienia czegokolwiek.Ale do rzeczy. NELCIU, bardzo się cieszę, że zostajecie. Wiesz, że my z Adasiem bardzo przeżywaliśmy waszą decyzję i zachodziliśmy w głowę dlaczego i że tak być nie może! Dlatego cieszę się NIEZMIERNIE, że pozostaniecie w Waszym pięknym domu. I cieszę się, że masz oparcie w P. No i pewnie jak już Staś będzie nieco większy to będzie Was chciał odwiedzić.Trzymam za Was kciuki i czekam może choć na najdrobniejsze fotki z Waszego ciepłego domu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 01.06.2011 15:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2011 (edytowane) wusia odczuwam potrzebę osobistego przytulenia sie do Ciebie I chyba mi coś piznie i przyjadę Ale spoko, najpierw dam znać Aniu! Kochana Moja!!!!! Ciebie też wyściskam, niech no tylko Staś się urodzi Dzięki za ciepłe słowa. Dziś wstawię choć jedno zdjęcie. Słowo Edytowane 1 Czerwca 2011 przez Nelli Sza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bold 01.06.2011 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2011 cześć i czołemwpadłem tutaj przez przypadek, skusiło mnie słowo "leśny" w tytule,a to stara znajoma Nelli, to już chyba czwarta reaktywacja,pozdrowienie i dużo dobrego dla Ciebie i rodziny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 01.06.2011 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2011 Nelcia dawaj to zdjęcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 01.06.2011 17:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2011 (edytowane) cześć i czołem wpadłem tutaj przez przypadek, skusiło mnie słowo "leśny" w tytule, a to stara znajoma Nelli, to już chyba czwarta reaktywacja, pozdrowienie i dużo dobrego dla Ciebie i rodziny Własnym oczom nie wierzę :jawdrop:Gdzieżeśty przebywał A reaktywacja druga, wcześniej były drobne ucieczki, ale zawsze zakończone powrotem Dzięki! A gdzie Twój cudowny domek? lasche, już, już...... tylko jeszcze się maluje Edytowane 1 Czerwca 2011 przez Nelli Sza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 01.06.2011 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2011 A teraz !? Jeszcze się maluje ? Zlituj się kochana hihi bo ja tu czekam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 02.06.2011 16:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2011 (edytowane) yokasta, nie uwierzysz, ale dalej się maluje, bo...yyyy.... wczoraj zabrakło nam farby i w ogóle wszystko było nie tak. Nie mieliśmy taśmy, żeby zrobić paseczek, a do kitu.. No ale już jest dziś i chyba w końcu będziemy spać w sypialni, cokolwiek to znaczy Zanim jednak tam posprzątam i pownoszę graty to w ramach przeprosin za dalsze czekanie wklejam inne zdjęcie Julka ma dziś 7 urodziny i dostała chomika, o którym MARZYŁA od roku. Ja jestem na nie...... ale jak patrzę jak się cieszy to chyba dobrze, że go mamy Edytowane 2 Czerwca 2011 przez Nelli Sza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 02.06.2011 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2011 (edytowane) Wszystkiego najlepszego dla córci! Heheheh, ja mam chomika Roborowskiego (najmniejszy), który uwielbia sobie robić tunele z rolek po papierze toaletowym (tym niepachnącym oczywiście) i jest bardzo kulturalny bo z jednej zrobił sobie toaletę.... Kończąca się farba to dla mnie nic nowego my w sypialni mieliśmy do pomalowania tylko jedną ścianę i starczyło na 1 warstwę, były prześwity a farba po 1. z mieszalnika i po 2. przerabiana przez nas na inny kolor więc nie było szansy na dorobienie...i tak powstała moja niespodziankowa koncepcja Aaaa zapomniałam dodać, moim zdaniem duże akwarium jest lepsze niż jakakolwiek klatka - po pierwsze ze względu na wióry i mnóstwo sprzątania non stop. Po drugie widze ile chomik sobie żarełka pochował i wiem kiedy sypnąć i polecam, żeby pod wióry kupować torf taki czarny - wtedy nie ma żadnego zapachu od chomika i jest super. Edytowane 2 Czerwca 2011 przez yokasta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 02.06.2011 17:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2011 Oooo, dzięki za wszystkie porady dotyczące chomika, na pewno skorzystam. My nigdy nie mieliśmy takiego zwirzątka i dopiero się uczymy co i ja Klatkę dostaliśmy od znajomej. Ma do niej różne bajery. Mam nadzieję, że mu tam dobrze. A na dno wsypaliśmy naturalny żwirek z drzewa iglastego zamiast trocin, tak nam polecono. A z tą farbą to było tak jak napisałaś Ścianki kawalątek dosłownie i jeszcze zabrakło i prześwity jakieś, e fuj Dobra idę tam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 02.06.2011 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2011 jeszcze co do chomika, nie wiem jaki macie gatunek mój to ten najmniejszy światowy i w klatce parę razy nam wylazł przez szczebelki (a raczej wylazły kiedy były jeszcze dwa). Ściskam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.06.2011 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2011 Nelcia ja się zdecydowanie domagam ściskania;) i wszystkiego naj naj dla Córci:) słodkie dzieciaki masz:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 02.06.2011 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2011 Uściski dla Pięknookiej Julki od forumowej ciotki Ani! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 02.06.2011 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2011 ale fajny prezent...założę się że córcia wniebowzięta ...przekaż jej najserdeczniejsze życzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 02.06.2011 22:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2011 proszę o oddanie głosów na lipę w Stanicy http://baobab.nazwa.pl/www/drzewo_roku/ rośnie około kilometra od mojego ogrodu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 03.06.2011 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2011 Nelciu, przepraszam, że tutaj... JAMLES - to Ty z tej Stanicy? Tej pilchowickiej Stanicy? Toś mój sąsiad prawie, że przez płot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 03.06.2011 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2011 z tej Stanicy, a sąsiad przez który płot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 03.06.2011 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2011 sąsiadka dokładnie. Idę się przywitać do właściwego wątku a nie śmiecić Nelci... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kluczmonia 03.06.2011 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2011 Neli ja dopiero teraz Cię witam ale lepiej późno niż wcale... Kochana widzę że wróciłaś do formy bo remonty i zmiany kontynuujesz.. ciesze sie i życzę wszystkiego dobrego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts