Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Leśny Domek

Recommended Posts

Cześć dziewczyny!

Aniu, czytałam, pisałam nawet i nie zauważyłam, że priv nie poszedł do Ciebie. Zadzwonię, bo telefon znów działa ;)

Anetko, wiem, wiem, dostałam kilka info od Ciebie na maila, że pisałaś. Proszę napisz jeszcze raz :) Mam skrzynkę wyczyszczoną doszczętnie :)

Hej, Myszko, z tego co wiem, Myszki też lubią harcować ;)

O Lidzia, jak miło :)

maaaaaaaaalkaaaaaaaaaa! ;) Nawet nie wiesz, jak mnie korci, ale nie mogę, nie mogę, nie mogę :)

Mam dzisiaj dzień do kitu, nie spałam całą noc. Pisałam tkie tam do szkoły i chyba w końcu mam wakacje :) Muszę odgruzować chałupę. Ale najpierw idę zrobić zdjęcia bo listwy już mam :)

To najpierw lampa:

http://img09.allegroimg.pl/photos/oryginal/16/93/62/83/1693628359

Kupiona w LM, ale identyczna jak ta z Alegro. Będzie wisieć w łazience na dole, a ta która obecnie tam jest, pójdzie do wiatrołapu :)

• Odpowiedzi 2,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Nelciu, a skąd wygrzebałaś tę C U D O W N Ą szklaną, niebieską podstawę do lampy??? Ja chcę taką do siebie, ale czerwoną! Bomba. W ogóle piękna sypialnia. Jednak te białe listwy to jest coś!

Ja lecę wrzucić aktualne zdjęcia domku z zewnątrz...

To tylko czasami Arni, tak się uda. Tak w ogóle to moje pierwsze zakupy w tym sklepie, bo cłkiem niedawno odkryłam, że mam go prawie pod nosem ;)

A takie wyzwanie czeka na mnie jutro, o ile uda mi się zakupić gdzieś blisko, biały sprej. Macie może coś sprawdzonego? :rolleyes:

Zapomniałam o zdjęciu

dom%252520026.jpg

Edytowane przez Nelli Sza

Nelko, tak dawno nie zaglądałam - czas, cholerny czas...

Pięknościowa sypialnia! Lampa mnie zachwyciła - ta z niebieska szklaną podstawą. Zdecydowaliście co z wnęką? Ja bym była za lustrem (jak arnika) w takiej otoczce jak z laschowej inspiracji. Albo modele statków na wszystkich pólkach - chciałaś akcenty marynistyczne, to by pasowało.

I jakies Wasze zdjęcie nad łóżkiem - monah kiedyś pisała o takim rodzinnym, nadmorskim, w białych ubraniach. No pasowałoby tam jak ulał - a czytam, że się nad morze wybieracie. Jakby udało się Wam coś zrobić, to pomogę z obróbką graficzną. No chyba, że jechać/wracać będziecie przez moje okolice i Zegrzyński Wam morze będzie udawał - to i przy samym procesie produkcji zdjęcia mogę pomóc :)

Przegapiłam urodzinki Julki - najlepszego! Jako dziecko marzyłam o chomiku, więc wyobrażam sobie jak się cieszyła.

Plany masz ambitne i duże to pocieszenie dla mnie - widzę, że nie tylko ja bym ciągle coś zmieniała :)

Dzięki dziewczyny :hug:

Waderko, z tym zdjęciem , to ciekawy pomysł, koniecznie to przemyślę. Dzięki za oferowaną pomoc, bardzo to miłe. A wnęka na razie wypróbowuje się jako regał na książki dom%252520024.jpg ;)

Ale ostateczna decyzja jeszcze nie zapadła. Pomysł ze statkai też mi się podoba. Mam lekkiego fizia na tym punkcie. Cały dom bym zrobił "na morsko" :D Kto wie, oj kto wie:lol:

Nellko, z książkami też mi się podoba - tylko wcześniej pisałaś, ze są za płytkie, ale widzę, że nie :) A wyobraź sobie - książki w oprawkach stylizowanych na stare i obok modele statków... I jakiś przyrząd morski (jakaś kopia niskobudżetowa) - pojęcia nie mam jak się te rzeczy nazywają...

Na Ceebeebies bodajże jest taka bajka o dziadku i zmniejszającej czapce - nie wiem czy macie ten program (sprawdzę jeszcze kanał jutro i tytuł) - Larwy oglądają, a ja podglądam wnętrza. Bo tam jest właśnie taki fajny, nadmorski dom. Bajka jak film, z aktorami - nie kreskówka.

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...