pysiaczek 28.07.2011 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2011 O waderka ma dobry pomysł na to niby okienko Nelciu obejrzałam całą galerię - cudna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 28.07.2011 07:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2011 lasche, łobuzie waderko, pamiętam to, tak było u kogoś, ja chyba nawet widziałam to u Depesi (???) Ale wiem doskonale o co Ci chodzi To mam o czym myśleć A wczoraj taką ramę przyniosłam ze strychu.... z przeznaczeniem do sypialni, bo jest granatowa. Później Wam pokażę Dzięki pysiaczku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 28.07.2011 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2011 aaaaaaałaaaaaa, ALE U CIEBIE JEST PIĘKNIE, NELKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!cudowne łazienki, szarości, biele, drzwi wewnętrzne - cudnie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 28.07.2011 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2011 Nelcia, kolejny raz buszowałam w Twojej galerii:lol2: Masz przepiękne łazienki, pokoje dzieci - bajka:) Jesteś kolejnym przykładem na to, że klasyczne białe drzwi to strzał w 10! Nie mogę się doczekać aktualnych zdjęć Waderka ma fajny pomysł z lustereckami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 28.07.2011 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2011 Nelcia, mieszkacie przecież w szkieletorze - nie możecie za jakiś czas, jak pozwolą na to fundusze przebić sobie okna? Najlepiej między belkami - bez szkody dla żadnego z materiałów? Wtedy miałabyś prawdziwe okno + więcej światła + nie musiałabyś przenosić kuchni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 28.07.2011 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2011 Tylko z tego co ja zrozumiałam to za ścianą kuchni jest garaż Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 28.07.2011 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2011 nie mogę doczekać się nowych zdjęć... buziaki zostawiam:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 28.07.2011 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2011 Tylko z tego co ja zrozumiałam to za ścianą kuchni jest garaż A ja nie czytałam tak dokładnie przepraszam! To faktycznie pomysł z lusterkami - bomba ! I światełko tam jakieś i będzie super. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 28.07.2011 13:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2011 AnjazZielonego, mada dzięki, dzięki yokasta, dokładnie tak, jak pisze pysiaczek Alunek, będą, tylko czekam jeszcze na aparat I chyba go dzisiaj nie będzie Dzwonił pan od zegara i ma być w godzinach wieczornych Wiecie co, jestem głupią gąską. Znalazłam ten zegar przypadkiem na Allegro, napaliłam się jak głupia, zorganizowałam kasę na już.....ehhh, a potem u naszego diabełka znalazłam link do takiego samego tańszego o 2 stówy. Dla mnie to dużo, no ale..... to jest ta druga strona medalu takich jak ja "strzelipit" Ale pan od zegara miał tak miły głos (bo dzwonił do mnie), że normalnie rozpływałam się przy tej słuchawce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 28.07.2011 13:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2011 Dziewczyny, kiedyś (pisałam o tym w starym wątku) chciałam na tej drewnianej ścianie w kuchni powiesić dwa wielkie lustra, tak jak na pewnej inspiracji. Na pewno kojarzycie, to była taka kuchnia zrobiona z ikeowskich komód chyba nawet leksvikowych. Śliczna No ten pomysł z oknem w lustrze bardzo mi się podoba. Zobaczymy, jak będzie z wykonaniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 28.07.2011 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2011 Albo z lustrem w oknie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 28.07.2011 14:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2011 Też na to swoje sformułowanie zwróciłam wcześniej uwagę i nawet chciałam zmienić, ale spróbuję wytłumaczyć ci, jak należy to odczytać Więc, pisząc "z oknem w lustrze" chodziło mi nie o to, że okno będzie w lustrze (czyli w środku, wewnątrz), tylko, że okno będzie w lustrze, w sensie materiału (czyli, z czego będzie), czyli np. ta kanapa będzie w skórze, rozumiesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 28.07.2011 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2011 Wiem, wiem :D też jak przeczytałam to wiedziałam ale ja Broń Boziu nie poprawiałam Cię Nelcia tylko to zabawnie zabrzmiało z lustrem w oknie i oknem w lustrze : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 28.07.2011 17:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2011 Wiem, wiem :D też jak przeczytałam to wiedziałam ale ja Broń Boziu nie poprawiałam Cię Nelcia tylko to zabawnie zabrzmiało z lustrem w oknie i oknem w lustrze : I teraz się z Tobą absolutnie zgadzam Też mnie to rozbawiło A co do poprawiania, to nie odebrałam tak tego, coś ty Ale nawet gdyby tak było (choć wiem, że nie jest) to nie byłoby w tym nic złego, przynajmniej dla mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzikma 28.07.2011 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2011 Witam Nelli.Piekny masz domek i taki przytulny:)Łazienki i kryształowe żyrandole boskie.Własnie się zastanawiałam nad nim do przedpokoju,a u Ciebie tak ładnie wygląda.Jesteś z niego(żyrandola) zadowolona?Pozdrawiam.Magda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 28.07.2011 21:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2011 Dzięki Madzik Z żyrandola jestem mega zadowolona Mam takie trzy i poluję na czwarty (od koleżanki). Tylko wiesz, że te kryształki, to takie niby kryształki? Dziś, po 21.00 przyjechał zegar Jest bosssssski, a ja nie mogę wam go pokazać Ale jutro, jutro aparat powinien też dotrzeć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wadera 28.07.2011 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2011 I lustrzane lustro w okiennym oknie Napisała Wadera pąsowa cała po przeczytaniu, że pomysł się podoba Nelko, też by mi było szkoda dwóch stów, ale tak już z takimi rzeczami, które nie występują masowo i w standardowych cenach. Tamten na pewno z bliska wyglądałby gorzej - trzymaj się tej wersji! Coś kojarzę z tymi komodami, ale maleńko. Pamiętam, że zastanawiałam się czy dobrze z tego taki kuchenny, tłusty brud się ściera. Trzymam kciuki za aparat jutro - zwłaszcza, że to i naszym interesie, znów będzie coś ładnego do oglądania. Nelko, a gdzie Ty kupowałaś te kryształowe żyrandole? Pierwsza ma taki wymarzony, obiecałam, że jej kupię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 28.07.2011 22:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2011 Jeszcze nie śpię, więc odpisuję waderko, jesteś przekochana A lampa z Ikea, kupiona przed wycofaniem (niestety ) za 20zł sztuka Tak mi się udało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 29.07.2011 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2011 A lampa z Ikea, kupiona przed wycofaniem (niestety ) za 20zł sztuka Tak mi się udało szczęściara Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 29.07.2011 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2011 Nelcia, fajnie macie strop zrobiony, my mamy inaczej i niestety na dole trochę słychać kiedy na górze chodzi się w butach. Boso - mniej, ale też . Kurde kurdeee zazdroszcze Mam jeszcze pytanie - jak na osb kładliście płytki w łazience? Będę wdzięczna za odpowiedź. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts