Nelli Sza 26.07.2011 16:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2011 Nie mam z nim problemów. Jest polakierowane na matowo, ścieram normalnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 26.07.2011 16:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2011 Trochę bałam się jak z miejscem nad piecem, ale póki co, nic się nie dzieje. Docelowo mam tam być tafla z nierdzewki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 26.07.2011 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2011 wszystko sie zgadza jesli chodzi o nazwe plytek koniec sierpnia mi pasuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 26.07.2011 17:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2011 To jesteśmy umówione. Dam znać Jeszcze wusię podpytam, jak ona stoi z czasem A dla wszystkich zainteresowanych zdjęcia w sygnaturze Tylko pamiętajcie, że od czasu wprowadzki sporo się zmieniło I od razu proszę: Nie zwracajcie uwagi na tralki=rury na schodach :bash: A fotki stanu obecnego, jak już pisałam wyżej zamieszczę w czwartek, najpóźniej w piątek, jak tylko dostanę naprawiony (mam nadzieję) aparat Idę szlifować ohydną, starą, obleśną szafkę, która powinna po liftingu być dobra do pralni na różne tam szpargały. Zdzieram politurę, smród jak nie wiem, bleee Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 26.07.2011 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2011 Neluś mnie też pasuje jak najbardziej koniec sierpnia chociaż ktoś mi coś o lipcu mówił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 26.07.2011 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2011 Nelcia wyoglądałam wszystkie piękne;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wadera 26.07.2011 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2011 Nelko, masz dwie opcje - albo kopnę Cię w cztery litery, albo przyjedziesz do mnie na terapią wstrząsową i zobaczysz co naprawdę oznacza nieskończony dom. Rozważałam też Twoją wizytę u okulisty, ale ostrość na zdjęciach łapiesz dobrze, stąd wnoszę, że sytuacja, w której piszesz, że wstydzisz się pokazać taki piękny dom, nie wynika z wady wzroku... Biorąc pod uwagę piękny tegoroczny lipiec - udar słoneczny też nie... Zostaję Ci zatem... JA Co więc wybierasz? Garażu nie likwiduj, to nie ma sensu. Rzeczywiście łatwiej przenieść kuchnię. Biorąc pod uwagę, że i tak masz IKEA, to (poza instalacjami) musiałabyś tylko fronty wymienić. Także wcale to takie nierealne nie jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 26.07.2011 19:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2011 (edytowane) Neluś mnie też pasuje jak najbardziej koniec sierpnia chociaż ktoś mi coś o lipcu mówił Wiem, kochanie ty moje, ale ale lipiec już się kończy a przede mną egazaminy, na które muszę się uczyć i jeszcze wesele dwudniowe mamy w ten weekend, a potem może w końcu gdzieś wyjedziemy na kilka dni. No i zostaje koniec sierpnia, ale będziemy na pewno. Już nie mogę się doczekać Edytowane 26 Lipca 2011 przez Nelli Sza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 26.07.2011 19:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2011 waderko Roześmiałam się Nie, nie, to znaczy nie wstydzę się. Kurczę, nie wiem, jak napisać. Po prostu, kocham ten domek bardzo, ale tak mnie wkurza tyyyyle rzeczy, na które nie miałam wpływu W stanie surowym mamy garaż i strych. Tam totalnie nie jest zrobione nic. Poza tym jest dobrze, tylko te wpadki... No ale dobrze, nie narzekam raczej, tak mnie tylko nosi z tymi zmianami, żeby było bardziej przytulniej i PRAKTYCZNIEJ. Garażu nie zlikwidujemy bo trzeba by było rozebrać pół domu Ale ta kuchnia tak mnie kusi Tym bardziej, że tam, gdzie miałaby stanąć są dechy i to jest to, co mzimu kocha najbardziej Teraz mam płytki, niby ogrzewanie podlogowe, ale w lecie ziiiiiiiiimno tak jakoś, no nie dla mnie, bo ja, podobnie jak lasche'owe chłopaki (lasche, jestem na bieżąco;)) biegam wyłącznie na bosaka (jak i cała moja rodzinka). Zobaczymy, co to będzie, bo o ile coś będzie to kwestia dosyć dalekiej jednak przyszłości waderko, do Ciebie to zawsze, ale nie na terapię wstrząsową w Twoim rozumieniu, tylko na terapię wstrząsową w moim rozumieniu, a widzę, że znacznie się to różni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 26.07.2011 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2011 no dobra masz wybaczone;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 26.07.2011 19:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2011 Biorąc pod uwagę, że i tak masz IKEA, to (poza instalacjami) musiałabyś tylko fronty wymienić. Także wcale to takie nierealne nie jest Widzę, że sieję niepokój na prawo i lewo Mój mąż uczepił się nawiasu i mówi Eeeeeeeeee tam, tyle razy już to mówił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 26.07.2011 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2011 No masz szczęście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 26.07.2011 20:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wadera 26.07.2011 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2011 No to już wiem o co Ci chodzi - i rozumiem dobrze, bo mam to samo. Wkurzam się, że to czy tamto nie skończone. A tamto i owamto nie zaczęte. Ale raz w tygodniu walę się w łeb - przecież mam dom. Nie muszę od nikogo nic wynajmować, wiem że jak zrobię - to dla siebie. Reszta to pierdoły. Instalacje, hmmm... Hydraulika mam w domu. I u kogoś zawsze jakoś bardziej chętny do pomocy niż u nas... To kiedy przyjedziesz? Przyjedziecie w zasadzie, Larwy się zsocjalizują z Julką i Mikim, a ja przegadam z P. temat kuchni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 26.07.2011 20:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2011 O tak, moje dzieciaki chętne do zabawy z innymi dziećmi ZAWSZE!! Waderko, gdyby to było ciut bliżej, to lada dzień Ale dziękuję za zaproszenie! Wierzę, że skorzystamy i że to będzie wcześniej niż później Tym bardziej, że na tej kuchni mi zależy Nie, tak naprawdę, spotkanie z Tobą na pewno uczyniłoby moje życie jeszcze wspanialszym Wiem.... Pamiętaj, że my również zapraszamy!!!! I coś mi się zdaje, że ty i Paweł gadalibyście jak najęci całą noc (jak go znam i jak czytam Ciebie;)) a ja siedziałabym z rozdziawioną gębą, wpatrzona w Ciebie, jak w obrazek Na 100% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 26.07.2011 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2011 Nelus ale fajny ten twoj domek! naprawde! swietne łazienki, i pokoje dzieciaków boskie!! Kuchnia moze faktycznie troche ciemna, ale moze jakbys fronty na jasne zmieniła? nie wystarczy to niz demolowac cały dom? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 26.07.2011 20:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2011 Może wystarczy psosin, wiesz, też myślałam o takim rozwiązaniu (bo o jakim to ja nie myślałam ) I w związku z tym zrobiłam sobie też wizualki na starym miejscu kuchni Idę poszukać... A pokoje dzieci sa teraz zupełnie inne. A Mikołaja w jeszcze innym miejscu, niż na tych zdjęciach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 26.07.2011 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2011 no co ty?toa foty z atualizacją poprosimy;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 26.07.2011 20:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2011 W czwartek lub piątek, bo aparat w naprawie Za to mam takie Stara kuchni w ewentualnej nowej odsłonie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 26.07.2011 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2011 Nela ale Cie nosi...pieknie masz i juz! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts