Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Leśny Domek

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witaj Nelli:)

Dołączam do grona podczytywaczy-podglądaczy:popcorn:...3mam kciuki za powodzenie w sferze materialnej i zdrowia. . . wszystko sie ułoży, najważniejsze to mieć zdrowie i u boku osobę na której ramieniu mozna sie podeprzeć...a Ty najwyraźniej masz kilka takich osób:hug:

pozdrawiam serdecznie i tak jak nihiru, czekam na foteczki coby popodziwiać troszkę, bo ze gust masz to już wiem z innych wątków ;)

Witam serdecznie WSZYSTKICH. Naprawdę jestem zaskoczona ilością wpisów i odwiedzin, bo to zaledwie od wczoraj... :) Jak się czyta takie ciepłe słowa od osób, z różnych stron Polski i świata, właściwie nieznajomych, a jednocześnie tak bliskich to od razu jest lepiej, lżej i czuję, że mogłabym przewracać świat do góry nogami, bo tak wiele przecież mogę zrobić dobrego dla mojj rodziny, dla innych. Dzięki i cmok!!! :)

Wieczorem postaram się zamieścić kilka zdjęć naszego domku. A teraz uciekam do prania i prasowania ;)

No i pralka jest na dole a w pralni.....

sypialnia :oops::oops::oops::)

Tylko nie pytajcie dlaczego :rolleyes::stirthepot:

no a ja sie pytam :)

przeciez sypialnia i tak byla w nowym miejscu wiec dlaczego ta kolejna zmiana ? co bedzie w starej sypialni ??? ;)

a moze spodziewasz się lokatora ? :)

no a ja sie pytam :)

przeciez sypialnia i tak byla w nowym miejscu wiec dlaczego ta kolejna zmiana ? co bedzie w starej sypialni ??? ;)

a moze spodziewasz się lokatora ? :)

Oooo :) Byłoby ekstra :)

No więc w starej pralni, tej na górze mamy teraz sypialnię bo stara sypialnia była zaraz nad kotłownią i od jakiegoś czasu strasznie dokuczał mi piec. O matko, jak to wytłumaczyć :cool::rolleyes: Mam chyba bardzo dobry słuch. Słyszałam jak "idzie", kiedy się włącza i wyłącza. Spać się normanie nie dało. No to przeniosłam łóżko do pralni i jest spokój :rolleyes: Ciiiiiiiiisza, gwiazdy nade mną (bo mam głowę pod oknem dachowym). Tylko, trochę ciasno. Zrobię jakieś zdjęcie to sami zobaczycie, ale głupio mi trochę ;) Najpierw muszę zakryć rury od wody wystające zza łóżka ;)

Łóżko wróci na stare miejsce, jak tylko wyciszymy trochę strop nad garażem i kotłownią. No chyba, że ja mam jakiegoś FIZIA ;)

Ale nowa "sypialnia" jest bardziej romantyczna i śpi się naprawdę dobrze. Kurczę, to już moja trzecia sypialnia w tym domu ;)

Edytowane przez Nelli Sza

Dzięki Ilona i nemi :)

Dużo rzeczy nie podoba mi się, ale mam nadzieję, że kiedyś to zmienię, np. tralki, tj rury schodowe, brrrr ;)

Póki co jednak cieszę się, że mam dom, a na zmiany przyjdzie czas.

Ilona, prysznic od reszty łazienki oddziela taka jakby roleta prysznicowa. Kupiłam ją na Allegro baaaaardzo dawno temu. Koszt ok. 100zł. Jest przytwierdzona do sufitu, taka jakby ala cerata tylko o wiele twardsza, szeroka chyba na 150cm. A ten chłopczyk to Mikołajek, mój słodziak :)

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...