agawi74 25.07.2011 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2011 I ja też chętnie zobaczę stare fotki:wiggle: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wadera 25.07.2011 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2011 A nie da się w obecnej kuchni okna zrobić? Sam projekt bardzo, bardzo podobny do mojego pierwszego projektu kuchni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 26.07.2011 05:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2011 kuchnia jest piekna szaro-drewniana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 26.07.2011 08:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2011 AniaMaksKuba Witajcie Bardzo mi miło Cieszę się, że coś mojego może być dla kogoś inspiracją Bardzo! Za godzinkę podam wymiary, o które prosisz wu pokażę (chociaż się wstydzę, bo np. miszkamy dwa lata, a nie mamy jeszcze okapu ) yokasta, pokażę (tylko jw ) A nie da się w obecnej kuchni okna zrobić? Sam projekt bardzo, bardzo podobny do mojego pierwszego projektu kuchni Niestety nie :( Bo za ścianą jest garaż, wrrrrrrr :bash:Też o tym waderko myślałam (byłbym w stanie go zlikwidować , ale to już chyba lepiej przenieść kuchnię, nie? ) kuchnia jest piekna szaro-drewniana Z tym pierwszym przymiotnikiem to mogłabym się kłócić Oj Marta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 26.07.2011 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2011 Nelcia, przypomnij swoją kuchnię, ja też ładnie proszę a nowy układ bardzo mi się podoba, przypomina mi trochę uklad u anetki_s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 26.07.2011 08:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2011 I ja też chętnie zobaczę stare fotki:wiggle: To umówmy się na czwartek, jak przyjdzie zegar. Obcykam chatę, chociaż uciekam przed tym, bo niektórych rzeczy wolałabym nie pokazaywać, ale niech tam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 26.07.2011 08:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2011 Elenko, zrobię foty w czwartek, teraz i tak nie mam aparatu. Naprawia się A dzisiaj postaram się poszukać starych zdjęć, to coś wkleję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wandeczka 26.07.2011 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2011 Nelli a i do Ciebie jak po nitce do kłębka trafiłam, zobaczyłam kuchnię STAT i zostaję też jestem jej wielbicielką a w niedalekiej przyszłości posiadaczką w ogóle cały dom widze w spójnym fajnym klimacie, białe drzwi, ikea,,, będe inicowac kolejnym zakupom i zmianom proszę podpowiedz mi jeszcze jak udało Ci się wkleić sofy w planerze kuchennym ikei bo ja nie potrafię ich tam znaleźć a tez próbuję ogarnąć planowo kuchnię razem z salonem, dziękuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 26.07.2011 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2011 nie masz nic szarego w kuchni?? blatu, scian, cokolow?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 26.07.2011 09:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2011 Nelli a i do Ciebie jak po nitce do kłębka trafiłam, zobaczyłam kuchnię STAT i zostaję też jestem jej wielbicielką a w niedalekiej przyszłości posiadaczką w ogóle cały dom widze w spójnym fajnym klimacie, białe drzwi, ikea,,, będe inicowac kolejnym zakupom i zmianom proszę podpowiedz mi jeszcze jak udało Ci się wkleić sofy w planerze kuchennym ikei bo ja nie potrafię ich tam znaleźć a tez próbuję ogarnąć planowo kuchnię razem z salonem, dziękuję Wandeczko, obecnie mam kuchnię z Ikea, ale nie Stat. Też mi się podoba, jest szara, ale do nowych wizualnek wzięłam Stat, bo tej mojej już nie ma :(Zmian było sporo, bo cały czas szarpię się z tym, co nie wyszło, co zostało źle zrobione przez tzw. fachowców i na co trzeba się było wtedy zdecydować nie mając szans, na to, co by się chiało Dzięki za kibicowanie. A sofę dodałam chyba klikając na dodatki na dole po lewej, wchodziłam w przeróżne szufladki, gdzieś to było. Zaraz sprawdzę dokładnie. nie masz nic szarego w kuchni?? blatu, scian, cokolow?? Napisałam pierwszy przymiotnik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 26.07.2011 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2011 ze piekna??? no tos teraz pogrzala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 26.07.2011 09:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2011 nie masz nic szarego w kuchni?? blatu, scian, cokolow?? A odpowiadając na Twoje pytanie, to z tych rzeczy, które wymieniłaś NIC Tak Marta, to święty czas, żeby mnie odwiedzić. Weż umów się z wusią A wiesz, że wczoraj chcieliśmy do Ciebie podjechać, ale nagle zrobiło się późno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 26.07.2011 09:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2011 ze piekna??? no tos teraz pogrzala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 26.07.2011 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2011 No to fronty musisz miec szare ale pamietam ze tez cos drewnianego jest, wychodzi na to ze blat pokaz lepiej ta kuchnie bo za chwile sie juz calkiem pograze juz jestes 2 osoba co miala do mnie wpasc i jej nie wyszlo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 26.07.2011 11:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2011 Nie smutaj się My byliśmy w Ikea, i Paweł mówi, że moglibyśmy skoczyć do Ciebie. I już chcieliśmy dzwonić, ale ostatecznie z Ikea wyszliśmy przed 22.00 i już było za późno na odwiedzinki. Marta, ja już dawno obiecałam i Tobie i wusi i chciałabym zrobić takie odwiedzinki pod koniec sierpnia. Pasowałoby Ci? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 26.07.2011 11:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2011 witam ) jestem początkująca (( ale już żałuję że nie przeczytałam poprzedniego Twojego dziennika, może jednak mogłabym go przeglądnąć w jakiś sposób .... mamy podobny gust Twoje łazienki będą dla nas inspiracją OBYDWIE (podasz nam nazwę szarych płytek i wymiary łazienki z wanną wolnostojącą?? o tej białej troszkę poczytałam:)) DUŻO ZDRÓWKA ŻYCZYMY będziemy często do CIEBIE zagladać i czekamy na więcej !!! Aniu, szara łazienka: ściana z wanną 392cm, ściana z umywalką 292cm, Matko nazwa płytek wyleciała mi z głowy, ale mamy tu skarb w postaci markoto, ona ma takie same płytki i zaraz Ci pewnie podpowie, ja pamiętam tylko Cemento, ale co Cemento??? Martaaaaaaaaaa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 26.07.2011 11:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2011 No to fronty musisz miec szare ale pamietam ze tez cos drewnianego jest, wychodzi na to ze blat pokaz lepiej ta kuchnie bo za chwile sie juz calkiem pograze Tak, fronty Cokoły brzoza, blat brzoza Nie mam aparatu. Poczekaj do czwartku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 26.07.2011 11:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2011 Póki co mogę Wam pokazać projekcik starej (tj. obecnej ) kuchni Szafki po lewej stronie wiszą wyżej a obok nich stoi lodówka. Nad piecem nie ma okapu i tej szafki nad okapem. Reszta, jak na projekcie. Ściana nad meblami jest w szerokich, elewacyjnych dechach świerkowych Fajnie się z nich ściera tłuszcz Ale tam brakuje OKNA http://www.cosgan.de/images/smilie/traurig/a045.gifhttp://www.cosgan.de/images/smilie/traurig/a045.gifhttp://www.cosgan.de/images/smilie/traurig/a045.gif Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 26.07.2011 11:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2011 Aniu, już wiem, nazwa szarych płytek Zirconio Elite Cemento Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 26.07.2011 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2011 Póki co mogę Wam pokazać projekcik starej (tj. obecnej ) kuchni Szafki po lewej stronie wiszą wyżej a obok nich stoi lodówka. Nad piecem nie ma okapu i tej szafki nad okapem. Reszta, jak na projekcie. Ściana nad meblami jest w szerokich, elewacyjnych dechach świerkowych Fajnie się z nich ściera tłuszcz Ale tam brakuje OKNA http://www.cosgan.de/images/smilie/traurig/a045.gifhttp://www.cosgan.de/images/smilie/traurig/a045.gifhttp://www.cosgan.de/images/smilie/traurig/a045.gif No własnie Neluś.....za płyta indukcyjną nie masz żadnych kafli na ścianie.....i jak te drewno utrzymujesz w czystości?? ciężko jest?? bo właśnie zastanawiam sie jak i czy zabezpieczyć swoje bale w kuchni nad płytą indukcyjną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts