Nelli Sza 23.06.2011 21:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2011 Ale jazda! Czytam i kwiczę Ta szyba JEST MATOWA Na początku nie wiedziałam. o co chodzi ida2, kiedy pisałam o wymianie szyb, dopiero potem wczytując się w dalsze posty, zrozumiałam, że myślicie, że ta szyba jest przezroczysta, tak? Nie, no takim kozakiem to ja nie jestem:D Jedyne drzwi to szybą przezroczystą jakie posiadamy, to drzwi z wiatrołapu do pokoju dziennego Wszystkie pozostałe albo pełne, albo takie jak w sypialni, z szybą matową Dzięki za wszystkie pomysły na wnękę, na pewno coś wykorzystam I dzięki za wszystkie miłe słowa, ale mi tu z Wami dobrze yokasta, tak nasze łóżko w rozmiarze 140x200 i jak dla nas ok A żałuję, że nie jest szersze tylko wtedy, gdy się pokłócimy , ale wtedy jest jeszcze gościnny Arniczko, marynarskie akcenty bardzo bliskie memu sercu, na pewno znajdą w naszym domku swoje miejsce. Może w sypialni coś postawimy, bo czuć tam ducha tamtego klimatu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 23.06.2011 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2011 Świetna metamorfoza Nelciu! Jak to się stało, że ja nie wiedziałam, że reaktywowałaś się na forum?? Ale fajnie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 23.06.2011 22:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2011 Dzięki rasiu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andulka 23.06.2011 23:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2011 Nieźle się wszystkim wyobraźnia uruchomiła z tymi Twoimi szybami Kolejna sypialnia, podziwiam Wasz zapał do zmian Ładniutka sypiania, choć trochę surowo jeszcze. W tej wnęce oprócz pomysłów, które już padły to ja bym jeszcze widziała jakąś galerię - albo obraz pasujący, albo jakieś Wasze zdjęcie, może ślubne? A może kilka zdjęć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 24.06.2011 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2011 Nelcia, sypialnia śliczna, jak zresztą wszystko u Ciebie Skąd Ty masz tyle siły? P.S. Jak A. tylko wróci, albo da znać że wraca to się odezwę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 24.06.2011 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2011 A wiesz, ponieważ powinnam nieco odpoczywać, wróciłam dziś do Twojej galerii zdjęć z budowy domu. Jak mi się marzy taki dom! Nelcia, byłabym gotowa budować drugi - taki jak Wasz. Nigdy nie pisałaś (albo ja nie pamiętam) co to za projekt. Pamiętasz może nazwę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 24.06.2011 18:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2011 (edytowane) Nieźle się wszystkim wyobraźnia uruchomiła z tymi Twoimi szybami ? Niom A wiesz, ponieważ powinnam nieco odpoczywać, wróciłam dziś do Twojej galerii zdjęć z budowy domu. Jak mi się marzy taki dom! Nelcia, byłabym gotowa budować drugi - taki jak Wasz. Nigdy nie pisałaś (albo ja nie pamiętam) co to za projekt. Pamiętasz może nazwę? Aniu, to jest projekt, który wymyśliliśmy sami, opierając się na kilku innych Jednak po jego wyrysowaniu, pan projektant "wciągnął" go sobie do swojej bazy. Pan nazywa się Łuksz Iwanek. Jest z Cieszyna, a pracownia jakoś "Mój-dom" chyba i ten nasz to L-89, albo coś w pobliżu Pisałam, oj pisałam i rzuty kilka razy wrzucałam, ale to było w starej Galerii i baaaaaaardzo dawno temu A siłę to ja mam paradoksalnie, ale właśnie dzięki tym zmianom A jakie mam plany! Jak tylko będzie to kiedyś możliwe, to tak: planuję przenieść schody w miejsce obecnego stołu jadalnianego, a wtedy: - obecny pokoik Mikołajka (dla tych, co się już u mnie potracili - mowa o dawnej pralni, powiększonej kosztem górnego holu ) będzie duuży, przestronny i cudowny - część nad garażem, czyli obecne dwa pokoiki zamienią się w jedną byczą sypialnię z sufitem aż do szczytu i oczywiście bielonymi jętkami . Będzie się do niej wchodziło z holu na górze, trzema schodkami w dół, tak jak teraz wchodzi się trzema schodkami w górę z półpiętra na hol I będzie w niej wydzielona garderoba, no bo tą obecną zajmą schody właśnie - A tam, gdzie teraz mamy schody stanie wielgachna szafa z Ikea na wszystko lub będzie ściana , a za nią przestronna pralnia -Gabinecik będzie na dole, tam, gdzie stoi pianino i będzie go ogrzewać koza, którą muszę oczywiście dopiero kupić I ten gabinecik będzie delikatnie oddzielony od części salonowej (no, może salonkowej bardziej) szerokim na około 1,5m murkiem z cegły rozbiórkowej I wtedy będzie chyba już dobrze Edytowane 24 Czerwca 2011 przez Nelli Sza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 24.06.2011 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2011 Nelcia ty oszalałaś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 24.06.2011 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2011 O projekcie zapewne pisałaś jak ja nie miałam nawet pojęcia o istnieniu forum. Nelcia, ALE MASZ PLANY!