Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Leśny Domek

Recommended Posts

Kalu, nie planuję przecierek, bo to będzie prawdopodobnie biureczko do pokoiku Julki, a tam wszystko białe bez przecierek. Jula, we wrześniu idzie do I klasy i trzeba przystosować pokoik do wymogów odgórnych ;)

Mój Hubi też i własnie nabyliśmy biurko 2 tyg temu:-)

• Odpowiedzi 2,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

wusia, no już raczej nie ;)

Aniu, nic nie dotarło, ale to pewnie dlatego, że moja komórka padła i obecnie jestem bez, ja pisałam do Ciebie z telefonu P. I nie wiem, jak jest odpowiedź. Napisz raz jeszcze proszę, może na priv? :)

Kobiety, wziełam się na wiatrołap. To, co ma powstać, nie będzie szczytem moich marzeń, ale będzie, po prostu w ogóle coś w końcu będzie :)

Mamy tam zabudowane regały na butki, stojak na płaszcze, który będzie się lada dzień malował, oczywiście na biało :)

Kolor ścian jest cały czas taki sam (nie mogę w to uwierzyć ;)) Kamionkowy z Nobilesu. Jest ładny, więc zostaje, trzeba go tylko odświeżyć. No i listwy przypodłogowe bez których jest obleśnie akura w takim miejscu.

Nie mamy też nic do siedzenia, tj. jakiejś ławeczki, na której dzieci mogłyby spokojne zakładać buciki. Teraz siadają na podłodze i jest to dla wszystkich bardzo uciążliwe. Miała być drewiana ławka, potem jakiś kufer, albo jeszcze regał z Ikea (taki jak u Lutajki) Nie ma. Ostatecznie stanęło na pufie. Mam nadzieję, że będzie ok. Kupiłam na Allegro. Potrzebna jeszcze będzie lampa. Pomysł jest, chytry plan również ;)

W sobotę może będzie ten nasz biedny wiatrołapek gotowy :)

Stoliczek się maluje, lasche ;)

Listwy przypodłogowe do sypialni są gotowe. Chyba dziś będą montowane o ile starczy nam czasu i siły, bo wybieramy się właśnie na małe polowanie do Jyska :)

Dam znać.

A to ta pufa

http://img07.allegroimg.pl/photos/oryginal/16/95/76/16/1695761640:)

Wczoraj padłam jak długa, wróciliśmy po 23.00

Tylko, yyyyy do Jyska nie dotarłam :lol2:

Zatrzymałam się "na chwilkę" w TK Maxx i jeszcze wpadliśmy na ciuchy bo fajne wyprzedaże.

Więc do Jyska pojechałam dzisiaj bo był ostatni dzień promocji, a potrzebowałam zasłonki i zazdroski.

I jeszcze mam lampę, ale na razie nic nie tłumaczę bo nie zrozumiecie ;)

Wieczorem wstawię foty z łowów, teraz idziemy przykręcać listwy do sypialni :)

No chyba, że listwy poczekają, sypialnia jakoś tak dziwnie na człowieka działa o tej porze ;) bo wieczorem to wiadomo, chce się spać ;)

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...