Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Leśny Domek

Recommended Posts

Nelli ponieważ trochę zaniedbałam FM to teraz jestem w trakcie nadrabiania zaległości. Fajna ta Twoja morska sypialnia i lampeczki też cudne. Ja TkMax odkryłam już dawno, ale jakoś teraz zdałam sobie sprawę jak fajne i często cenowo przystępniejsze niż w innych sklepach rzeczy do domu tam mają...A co do Pszczyny to dzięki Dziewczyno za zaproszenie :D:D:D To był impulsywny wyjazd wymyślony przez mojego męża....jakoś nie wpadłam na to że Ty z tych rejonów. No to teraz już wiem :yes::yes: jak się będę wybierać to się odezwę:lol2::lol2::lol2:

• Odpowiedzi 2,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Jak ktoś nie ma marzeń, to lata jak ten kurczak z obciętym łbem... , albo inaczej - umarł w wieku 30 lat, pochowany w wieku 80 lat....

Neluś - marzenia muszą być... bo inaczej by nas nie było, i tu i w galaktyce ;)

No już widzę oczyma wyobraźni ten kalafior i czuję ten smak :) Mniiiiiaaaaaammmmmmmmm

A co do Pszczyny to dzięki Dziewczyno za zaproszenie :D:D:D To był impulsywny wyjazd wymyślony przez mojego męża....jakoś nie wpadłam na to że Ty z tych rejonów. No to teraz już wiem :yes::yes: jak się będę wybierać to się odezwę:lol2::lol2::lol2:

Koniecznie :)

Jak ktoś nie ma marzeń, to lata jak ten kurczak z obciętym łbem... , albo inaczej - umarł w wieku 30 lat, pochowany w wieku 80 lat....

Neluś - marzenia muszą być... bo inaczej by nas nie było, i tu i w galaktyce ;)

Ładnie napisałaś Arnika, wielkie dzięki! :)

Nelcia, ależ masz cudny i smaczny ogródek!!!:jawdrop::D

Dzięki, tylko wymaga sporego liftingu, po tym, jak gospodyni sobie nico odpuściła, ale już jutro; ostrzę na niego pazurki :D

To tak. Teraz jest tak:

............................................................................

A miałoby być tak:

...............................................................................................

no ja wiedziałam, że długo nie będę czekać :rotfl::rotfl:

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...