Nelli Sza 20.07.2011 19:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2011 A, takie buty. Dobrze wiedzieć. Wusia, dzięki, będę pamiętać o Tobie. Jak przyjdzie czas popytam. Teraz czekamy, co tam nam napiszą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 20.07.2011 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2011 no bo można być sporo kaski plecy:( ale luzik się da to obejść jak przyjdzie pora;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 20.07.2011 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2011 Oj jak tu fajanie zmiany zmiany zegary - spełnione marzenia i znowu zmiany :) ja nawet nie udaję, że ogarniam te zmiany, ale mogę zagłosować na wielkie TAK dla rur na wierzchu u mnie miały też być ale dzielny tata lasche wszystko córeczce pozakrywał no kochany rodzic jak nic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 20.07.2011 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2011 A czy działka jest w granicach miasta, czy wsi? Bo od stycznia 2009r obowiązuje zapis, ze działki rolne i sady w terenie miast nie trzeba odrolniać, tylko z urzędu są budowlanymi.... Tak przynajmniej ja budowałam i odgraniczać nie musiałam... o ile nie pokręciłam... A dwa to ja bym zapytała gminę o plan zagospodarowania przestrzennego... Bo mam małą działeczkę w mieścine, ale mieścince i niestety jakiś debil z budowlanej zrobił sad, bo rosło kilka drzew owocowych... i do budowy brakło mi kilka tysi i musiałam moje autko sprzedać.... Więc jak działka ma plan zagospodarowania jako budowlana, albo robią właśnie plan, albo mają warunki zabudowy, to olej przekształcanie, ale w razie co to dopilnuj, żeby w planie ją ujęli jako budowlana. Rozumiem, że media są jak nie na działce to w granicy... I kompletnie już nie kumam, po co ma kuchnia iści do pokoju, pokój do .. chyba kuchni, schody do wiatrołapu i salonu... Nooo kompletnie nie rozumiem... Nelcia jak Ci się nudzi to wpadnij do mnie , albo poplew... trochę kasy zostanie... Może to dobrze, że nie dotarłam do Ciebie, bo jak w końcu dotrę to wreszcie będzie wszystko na swoim miejscu... Aaaa i jeszcze dobrze zrobiłaś, ze nic nie kupiłaś zgodnie z zakazem , tylko szmatki... na nie nie było zakazu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 20.07.2011 20:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2011 Arniczko, nasza działka, póki co jest rolna bez możliwości zabudowy. Tak jest zapisane w obecnym planie zagospodarowania przestrzenngo. Ale właśnie go zmieniają i złożyliśmy Uwagę do Studium Planu Zagospodarowania Przestrzennego (jakoś tak), żeby ujęto naszą działkę jako tereny przeznaczone pod zabudowę. Czekamy na odpowiedź. Wierz mi, że napytaliśmy się i nachodziliśmy sporo, bo tu, chodzi trochę jakby o nasze życie Media są w granicy działki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 20.07.2011 20:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2011 A co się tyczy zmian, to głowy tym sobie nie zaprzątaj. To tylko takie moje luźne wywody, jak mi się nudzi Więc przyjeżdżaj do mnie spokojnie, bo jeszcze dłuuuuuuuuugo wszystko będzie na starym miejscu. Kurde, wybierzcie się z wusią! Marta z efcią was pokierują zabierając się z Wami. Ale byłaby biba. To jak? :rolleyes: Ogórki kiszone na zagrychę mamy, to i coś mocniejszego się znajdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 20.07.2011 20:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2011 Oj jak tu fajanie zmiany zmiany zegary - spełnione marzenia i znowu zmiany :) ja nawet nie udaję, że ogarniam te zmiany, ale mogę zagłosować na wielkie TAK dla rur na wierzchu u mnie miały też być ale dzielny tata lasche wszystko córeczce pozakrywał no kochany rodzic jak nic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 20.07.2011 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2011 Neluś kto wie kto wie jak mi się szwendacz załączy;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wadera 20.07.2011 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2011 Nelko, to ja za te przekształcenia kciukam! U nas w gminie ustalili opłatę adiencką (czyli za wzrost wartości działki) na poziomie - uwaga! - 50%. To chyba krajowy rekord. Swoją droga niezła zadyma teraz z tego powodu jest. Czy ja dobrze pamietam, że Ty kupowałaś kiedyś taką roletę:http://www.ikea.com/pl/pl/images/products/liselott-roleta__0111327_PE262052_S4.JPG Masz ją? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 20.07.2011 20:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2011 waderko, coś mi to mówi. Chyba miałam po niej smaka, ale mieć nie mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 20.07.2011 20:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2011 Chyba wklejałam ją w starym wątku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 20.07.2011 20:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2011 Neluś kto wie kto wie jak mi się szwendacz załączy;) pstryk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 20.07.2011 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2011 Nie mam tego Wusiowego ustrojstwa, bo on krzyczy, że za szybko jeżdżę, i dlatego nigdy nie kupię.... A teraz wyjeżdżam w piątek do Zakopanego, a w środę morze.. więc nie bardzo mam kiedy...I jeszcze do Łodygowic mam do przyjaciół zajechać i do rodziny na dwa trzy dni...Tylko jak i kiedy to mam zrobić?????????? Więc chyba nigdzie nie pojadę....Za mało czasu na wszystko.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 20.07.2011 21:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2011 Spoko Arniczko, coś wymyślimy, jak wrócisz z wojaży Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 20.07.2011 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2011 Arnika, te opcje mozna wylaczyc albo sciszyc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 21.07.2011 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2011 Nelli to trzymam kciuki by udało się z tą działką tak jak zaplanowaliście I to bezproblemowo i najszybciej jak się da Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 21.07.2011 07:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2011 Dzięki pysiaczku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wadera 21.07.2011 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2011 A to pewnie smaka miałaś - ja rozważam do pokoju na dole, kiedyś-naszej-sypialni... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 21.07.2011 22:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2011 Kochani, muszę też napisać u siebie Zostałam Forumową Mamusią Chrzestną Ania urodziła Stasia!!! Juuuupiiiiiii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 22.07.2011 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2011 Wpadłam sie przywitać po przerwie urlopowej.............i gratulacje składam chrzestnej mamusi;) i Ani oczywiście !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts