Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Leśny Domek

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

hej LeśnaKobieto")

Wklaśnie zajrzałam sobie na muratora po dluuuugiej przerwie, a że u mnie osttani wpis jest TWój i że podobno tęsknisz to ja sięu Ciebei przywitam. Do mnie i tak już dawno nikt nie zagląda....

Czytam że jakieś wichry u Ciebie wialy niedobre, mam nadziejęże już wszystko sie wyprostowało i nie ma żadnych ciagó dalszych. Chcialąm sobie Twój domek przypomnieć ( pamietam jego budowanie) ale nie widzę tu żadnych zjęć, wogóle forum jakoś się zmieniło, nie orientuję sie w nim zupełnie. No i stara gwardia gdzieś przepadła??? nie wiem juz jak szukac nawet... buziaczki wysylam potrójne - jeden mój i dwa umorusane ;)

Kochani!

Dałam słowo, że będą zdjęcia, a do dziś ich nie ma :(

Przepraszam wszystkich. Jutro wolne, zrobię fotki i wstawię a jak nie to proszę mnie "zbanować" ;)

Odpiszę też na wszystkie wpisy.

Miałam urwanie głowy związane z zakończeniem roku szkolnego. Musiałam pozamykać kilka projektów unijnych itp.

Ale jutro jestetm do waszej dyspozycji ;)

Teraz lecę spać, nadrobić stracony ;) czas......

Kochani, zdjęcia są masakrycznej jakości, ale nie chcę was dłużej zwodzić. Sypialnia jak sypialnia. Całkiem zwyczajna. Brakuje listew przypodłogowych, tzn były, ale je odkęciliśmy bo były brązowe. Teraz będą drewniane, białe :)

szko%2525C5%252582a%252520150.jpg

szko%2525C5%252582a%252520151.jpg

szko%2525C5%252582a%252520152.jpg

szko%2525C5%252582a%252520153.jpg

szko%2525C5%252582a%252520155.jpg

szko%2525C5%252582a%252520158.jpg

szko%2525C5%252582a%252520159.jpg

szko%2525C5%252582a%252520160.jpg

Pusto, ale przyjemnie :) Wróciliśmy do punktu wyjścia, można powiedzieć. Tylko wtedy była tapeta w kwiaty jabłoni i tego trochę mi żal :)

Proszę mi doradzić, co zrobić z tą wnęką z białymi półeczkami? Chyba ich tam nie potrzebuję. Jeszcze niedawno stały na nich samochodziki Mikołajka, bo miał tam pokój :) No a całkiem na samym początku naszej historii było tam wejście do garderoby. Właściwie, nadal jest, bo wystarczy tylko przesunąć szafę, której tył jest pomalowany na niebiesko i już :)

A i najważniejsze, zdjęcia zrobione podczas zachmurzonego nieba. Kiedy jest słońce, niebieski, który może się wam teraz wydawać bardzo ciemny, jest naprawdę ciepły i taki, hmmmmm.... głęboki :D

Jamles, ależ ty masz poczucie humoru :lol2:;)

wusia, przyjadę w lipcu, umówimy się, powoli zaczynam mieć wolne :) Dam znać, tymczasem ściskam cię przez komputer :)

Aniu, to może jak A. wróci po tych 6 dniach to daj znać, ok?

kluczmoniu, dziękuję, miło, że zajrzałaś :)

onna!!!! Oczywiście, że tęsknię i wcale nie "podobno" :) Pałam sentymentem przeogromnym to tej naszej-jak to nazwałaś-starej gwardii :) Matko, aż mi się na płacz zbiera :) Budowaliście ze mną ten domek. Pamiętasz, każdego dnia wrzucałam mnóstwo zdjęć z budowy :)

Tamtej Galerii już nie ma, ale jest ta, do której równie serdecznie Cię zapraszam :) Ucałuj Bliźniaki, jak się miewacie???

Nelli tym razem czytam i śledzę Twój wątek od początku :) tylko czasu na aktywniejsze udzielanie się jakoś brak...

wasza stara- nowa sypialnia Bardzo mi się podobna, a ten głęboki niebieski idealnie pasuje do bieli :)

cóż to za ładna narzutka??

Ps. skoro ma to być już docelowa sypialnia, zastanowiłabym się nad wymianą drzwi na pełne ;) przy dwójce małych dzieci... tak na wszelki wypadek :lol2:

chyba że znowu zmiany będą :D

pozdrawiam

Nelli super wyszlo :)

ja zrobilabym wlasnie taką ramę z bialych listew......zawsze znajdziesz pierdy ktore tam poustawiasz :)

a jak nie masz co eksponowac to mozna dorobic drzwi ( np takie jak mam ja - z siatki) i wtedy zamkniesz tam wszystko co potrzebne a nie ladne ;)

ja mam w swojej wnęce opakowania na prezenty, rozne duperele np. golarke do swetrow, zesaw do szycia, pare ozdób światecznych........wszystko co musze mieć pod ręką a nie mam na to miejsca w komodzie :)

a białe drewniane listwy to super pomysł :)

Super sypialnia Nelciu, a ja mam pytanie ( to już chyba standard jakiś :D) - macie łóżko 140 czy 160 ? Mam nadzieję, że 140 :lol2: bo takie będziemy mieli ;) świetnie wygląda :yes:. Nad łóżkiem co będzie ? :) A półeczki bardzo fajne, ja bym tam wstawiła albo koszyki, albo doprawiła drzwi i chowała cokolwiek ;) albo książki (w niestandardowy sposób czyli na leżąco jeśli półki są za niskie).

Cze Nelcia :)

Melduję, ze zaglądam często i jestem na bieżąco....

We wnęce zrobiłabym: tak jak mówią dziewczyny... obiła listewkami i zostawiła półki, zrobiła drzwiczki i była by szafeczka na duperele... , Yokasta na książki to chyba za płytki są te półeczki...

Albo moja propozycja obić listwami zrezygnować z półek i wstawić lustro... Było by gdzie się przeglądać....

No i powiem, że niezła metamorfoza... A pamiętam jak robiłaś żeglarsko - marynarski pokój....

Skąd Wy macie tyle pomysłów??? Kiedyś przebrnęłam około 30 stron Twojego dziennika-komentarzy Betib i szczęka mi opadała... jak znajdę więcej czasu to przebrnę całość....

Neli Betib ma racje.... folia wystarczy, ale ja się zastanawiam czy ta szyba nie jest czasami matowa... , na taką wygląda....

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...