nihiru 11.04.2011 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 Witam - fajnych wątków nigdy nie jest za dużo:) A ponieważ ja również nie czytałam poprzedniego, to taką malutką prośbę mam: czy mogłabyś wkleić kilka zdjęć swojego domu? tak poglądowo, dla takich nowalijek jak ja? http://www.cosgan.de/images/smilie/froehlich/e020.gif Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rynka 11.04.2011 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 Melduje się cicha podczytywaczko-podglądaczka Twojego poprzedniego wątku.....witam ponownie Nelluś Trzymam kciuki i wierzę że dacie radę, bo kto jak jak nie wy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madileo 11.04.2011 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 Witaj Nelli Dołączam do grona podczytywaczy-podglądaczy:popcorn:...3mam kciuki za powodzenie w sferze materialnej i zdrowia. . . wszystko sie ułoży, najważniejsze to mieć zdrowie i u boku osobę na której ramieniu mozna sie podeprzeć...a Ty najwyraźniej masz kilka takich osób:hug: pozdrawiam serdecznie i tak jak nihiru, czekam na foteczki coby popodziwiać troszkę, bo ze gust masz to już wiem z innych wątków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 11.04.2011 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 Witaj Nelli W starym wątku nie zdążyłam chyba zagościć, ale tutaj się wpraszam;) Życzę dużo zdrówka i samych wspaniałych dni w Waszym domku:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monah 11.04.2011 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 Nelli, super - cieszę się, że się dobrze skończyło i trzymam kciuki za dalsze losy Leśnego!i zdrowia życzę przede wszystkim. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betib 11.04.2011 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 nie wiem o co chodzi z tym zniknieciem......ale super ze jestes i ze daliscie rade pokonac te problemy w inny sposób Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 11.04.2011 13:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 Witam serdecznie WSZYSTKICH. Naprawdę jestem zaskoczona ilością wpisów i odwiedzin, bo to zaledwie od wczoraj... Jak się czyta takie ciepłe słowa od osób, z różnych stron Polski i świata, właściwie nieznajomych, a jednocześnie tak bliskich to od razu jest lepiej, lżej i czuję, że mogłabym przewracać świat do góry nogami, bo tak wiele przecież mogę zrobić dobrego dla mojj rodziny, dla innych. Dzięki i cmok!!! Wieczorem postaram się zamieścić kilka zdjęć naszego domku. A teraz uciekam do prania i prasowania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anagat 11.04.2011 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 Nelli, ja też czytałam poprzedni wątek, no i w tym się oczywiście melduję. DUUUUUŻŻŻŻO zdrowia! No i zdrowia.. no i nie wiem czy nie zapomniałam..tego no .. zdrowia.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 11.04.2011 20:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 Obiecałam dziś zdjęcia, ale nie dam już rady bo mi się wizyta u dentysty NIECO przeciągnęła. Jutro coś powrzucam, tylko błagam, nie bijcie, nie będzie nic szczególnego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betib 11.04.2011 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 No i pralka jest na dole a w pralni..... sypialnia :oops: Tylko nie pytajcie dlaczego no a ja sie pytam przeciez sypialnia i tak byla w nowym miejscu wiec dlaczego ta kolejna zmiana ? co bedzie w starej sypialni ??? a moze spodziewasz się lokatora ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betib 11.04.2011 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 Obiecałam dziś zdjęcia, ale nie dam już rady bo mi się wizyta u dentysty NIECO przeciągnęła. Jutro coś powrzucam, tylko błagam, nie bijcie, nie będzie nic szczególnego no nic.........poczekamy jak trzeba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 11.04.2011 21:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 (edytowane) no a ja sie pytam przeciez sypialnia i tak byla w nowym miejscu wiec dlaczego ta kolejna zmiana ? co bedzie w starej sypialni ??? a moze spodziewasz się lokatora ? Oooo Byłoby ekstra No więc w starej pralni, tej na górze mamy teraz sypialnię bo stara sypialnia była zaraz nad kotłownią i od jakiegoś czasu strasznie dokuczał mi piec. O matko, jak to wytłumaczyć Mam chyba bardzo dobry słuch. Słyszałam jak "idzie", kiedy się włącza i wyłącza. Spać się normanie nie dało. No to przeniosłam łóżko do pralni i jest spokój Ciiiiiiiiisza, gwiazdy nade mną (bo mam głowę pod oknem dachowym). Tylko, trochę ciasno. Zrobię jakieś zdjęcie to sami zobaczycie, ale głupio mi trochę Najpierw muszę zakryć rury od wody wystające zza łóżka Łóżko wróci na stare miejsce, jak tylko wyciszymy trochę strop nad garażem i kotłownią. No chyba, że ja mam jakiegoś FIZIA Ale nowa "sypialnia" jest bardziej romantyczna i śpi się naprawdę dobrze. Kurczę, to już moja trzecia sypialnia w tym domu Edytowane 11 Kwietnia 2011 przez Nelli Sza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 11.04.2011 21:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 no nic.........poczekamy jak trzeba Nie trzeba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betib 12.04.2011 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 no to szalejesz u Ciebie trudno się nudzic koniecznie wstaw fotki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 12.04.2011 10:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 no to szalejesz u Ciebie trudno się nudzic koniecznie wstaw fotki Pisalam, że jednak nie trzeba czekać, bo.... fotki pojawiły się zaraz po Twoim wczorajszym wpisie betib Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 12.04.2011 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 Nelli, fajny ten Wasz domek, piękny szary kolor w korytarzu, ciekawy pomysł na drewnianą ścianę w kuchni i super łazienki. Mam pytanie, co odgradza prysznic od reszty dużej łazienki w szarościach? No i ten chłopczyk na niektórych zdjęciach - zdecydowanie dodaje im uroku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 12.04.2011 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 Nelli no pięknie u Was! Domek super, ale jak zobaczyłam te zimowe widoki to padłam. Ja wyjątkowo nie lubię zimy, ale na tych fotkach wygląda bosko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 12.04.2011 14:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 Dzięki Ilona i nemi Dużo rzeczy nie podoba mi się, ale mam nadzieję, że kiedyś to zmienię, np. tralki, tj rury schodowe, brrrr Póki co jednak cieszę się, że mam dom, a na zmiany przyjdzie czas. Ilona, prysznic od reszty łazienki oddziela taka jakby roleta prysznicowa. Kupiłam ją na Allegro baaaaardzo dawno temu. Koszt ok. 100zł. Jest przytwierdzona do sufitu, taka jakby ala cerata tylko o wiele twardsza, szeroka chyba na 150cm. A ten chłopczyk to Mikołajek, mój słodziak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 12.04.2011 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 Nelii wcale się nie dziwę, że kupiec tak szybko się znalazł.Mam nadzieję, że kłopoty poszły sobie już na zawsze i dużo zdrówka życzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 12.04.2011 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 Nelli- pierwszy raz widziałam zdjęcia Twojego domku- śliczny. Urządzony ze smakiem, wnętrza bardzo przytulne. Mam nadzieję, że zostajecie już tam na zawsze:D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts