Nelli Sza 07.07.2011 13:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2011 Cześć dziewczyny! Aniu, czytałam, pisałam nawet i nie zauważyłam, że priv nie poszedł do Ciebie. Zadzwonię, bo telefon znów działa Anetko, wiem, wiem, dostałam kilka info od Ciebie na maila, że pisałaś. Proszę napisz jeszcze raz Mam skrzynkę wyczyszczoną doszczętnie Hej, Myszko, z tego co wiem, Myszki też lubią harcować O Lidzia, jak miło maaaaaaaaalkaaaaaaaaaa! Nawet nie wiesz, jak mnie korci, ale nie mogę, nie mogę, nie mogę Mam dzisiaj dzień do kitu, nie spałam całą noc. Pisałam tkie tam do szkoły i chyba w końcu mam wakacje Muszę odgruzować chałupę. Ale najpierw idę zrobić zdjęcia bo listwy już mam To najpierw lampa: http://img09.allegroimg.pl/photos/oryginal/16/93/62/83/1693628359 Kupiona w LM, ale identyczna jak ta z Alegro. Będzie wisieć w łazience na dole, a ta która obecnie tam jest, pójdzie do wiatrołapu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 07.07.2011 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2011 Nelciu, w odpowiedzi - OK, czekamy! A lampa śliczna. Ja mam ostatnio fazę kryształkową i bardzo mi się takie lampy podobają. Wypatrzyłam sobie nawet kryształki na klatkę schodową, ale teraz chyba nie pora na kupno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 07.07.2011 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2011 Ja też czekam, mam nadzieję że się doczekam ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 08.07.2011 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2011 Mój Hubi też i własnie nabyliśmy biurko 2 tyg temu:-) Moja Julcia również Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 08.07.2011 14:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2011 Niestety zdjęcia słabiutkie Poza tym było ciemno, bo znowu zaszło słonko i zaczyna padać No ale tak to mniej więcej wygląda. Jeszcze lampa. Chciałabym takie chipsy, jaie ma Anetka s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.07.2011 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2011 Neluś zdjęcia śliczne co marudzisz:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 08.07.2011 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2011 Wszystko śliczne, a lampa kryształowa bomba:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 08.07.2011 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2011 Nelciu, a skąd wygrzebałaś tę C U D O W N Ą szklaną, niebieską podstawę do lampy??? Ja chcę taką do siebie, ale czerwoną! Bomba. W ogóle piękna sypialnia. Jednak te białe listwy to jest coś! Ja lecę wrzucić aktualne zdjęcia domku z zewnątrz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 08.07.2011 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2011 Nelcia, sypialnia miodzio :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 08.07.2011 15:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2011 Dzięki dziewczyny A te lampy Aniu i koszyczek wiklinowy z TkMaxx właśnie Niebieska razem z kloszem za 79, a ta czarna kosztowała 29,99zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 08.07.2011 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2011 Do TKMaxx niestety nie pojadę A szkoda, bo widzę, że pięęękne rzeczy mają! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 08.07.2011 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2011 ?????? ile????? Noooo Ty to umiesz zakupy robić.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 08.07.2011 22:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2011 (edytowane) To tylko czasami Arni, tak się uda. Tak w ogóle to moje pierwsze zakupy w tym sklepie, bo cłkiem niedawno odkryłam, że mam go prawie pod nosem A takie wyzwanie czeka na mnie jutro, o ile uda mi się zakupić gdzieś blisko, biały sprej. Macie może coś sprawdzonego? Zapomniałam o zdjęciu Edytowane 8 Lipca 2011 przez Nelli Sza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 08.07.2011 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2011 Sypialnia REWELACJA! Zakupy są fantastyczną kropką nad I! :D A w TKMaxx jestem ostatnio raz na dwa tygodnie i z pustymi łapkami nie wychodzę, o nie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 08.07.2011 22:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2011 Dzięki rasiu, widzę, że Cię śledzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 08.07.2011 23:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2011 Ja gonię po wątkach z wywieszonym językiem, ale i tak nie jestem w stanie zajrzeć wszędzie i nadrobić... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 08.07.2011 23:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2011 Noooo jest super. Jednak to łóżko fajnie się prezentuje na takim mocnym kolorze . Ja szklanych lampek nie lubię, ale ten błękit wygląda ciekawie i będzie fajnie pasował , a cena dobra . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wadera 08.07.2011 23:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2011 Nelko, tak dawno nie zaglądałam - czas, cholerny czas... Pięknościowa sypialnia! Lampa mnie zachwyciła - ta z niebieska szklaną podstawą. Zdecydowaliście co z wnęką? Ja bym była za lustrem (jak arnika) w takiej otoczce jak z laschowej inspiracji. Albo modele statków na wszystkich pólkach - chciałaś akcenty marynistyczne, to by pasowało. I jakies Wasze zdjęcie nad łóżkiem - monah kiedyś pisała o takim rodzinnym, nadmorskim, w białych ubraniach. No pasowałoby tam jak ulał - a czytam, że się nad morze wybieracie. Jakby udało się Wam coś zrobić, to pomogę z obróbką graficzną. No chyba, że jechać/wracać będziecie przez moje okolice i Zegrzyński Wam morze będzie udawał - to i przy samym procesie produkcji zdjęcia mogę pomóc Przegapiłam urodzinki Julki - najlepszego! Jako dziecko marzyłam o chomiku, więc wyobrażam sobie jak się cieszyła. Plany masz ambitne i duże to pocieszenie dla mnie - widzę, że nie tylko ja bym ciągle coś zmieniała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 08.07.2011 23:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2011 Dzięki dziewczyny Waderko, z tym zdjęciem , to ciekawy pomysł, koniecznie to przemyślę. Dzięki za oferowaną pomoc, bardzo to miłe. A wnęka na razie wypróbowuje się jako regał na książki Ale ostateczna decyzja jeszcze nie zapadła. Pomysł ze statkai też mi się podoba. Mam lekkiego fizia na tym punkcie. Cały dom bym zrobił "na morsko" Kto wie, oj kto wie:lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wadera 08.07.2011 23:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2011 Nellko, z książkami też mi się podoba - tylko wcześniej pisałaś, ze są za płytkie, ale widzę, że nie A wyobraź sobie - książki w oprawkach stylizowanych na stare i obok modele statków... I jakiś przyrząd morski (jakaś kopia niskobudżetowa) - pojęcia nie mam jak się te rzeczy nazywają... Na Ceebeebies bodajże jest taka bajka o dziadku i zmniejszającej czapce - nie wiem czy macie ten program (sprawdzę jeszcze kanał jutro i tytuł) - Larwy oglądają, a ja podglądam wnętrza. Bo tam jest właśnie taki fajny, nadmorski dom. Bajka jak film, z aktorami - nie kreskówka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts