Nelli Sza 14.07.2011 11:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2011 Efciu, to był Francesco, a nie Federico Znalazłam je pod tą nazwą w necie. To chyba te http://image.ceneo.pl/data/products/7614315/i-stargres-francesco-gres-33-3x33-3.jpg Dobra, to już bym miała, teraz tylko kupić i zabrać się za ten garaż Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 14.07.2011 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2011 przecież ci wkleiłam link do nich u siebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 14.07.2011 11:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2011 Wiem, wiem, dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 14.07.2011 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2011 Nela, Masz świetną sypialnię a ogród boski:) I z tego miejsca chciałam zaprotestować, że to już wszystko w kwestii zdjęć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 14.07.2011 20:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2011 Mada, no tak, czasy, kiedy wrzucałam kilka zdjęć DZIENNIE dawno minęły Ale to było jak budował się Leśny Domek. Sporo jeszcze jest do zrobienia, więc nie wszytko stracone....postaram się, jak dokończę, to co właśnie robię. No i mam nadzieję, że jeszcze w tym roku pochwalę się garażem i kozą w saloniku Co do ogrodu, to JA NIE MAM OGRODU, rośnie tylko trawa i jakieś trzy roślinki :oops: No dobra, na parapetach mam doniczki z kwiatami I warzywniak. To wszystko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 14.07.2011 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2011 Oj tam oj tam, nie bądź taka skromna:) Też bym chciała tak NIE MIEĆ ogrodu;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 14.07.2011 20:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2011 No tak, rozumiem, ale kto wie, kto wie..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 14.07.2011 20:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2011 Byłam dzisiaj po biały sprej i nie było Sprzedawczyni sama w szoku była, bo podobno jest nalot na białe spreje I dla mnie nie zostało, wrrr Czas wyjechać poza granice wsi na wielkie sklepy, bo rzeczy do sprejowania czekają, a ja już prawie chodzę po ścianach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 14.07.2011 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2011 Trzymam zatem kciuki za garaż i za kózkę - moje niespełnione marzenie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 14.07.2011 20:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2011 Mam do przemalowania kosz wiklinowy na pranie, świeczniki i podstawę maszyny (od malki, malka nie mów kiedy po nią byłam, co?) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 14.07.2011 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2011 Efciu, to był Francesco, a nie Federico Znalazłam je pod tą nazwą w necie. To chyba te http://image.ceneo.pl/data/products/7614315/i-stargres-francesco-gres-33-3x33-3.jpg Dobra, to już bym miała, teraz tylko kupić i zabrać się za ten garaż ja mam z nich ułożony garaż jeszcze go nie użytkuję, ale jestem z nich zadowolona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 15.07.2011 16:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2011 Hej Lidzia, myślę o nich intensywnie, ale dziś stało się coś, co może sprawić, że garaż pójdzie w niepamięć. Dodam, że jest to coś bardzo pozytywnego (żebyście się nie martwiły ), o ile znajdzie się dobre rozwiązanie Moj maluch wychodzi właśnie na podwórko. Mówię mu, załóż coś na ręce, bo zimno trochę, a on na to:" Mamo, nie trzeba mi, bo ja mam dużo ciepła w sobie, wiesz?" (lat 3,5) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 15.07.2011 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2011 Gorący mężczyzna Nell, niebieska sypialnia niebiańska, bardzo mi się podoba. A warzywnik, o moja droga, ja bym tego kalafiora nie mogła tak po prostu zjeść. Bo to tak jakby zrobić pasztet z domowego królika. Serca nie masz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wadera 15.07.2011 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2011 Mikołaj mnie rozczulił tymi słowami Nelko, mi jeszcze jedno przyszło do głowy w sprawie tarasu - a konkretnie konieczności wnoszenia mebli do środka przy każdym deszczu. Może duży PARASOL? Ja mam taki z materiału, niby p/słoneczny, ale nie przemaka. Opuszczam go maksymalnie na dół i pod nim jest sucho. Mokną mi tylko narożniki ławki. Gdyby był większy, to by było OK. Może u Was to się sprawdzi jako częściowe rozwiązanie? Trzymam kciuki za to co ma się okazać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 15.07.2011 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2011 Nelcia to ja trzymam kciuki żeby wyszło to coś zamiast garażu:) Tolcia królik żyje po to żeby skończyć jako pasztet:rotfl: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 15.07.2011 19:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2011 Gorący mężczyzna Nell, niebieska sypialnia niebiańska, bardzo mi się podoba. A warzywnik, o moja droga, ja bym tego kalafiora nie mogła tak po prostu zjeść. Bo to tak jakby zrobić pasztet z domowego królika. Serca nie masz Dzięki tolu! Mam jeszcze piękne niebieskie poszewki w kwiaty od naszej forumowej Kasi, ale nie mam "środka". Jak tylko go zdobędę to będę się chwalić Co do kalafiorka to Mikołaj mnie rozczulił tymi słowami Nelko, mi jeszcze jedno przyszło do głowy w sprawie tarasu - a konkretnie konieczności wnoszenia mebli do środka przy każdym deszczu. Może duży PARASOL? Ja mam taki z materiału, niby p/słoneczny, ale nie przemaka. Opuszczam go maksymalnie na dół i pod nim jest sucho. Mokną mi tylko narożniki ławki. Gdyby był większy, to by było OK. Może u Was to się sprawdzi jako częściowe rozwiązanie? Trzymam kciuki za to co ma się okazać waderko, mam ogromniasty parasol. Wiesz, że to może być dobry pomysł. Do tej pory, jak pada zamykam go szczelnie i pakuję na niego pokrowiec (przed deszczem ) Pomyślę, nad tym. Dzięki! Nelcia to ja trzymam kciuki żeby wyszło to coś zamiast garażu Oj wunia i pocoś ty te kciuki trzymała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 15.07.2011 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2011 ale nie mów że już się udało;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 15.07.2011 19:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 15.07.2011 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2011 a teraz szlag mnie trafi z ciekawości:rotfl: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 15.07.2011 19:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2011 Udało się! Garażu nie będzie http://www.cosgan.de/images/smilie/frech/a060.gifAle za to.... wunia, to wymaga skupienia i koncentracji. Jak tylko załaduję do łóżeczek moje larwy, napiszę!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts