Nelli Sza 12.04.2011 21:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 Nelli- pierwszy raz widziałam zdjęcia Twojego domku- śliczny. Urządzony ze smakiem, wnętrza bardzo przytulne. Mam nadzieję, że zostajecie już tam na zawsze:D Ja też I dzięki! To bardzo stare zdjęcia, mam nadzieję, że uda mi się zrobić coś nowego. No i nie ma tam wszystkich moich remontów ale to może i lepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 12.04.2011 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 Ja też I dzięki! To bardzo stare zdjęcia, mam nadzieję, że uda mi się zrobić coś nowego. No i nie ma tam wszystkich moich remontów ale to może i lepiej Dla mnie wszystkie zdjęcia są nowe:p:D Ale i tak czekam na jeszcze:cool: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 12.04.2011 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 Nelli wróciła nie wiem czemu dopiero znalazłam ten wątek ale cieszę się ogromnie. Zdjęcia z przyjemnością obejrzałam i pamięć nieco odświeżyłam. Życzę Ci duuuużo zdrówka, całe mnóstwo i jeszcze na zapas. I żeby Wam się wiodło jak najlepiej, dobrze że masz wsparcie męża i rodzinki Nelciu zastanawiam się nad czymś co obecnie jest moją zmorą, a mianowicie też mam domek szkieletowy i podłogę pływającą na górze (i też jej nie lubię bo nie jest taka fajna jak ta klejona na dole...) i widzę, że nie macie progów (listew maskujących) w drzwiach. My robimy dylatacje w progach na wszelki wypadek bo podłoga cały czas pracuje, pływająca szczególnie. Dlaczego nie robiliście tych przerw? Czy dlatego, że podłoga wchodzi "po długości" do pokoi czy z innego powodu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 13.04.2011 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2011 No jak to się stało ...no jak że ja tu docieram po trzech dniach Nelli najpierw z okazji reaktywacji potem i:hug: i jeszcze :hug:dobrze bydzie ...zdrówka dużo życzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olszynka 13.04.2011 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2011 Nelciu, to i ja przyszłam Cię uściskać. Czekałam i czekałam i bardzo się cieszę, że już jesteś. Bardzo Ciebie brakowało, prawda dziewczyny? Podczytuję od dawna. Cieszę się, że idzie ku dobremu. Tam, gdzie w czerwcu stanie mój dom na razie rośnie trawa. Przyszła właścicielka szkieleciorka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 13.04.2011 17:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2011 (edytowane) i widzę, że nie macie progów (listew maskujących) w drzwiach. My robimy dylatacje w progach na wszelki wypadek bo podłoga cały czas pracuje, pływająca szczególnie. Dlaczego nie robiliście tych przerw? Czy dlatego, że podłoga wchodzi "po długości" do pokoi czy z innego powodu? Nie chcieliśmy progów, ja głównie ze względu na wygodniejsze mycie podłogi. Długości paneli w pokojach nie są zbyt długie i zdecydowaliśmy podjąć takie ryzyko. Na razie nie ma problemów, nic się nie rozłazi (mieszkamy dwa lata) Mamy takie same panele na całej górze, może to też ma jakieś znaczenie, nie wiem. Ale z dylatacją to dobry pomysł. Chyba lepiej zrobić. Witam nowych i nowych-starych gości. Bardzo mi miło, że zaglądacie Edytowane 13 Kwietnia 2011 przez Nelli Sza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 13.04.2011 23:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2011 Nelli lepiej zrobić ale mi się to nie podoba tylko mnie namawia tatko...mąż też woli bez ale jak się coś rozejdzie to bedę słuchała do końca życia ))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 13.04.2011 23:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2011 Nie będzie źle wyglądało, zobaczysz W ogóle to muszę się do Ciebie wybrać, pozachwalać trochę, bo bardzo mi się u Ciebie JUŻ podoba A Twoje inspiracje są moimi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 14.04.2011 04:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2011 Neluś..........witaj kochana strasznie się ucieszyłam, że wróciłaś , teraz będzie już tylko lepiej !!! :hug: mocno tulam:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother24 14.04.2011 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2011 BARDZO SIE CIESZĘ, ŻE POWRÓCIŁAŚ Z WĄTKIEM:) NIECIERPLIWIE CZEKAŁAM NA MARZEC Z NADZIEJĄ ŻE KTÓREGOŚ DNIA SIĘ POJAWI:) siadam cichutko i podglądam dalej. podrawiam:wiggle: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 14.04.2011 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2011 W ogóle to muszę się do Ciebie wybrać, pozachwalać trochę, bo bardzo mi się u Ciebie JUŻ podoba A Twoje inspiracje są moimi Się cieszę. Cię zapraszam i...ten... ))))) Inspiracje szkoda, że są tak dalekie od tego co wychodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 14.04.2011 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2011 Hej Neluś jak dobrze, że jesteś znowuuuuuu:):) mam nadzieję, że wszystko się ułoży po Waszej myśli:yes: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 15.04.2011 13:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2011 Witam serdecznie yokasta, lasche, Olszynka, kala, mother, pasie!!!! w moim nowym wątku Dobrze, że jesteście!!! I fajnie, że dziś piątek. Miłego weekendu dla wszystkich. Planuję zrobić coś w ogródku. Zobaczymy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 15.04.2011 14:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2011 Nelli wróciła No jak to się stało ...no jak że ja tu docieram po trzech dniach Nelli najpierw z okazji reaktywacji potem i:hug: i jeszcze :hug:dobrze bydzie ...zdrówka dużo życzę Neluś..........witaj kochana strasznie się ucieszyłam, że wróciłaś , teraz będzie już tylko lepiej !!! :hug: mocno tulam:) Hej Neluś jak dobrze, że jesteś znowuuuuuu:):) mam nadzieję, że wszystko się ułoży po Waszej myśli:yes: BARDZO SIE CIESZĘ, ŻE POWRÓCIŁAŚ Z WĄTKIEM:) NIECIERPLIWIE CZEKAŁAM NA MARZEC Z NADZIEJĄ ŻE KTÓREGOŚ DNIA SIĘ POJAWI siadam cichutko i podglądam dalej. podrawiam:wiggle: Zamurowało mnie, chyba tym bardziej, że nie kojarzę Cię ze starego wątku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 15.04.2011 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2011 Nelluś ,a co robisz w ogrodzie?Porządki albo nowe nasadzenia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 15.04.2011 17:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2011 Nadulko, wstyd się przyznać ale ja nie mam prawie żadnych nasadzeń Nasza działeczka jest tak maleńka, że na niewiele możemy sobie pozwolić Ale to jakby jest na drugim miejscu. Pierwsze to moja nieudolność ogrodowa Cieszę się jak rośnie mi trawa Póki co mamy brzózkę i dwa świerki A pisząc o pracy w ogródku mam na myśli przygotowanie grzadek pod nasiona i cebulki warzyw. To jakoś tam mi wyszło w tamtym roku, to może i teraz się uda. A jaką miałam frajdę jak prosto z grządki ładowałam do gara na obiadek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 15.04.2011 17:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2011 O, zapomniałabym, posiadam jeszcze piękną magnolię, która się przyjęła bo wypuściła właśnie pąki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 15.04.2011 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2011 Przynajmniej masz trawę,ja nadal nie:)Magnolia jest piękna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 16.04.2011 14:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2011 Nelii wcale się nie dziwę, że kupiec tak szybko się znalazł. Mam nadzieję, że kłopoty poszły sobie już na zawsze i dużo zdrówka życzę. Dzięki Dorfi:hug: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 16.04.2011 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2011 Nela, no to co się porobiło?? Dobrze, ze na prosta dziewczyno wychodzisz. Kurdee, nei załapałam sie na zdjęcia.. Trzymaj się, zdrówka i wszystkiego naj! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts