Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Leśny Domek

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

no o takiej inwentaryzacji myslalam :D

Super, to jak wrócę z pielgrzymki, zapraszam :)

:lol2: a jesli nie doczytałaś to schody mają być gdzieś w jadalni :rotfl:.

dokładnie :)

Nelcia, najważniejsze że z czasem dowiadujecie się jakie są FAKTYCZNIE wasze potrzeby i co chcecie zmienić. Zmienicie w swoim tempie i kiedy przyjdzie na to czas. Twój wątek zawsze napawa mnie wielkim optymizmem, zwłaszcza kiedy mam w planach jutrzejsze malowanie drewnianych okien na biało :lol2:

:hug:

Jeszcze nie doczytałam... Zmęczona jestem... byłam na wysokich obrotach w Zakopanym i z powrotem.... Troche już nie kumam....

Spoko :) Arniczka przybierze się z Martą i jak wszystko zobaczy na własne oczy to i sobie moją przyszłość wyobrazi :D

Moja wyobraźnia jest chyba zbyt ograniczona, żeby podążyć we za wizjami gospodyni wątku, zwłaszcza jeśli chodzi o zamianę trzech stopni w górę na trzy stopnie w dół :D, ale wierzę, że będzie jeszcze piękniej :yes:

:lol2::lol2::lol2:

Obiecuję, że jak już będzie po, nakręcę filmik i wszystko będzie jasne ;)

Hejka, ale pogoda, nie?

Dostałam niedawno od koleżanki stary, bardzo stary, stoliczek ala biureczko. Chciała go wyrzucić, ale pomyślała o mnie, kochana (bo kiedyś powiedziałam, że jak będzie zmieniać to ja chętnie go przygarnę:)) I mam. Mój mężuś kupił sobie szlifierkę, więc podsunęłam mu biureczko, żeby ją sobie wypróbował ;)

Tak mu się spodobała, że biurko wyszlifowane w całości, gotowe do malowania :)

Mam nadzieję, że około wtorku lub środy będę mogła się nim pochwalić :) Oczywiście na biało :)

Tymczasem, plany na uprzytulnienie Leśnego Domku snują się po mojej głowie dalej, jak zwykle ;)

Dzieje się niewiele, ale jest dobrze :)

No i lada dzień "zejdzie" z ofert nasz dom, co oznacza, że już nikt chętny nie będzie chciał go oglądać w celu zakupu. A ja mam nadzieję, że z zebranych wizytówek, nie będziemy musieli skorzystać.

I taki maleńki zakup w Ikea :)

http://www.ikea.com/pl/pl/images/products/romantisk-taca__0112674_PE264570_S4.JPG

Dzięki kochane :hug:

Pogoda niestety nie sprzyja optymizmowi, ale jak zobaczyłam dzisiaj stoliczek, to mi optymizm wrócił :)

Bo okazało się, że P. wczoraj oprócz wyszlifowania, od razu go raz przemalował, no rozfechtował się chłopak ja nic ;)

Juszczakówko, malował tym, co akurat miał w garażu, białą farbą akrylową chyba z Dekorala :)

Będą potrzebne jeszcze conajmniej 2 warstwy, ale to w przyszłym tygodniu. W niedzielę nie pracujemy :) Świętujemy :)

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...