Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Leśny Domek

Recommended Posts

Nelli- pierwszy raz widziałam zdjęcia Twojego domku- śliczny.:)

Urządzony ze smakiem, wnętrza bardzo przytulne. Mam nadzieję, że zostajecie już tam na zawsze:D:D

Ja też :)

I dzięki!

To bardzo stare zdjęcia, mam nadzieję, że uda mi się zrobić coś nowego. No i nie ma tam wszystkich moich remontów :oops: ale to może i lepiej ;)

• Odpowiedzi 2,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Nelli wróciła :wave: nie wiem czemu dopiero znalazłam ten wątek :bash: ale cieszę się ogromnie. Zdjęcia z przyjemnością obejrzałam i pamięć nieco odświeżyłam. Życzę Ci duuuużo zdrówka, całe mnóstwo i jeszcze na zapas. I żeby Wam się wiodło jak najlepiej, dobrze że masz wsparcie męża i rodzinki :)

Nelciu zastanawiam się nad czymś co obecnie jest moją zmorą, a mianowicie też mam domek szkieletowy i podłogę pływającą na górze (i też jej nie lubię bo nie jest taka fajna jak ta klejona na dole...) i widzę, że nie macie progów (listew maskujących) w drzwiach. My robimy dylatacje w progach na wszelki wypadek bo podłoga cały czas pracuje, pływająca szczególnie. Dlaczego nie robiliście tych przerw? Czy dlatego, że podłoga wchodzi "po długości" do pokoi czy z innego powodu?

Nelciu, to i ja przyszłam Cię uściskać. Czekałam i czekałam i bardzo się cieszę, że już jesteś. Bardzo Ciebie brakowało, prawda dziewczyny? Podczytuję od dawna. Cieszę się, że idzie ku dobremu. Tam, gdzie w czerwcu stanie mój dom na razie rośnie trawa. Przyszła właścicielka szkieleciorka.

i widzę, że nie macie progów (listew maskujących) w drzwiach. My robimy dylatacje w progach na wszelki wypadek bo podłoga cały czas pracuje, pływająca szczególnie. Dlaczego nie robiliście tych przerw? Czy dlatego, że podłoga wchodzi "po długości" do pokoi czy z innego powodu?

Nie chcieliśmy progów, ja głównie ze względu na wygodniejsze mycie podłogi. Długości paneli w pokojach nie są zbyt długie i zdecydowaliśmy podjąć takie ryzyko. Na razie nie ma problemów, nic się nie rozłazi (mieszkamy dwa lata) Mamy takie same panele na całej górze, może to też ma jakieś znaczenie, nie wiem. Ale z dylatacją to dobry pomysł. Chyba lepiej zrobić.

Witam nowych i nowych-starych gości. Bardzo mi miło, że zaglądacie :)

Edytowane przez Nelli Sza

Nelli wróciła :wave:

:hug:

No jak to się stało ...no jak że ja tu docieram po trzech dniach :oops:

Nelli najpierw :wave: z okazji reaktywacji potem :hug: i:hug: i jeszcze :hug:dobrze bydzie ...zdrówka dużo życzę

Neluś..........witaj kochana :)

strasznie się ucieszyłam, że wróciłaś , teraz będzie już tylko lepiej !!!

:hug::hug::hug:

mocno tulam:)

Hej Neluś:)

jak dobrze, że jesteś znowuuuuuu:):):)

mam nadzieję, że wszystko się ułoży po Waszej myśli:yes:

BARDZO SIE CIESZĘ, ŻE POWRÓCIŁAŚ Z WĄTKIEM:) NIECIERPLIWIE CZEKAŁAM NA MARZEC Z NADZIEJĄ ŻE KTÓREGOŚ DNIA SIĘ POJAWI:) siadam cichutko i podglądam dalej. podrawiam:wiggle:

Zamurowało mnie, chyba tym bardziej, że nie kojarzę Cię ze starego wątku :):hug:

Nadulko, wstyd się przyznać ale ja nie mam prawie żadnych nasadzeń :oops: Nasza działeczka jest tak maleńka, że na niewiele możemy sobie pozwolić :cool: Ale to jakby jest na drugim miejscu. Pierwsze to moja nieudolność ogrodowa ;) Cieszę się jak rośnie mi trawa :rolleyes: Póki co mamy brzózkę i dwa świerki :wave:;)

A pisząc o pracy w ogródku mam na myśli przygotowanie grzadek pod nasiona i cebulki warzyw. To jakoś tam mi wyszło w tamtym roku, to może i teraz się uda. A jaką miałam frajdę jak prosto z grządki ładowałam do gara na obiadek :rolleyes:

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...