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 24.06.2011 19:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2011 Nelcia ty oszalałaś Chyba tak, pasiu O projekcie zapewne pisałaś jak ja nie miałam nawet pojęcia o istnieniu forum. Nelcia, ALE MASZ PLANY!!! Możliwe, ale to nic nie szkodzi. Ja tam mogę odpowiadać, o ile jeszcze coś pamiętam Wiecie, 20 czerwca minęły dwa lata od przeprowadzki Aż trudno w to uwierzyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 24.06.2011 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2011 yokasta jak lubisz spac blisko męza to kup 140 ja mam i nawet moja Tosia spokojnie się mieści między nami Teraz mam 135 i jest super 140 to luksus a większe i tak się nie zmieści . Nelcia plany jak stąd do NYC duże zmiany! Wierzę jednak, że z Waszym samozaparciem dacie radę . Dzięki za odpowiedź, właśnie kupujemy 140 i już wiem że będzie świetnie wyglądało . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 24.06.2011 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2011 ja sie juz zgubilam w tych twoich pomieszczeniach chyba trzebaby zrobic kolejna inwentaryzacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 24.06.2011 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2011 I ja się przyszłam przywitać Trzymam kciuki za wszystkie plany:) Beata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 24.06.2011 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2011 Najważniejsze, że nadal jesteście w Leśnym Domku i to się nie zmieni! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 24.06.2011 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2011 Nelcia pogubiłam się.... I najbardziej zaniepokoiło mnie.... - A tam, gdzie teraz mamy schody stanie wielgachna szafa z Ikea na wszystko lub będzie ściana , a za nią przestronna pralnia No bo niby jak macie zamiar wchodzić na górę... bo przecież to nie parterówka... Po drabinie z zewnątrz... Noooooooooooo nie kumam.... Pogubiłam się..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 24.06.2011 20:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2011 Nelcia pogubiłam się.... I najbardziej zaniepokoiło mnie.... No bo niby jak macie zamiar wchodzić na górę... bo przecież to nie parterówka... Po drabinie z zewnątrz... Noooooooooooo nie kumam.... Pogubiłam się..... Aaa bo nie czytasz, od początku do końca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 24.06.2011 20:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2011 Najważniejsze, że nadal jesteście w Leśnym Domku i to się nie zmieni! Oj tak Super yokasta! Będzie Pani zadowolona markoto, nie inwentaryzacja, tylko odwiedziny, lub odwiedziny połączone z inwentaryzacją Zapraszam!!! witaj bogumil, tj. Beatko miło mi! Arnika! Doczytałaś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 24.06.2011 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2011 no o takiej inwentaryzacji myslalam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 24.06.2011 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2011 a jesli nie doczytałaś to schody mają być gdzieś w jadalni . Nelcia, najważniejsze że z czasem dowiadujecie się jakie są FAKTYCZNIE wasze potrzeby i co chcecie zmienić. Zmienicie w swoim tempie i kiedy przyjdzie na to czas. Twój wątek zawsze napawa mnie wielkim optymizmem, zwłaszcza kiedy mam w planach jutrzejsze malowanie drewnianych okien na biało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 24.06.2011 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2011 Jeszcze nie doczytałam... Zmęczona jestem... byłam na wysokich obrotach w Zakopanym i z powrotem.... Troche już nie kumam.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts