Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Leśny Domek

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Nelli, szalona kobieto, u Ciebie miesiąc bez remontu i tydzień bez przemeblowania nie istnieją? ;)

Co do dyskusji o kuchni, to mnie zastanawia duża ilość szklanych drzwi u Ciebie w domku. Nie jest Wam trudniej z ogrzewaniem przez to? Korzystacie z tych wszystkich wyjść? Może te podwójne w kuchni można na okno zamienić? Kuchnia zyska nie tylko okno, ale i ścianę na blat.

Nelli - faaajny Twój domek... nawet baaardzo... Strasznie się cieszę, że mogłam do niego zajrzeć. Niektóre mebelki wyglądają bardzo znajomo :)

Mam oczywiście, naturalnie nieśmiałą prośbę: czy mogłabyś napisać, jak nazywają się płytki z białej łazienki? Szukam, błądzę, nie znajduję a podobają mi się okrutnie...

z góry bardzo dziękuję za wskazówke,

z Krakowa pozdrawiam

Marzena

Przepraszam..... przepadłam bez słowa, ale miałam powody ;)

Nie mam fot chaty, bo mam bałagan i nie mogę dojść do ładu :sick:, ale mam foty zegara :p

Zanim jednak, to najpierw :)

yokasta, Paweł nie pamięta dokładnie, czym to maział pan od płytek, ale było to jakieś specjalne mazidło na OSB i na nie już normalnie klej do płytek.

asiulkowo, bardzo mi miło :) Cieszę się ogromnie, że się ujawnisz :) Zaglądaj, kiedy tylko masz ochotę, zapraszam :) dzięki za ciepłe słowa :)

makrz, płytki z białej łazienki nazywają się Casablanca i były kupione w jakimś markecie, kurczę, ni pamiętam, ale chyba w Leroy Marlin :) Były taniutkie, namiar dostałam od forumowej Jasi, pamiętam, że był cykr bo latałam za nimi po Polsce bo u nas już nie było :) Nie wiem, czy jeszcze będą, ale możliwe, również pozdrawiam :)

andulko, o takim rozwiązaniu również myślałam, a z wyjść faktycznie korzystamy, no może oprócz tego kuchennego, bo póki co, to grozi złamaniem nogi ;) Wiesz jest to jakiś pomysł (projekt zagospodarowania ściany z drzwiami przerobionymi na okno już gotowy ;) także jak tylko będę miała możliwość to ruszam z tym koksem ;)) Jeśli chodzi o ogrzewanie, to jak dotąd bez większych problemów, choć faktycznie na dole o wiele chłodniej. Marzy mi się koza, to byłoby dla mnie dobre rozwiązanie, bo zawsze mi zimno, a z kozy podobno sporo ciepełka :) Może kupimy na Gwiazdkę już jako prezent dla siebie nawzajem :)

agawi, wusia, mam foty :)

A teraz przeżyjecie szok ;) Zegar stanął...... w sypialni :sick: Nie mam go gdzie dać na dole :no:

To znaczy, niech tylko się wezmę za ten dół to miejsce od razu się znajdzie :stirthepot::bash:

Do tego czasu jednak, będzie tutaj

dom%252520019.jpg

dom%252520022.jpg

dom%252520023.jpg

dom%252520024.jpg

dom%252520025.jpg

dom%252520037.jpg

dom%252520042.jpg

dom%252520044.jpg

Taką ramkę dostałam kiedyś od kolegi z podstawówki :) Pomyślałam, żeby wprawić lusterka i będzie oki, co?

dom%252520046.jpg

Na tym zdjęciu widać stoliczek z tacą :) Stoi na razie lampa, bo nie mam jej gdzie postawić. Na komody nie wchodzi, bo haczy o skos. Jak tylko coś jej znajdę, to stoliczek zostanie odpowiednio zaaranżowany :) Dzięki julinko !!!!!!!!!!!! :)

dom%252520047.jpg

dom%252520048.jpg

dom%252520050.jpg

Z Biedronki ;)

dom%252520051.jpg

dom%252520052.jpg

dom%252520053.jpg

dom%252520054.jpg

dom%252520055.jpg

dom%252520056.jpg

dom%252520057.jpg

dom%252520058.jpg

dom%252520060.jpg

dom%252520062.jpg

Tom się rozpędziła ;)

dom%252520063.jpg

dom%252520064.jpg

dom%252520065.jpg

dom%252520070.jpg

dom%252520071.jpg

Matko i córko ...Nelcia ...:jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop:

R*E*W*E*L*A*C*J*A

ja morskich tematów nie lubię zbytnio ...ale to co się tam u Ciebie wyprawia ...wow

Po głębszej analizie dodałabym dwa elementy ...grubą linę i coś w bladym, pastelowym żółtym ...ale w sumie ja się na morskościach nie znam :) :)

Edytowane przez lasche

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...