andulka 24.06.2011 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2011 Moja wyobraźnia jest chyba zbyt ograniczona, żeby podążyć we za wizjami gospodyni wątku, zwłaszcza jeśli chodzi o zamianę trzech stopni w górę na trzy stopnie w dół , ale wierzę, że będzie jeszcze piękniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 24.06.2011 21:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2011 no o takiej inwentaryzacji myslalam Super, to jak wrócę z pielgrzymki, zapraszam a jesli nie doczytałaś to schody mają być gdzieś w jadalni . dokładnie Nelcia, najważniejsze że z czasem dowiadujecie się jakie są FAKTYCZNIE wasze potrzeby i co chcecie zmienić. Zmienicie w swoim tempie i kiedy przyjdzie na to czas. Twój wątek zawsze napawa mnie wielkim optymizmem, zwłaszcza kiedy mam w planach jutrzejsze malowanie drewnianych okien na biało Jeszcze nie doczytałam... Zmęczona jestem... byłam na wysokich obrotach w Zakopanym i z powrotem.... Troche już nie kumam.... Spoko Arniczka przybierze się z Martą i jak wszystko zobaczy na własne oczy to i sobie moją przyszłość wyobrazi Moja wyobraźnia jest chyba zbyt ograniczona, żeby podążyć we za wizjami gospodyni wątku, zwłaszcza jeśli chodzi o zamianę trzech stopni w górę na trzy stopnie w dół , ale wierzę, że będzie jeszcze piękniej :lol2: Obiecuję, że jak już będzie po, nakręcę filmik i wszystko będzie jasne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 25.06.2011 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2011 No i chyba tak trzeba by było zrobić..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betib 25.06.2011 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2011 hahaha ale się uśmiałam Nelka ..........Ty duszo niespokojna ale popieram.........plany trzeba mieć ,bo inaczej byłoby nudno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 27.06.2011 05:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2011 Nelka super!!!!Zmiany bardzo pozytywne,oby do przodu;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 02.07.2011 21:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2011 Hejka, ale pogoda, nie? Dostałam niedawno od koleżanki stary, bardzo stary, stoliczek ala biureczko. Chciała go wyrzucić, ale pomyślała o mnie, kochana (bo kiedyś powiedziałam, że jak będzie zmieniać to ja chętnie go przygarnę) I mam. Mój mężuś kupił sobie szlifierkę, więc podsunęłam mu biureczko, żeby ją sobie wypróbował Tak mu się spodobała, że biurko wyszlifowane w całości, gotowe do malowania Mam nadzieję, że około wtorku lub środy będę mogła się nim pochwalić Oczywiście na biało Tymczasem, plany na uprzytulnienie Leśnego Domku snują się po mojej głowie dalej, jak zwykle Dzieje się niewiele, ale jest dobrze No i lada dzień "zejdzie" z ofert nasz dom, co oznacza, że już nikt chętny nie będzie chciał go oglądać w celu zakupu. A ja mam nadzieję, że z zebranych wizytówek, nie będziemy musieli skorzystać. I taki maleńki zakup w Ikea http://www.ikea.com/pl/pl/images/products/romantisk-taca__0112674_PE264570_S4.JPG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
azalka76 03.07.2011 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2011 Neli powodzenia, wszystko się ułoży - czas złoty środek . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 03.07.2011 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2011 Neluś....teraz będzie juz tylko lepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 03.07.2011 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 03.07.2011 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2011 Nelli no i świetnie, że wrócił zapał i dobre myśli ...ja niecierpliwie czekam na stoliczek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 03.07.2011 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2011 Też czekam na efekt końcowy ( po moich ostatnich wyczynach z malowaniem mebli każdy mebelek odnowiony własnoręcznie mnie interesuje ) bardzo, bardzo. A czym będziesz malować biureczko ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 03.07.2011 09:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2011 Dzięki kochane Pogoda niestety nie sprzyja optymizmowi, ale jak zobaczyłam dzisiaj stoliczek, to mi optymizm wrócił Bo okazało się, że P. wczoraj oprócz wyszlifowania, od razu go raz przemalował, no rozfechtował się chłopak ja nic Juszczakówko, malował tym, co akurat miał w garażu, białą farbą akrylową chyba z Dekorala Będą potrzebne jeszcze conajmniej 2 warstwy, ale to w przyszłym tygodniu. W niedzielę nie pracujemy Świętujemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 03.07.2011 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2011 przede mną malowanie komody i łóżka do sypialni.......więc z chęcią zobacze jak wyszło u Ciebie:)przecierki planujesz?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 03.07.2011 10:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2011 Kalu, nie planuję przecierek, bo to będzie prawdopodobnie biureczko do pokoiku Julki, a tam wszystko białe bez przecierek. Jula, we wrześniu idzie do I klasy i trzeba przystosować pokoik do wymogów odgórnych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 03.07.2011 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2011 czesc wesola pszczolko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 03.07.2011 21:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2011 hej Aniu, ale mi słodzisz Kupiłam na Allegro 2 świeczniki, są brzydkie, ale będą ładne http://img07.allegroimg.pl/photos/oryginal/16/94/92/00/1694920054 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 03.07.2011 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2011 Widzę, że czas na rękodzieło artystyczne nadszedł czekamy na efekty:yes: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 03.07.2011 21:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2011 :lol2:pasiulka, ajlowju, chyba byście beze mnie smutno mieli, co nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 03.07.2011 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2011 :lol2:pasiulka, ajlowju, chyba byście beze mnie smutno mieli, co nie? masz rację Ty jesteś jedyna w swoim rodzaju:rotfl: P.S pozdrowienia nadmorskie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 03.07.2011 21:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2011 Dzięki i proszę morze ode mnie ucałować. Kocham MORZE i czekam na wyjazd z niecierpliwością, ale kiedy, co i jak to jeszcze nie wiem, bo u nas, jak zawsze, na wariata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts