agawi74 29.07.2011 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2011 Czekamy na foty zegara:lol2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andulka 30.07.2011 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2011 Nelli, szalona kobieto, u Ciebie miesiąc bez remontu i tydzień bez przemeblowania nie istnieją? Co do dyskusji o kuchni, to mnie zastanawia duża ilość szklanych drzwi u Ciebie w domku. Nie jest Wam trudniej z ogrzewaniem przez to? Korzystacie z tych wszystkich wyjść? Może te podwójne w kuchni można na okno zamienić? Kuchnia zyska nie tylko okno, ale i ścianę na blat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzikma 30.07.2011 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2011 Z tą lampa to rzeczywiście udało Ci sie upolować.Ja dziś kupiłam za 140 zł w LM.W I nie ma juz zadnych kryształków:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 30.07.2011 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2011 Nelcia gdzie foty bo mnie już z ciekawości dziura w żołądku się zrobiła:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiulkowo 31.07.2011 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2011 Witam się i u Ciebie:) podczytywałam od dawna, stary wątek też i postanowiłam się ujawnić.Śliczne wnętrza, cudniaste, ciepłe klimaty.Domek przefajny, marzy nam się taki..kiedyś, póki co mieszkanie w bloku musi pozostać.Pokazuj już ten zegar, szybciutko:))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makrz 02.08.2011 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2011 Nelli - faaajny Twój domek... nawet baaardzo... Strasznie się cieszę, że mogłam do niego zajrzeć. Niektóre mebelki wyglądają bardzo znajomo Mam oczywiście, naturalnie nieśmiałą prośbę: czy mogłabyś napisać, jak nazywają się płytki z białej łazienki? Szukam, błądzę, nie znajduję a podobają mi się okrutnie... z góry bardzo dziękuję za wskazówke, z Krakowa pozdrawiam Marzena Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.08.2011 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2011 Nelcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 03.08.2011 20:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2011 Przepraszam..... przepadłam bez słowa, ale miałam powody Nie mam fot chaty, bo mam bałagan i nie mogę dojść do ładu , ale mam foty zegara Zanim jednak, to najpierw yokasta, Paweł nie pamięta dokładnie, czym to maział pan od płytek, ale było to jakieś specjalne mazidło na OSB i na nie już normalnie klej do płytek. asiulkowo, bardzo mi miło Cieszę się ogromnie, że się ujawnisz Zaglądaj, kiedy tylko masz ochotę, zapraszam dzięki za ciepłe słowa makrz, płytki z białej łazienki nazywają się Casablanca i były kupione w jakimś markecie, kurczę, ni pamiętam, ale chyba w Leroy Marlin Były taniutkie, namiar dostałam od forumowej Jasi, pamiętam, że był cykr bo latałam za nimi po Polsce bo u nas już nie było Nie wiem, czy jeszcze będą, ale możliwe, również pozdrawiam andulko, o takim rozwiązaniu również myślałam, a z wyjść faktycznie korzystamy, no może oprócz tego kuchennego, bo póki co, to grozi złamaniem nogi Wiesz jest to jakiś pomysł (projekt zagospodarowania ściany z drzwiami przerobionymi na okno już gotowy także jak tylko będę miała możliwość to ruszam z tym koksem ) Jeśli chodzi o ogrzewanie, to jak dotąd bez większych problemów, choć faktycznie na dole o wiele chłodniej. Marzy mi się koza, to byłoby dla mnie dobre rozwiązanie, bo zawsze mi zimno, a z kozy podobno sporo ciepełka Może kupimy na Gwiazdkę już jako prezent dla siebie nawzajem agawi, wusia, mam foty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 03.08.2011 20:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2011 Najpierw poszewki od naszej Kasieńki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 03.08.2011 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2011 Ślicznie Dzięki za odpowiedź będę musiała czegoś poszukać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.08.2011 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2011 Nelcia no ja wierzę że masz foty ale ja ich nie widzę Słoneczko uśmiech odzyskało?? a co do ciepła z kozy to ja wprawdzie kominek mam ale jak się napali to na całym dole przyjemnie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.08.2011 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2011 no dobra troszkę się minęłyśmy;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 03.08.2011 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2011 Nellusia dzięki kochana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.08.2011 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2011 podusie piękne są, tak starannie wykonane:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 03.08.2011 21:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2011 A teraz przeżyjecie szok Zegar stanął...... w sypialni Nie mam go gdzie dać na dole To znaczy, niech tylko się wezmę za ten dół to miejsce od razu się znajdzie Do tego czasu jednak, będzie tutaj Taką ramkę dostałam kiedyś od kolegi z podstawówki Pomyślałam, żeby wprawić lusterka i będzie oki, co? Na tym zdjęciu widać stoliczek z tacą Stoi na razie lampa, bo nie mam jej gdzie postawić. Na komody nie wchodzi, bo haczy o skos. Jak tylko coś jej znajdę, to stoliczek zostanie odpowiednio zaaranżowany Dzięki julinko !!!!!!!!!!!! Z Biedronki Tom się rozpędziła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 03.08.2011 21:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2011 Sypialnia jest bardzo jasna, tak tylko piszę, bo na tych zdjciach jakoś tego nie widać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 03.08.2011 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2011 Mozna sie zakochac w Twoim domuPieknie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.08.2011 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2011 Nelcia jak nie widać samo światło tam masz i w dodaku jakie piękne, wymuskany, dopieszczony w każdym szczególe:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 03.08.2011 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2011 Neelcia: GRATULACJE! Sypialnia taka morska, wakacyjna Wam wyszła (i ten kapelusz ). Zegar wyglada jak na swoim miejscu . Lampka mi się nie podobała ale tam pasuje I na koniec: półki z książkami świetnie wyglądają ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 03.08.2011 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2011 (edytowane) Matko i córko ...Nelcia ...:jawdrop::jawdrop: R*E*W*E*L*A*C*J*A ja morskich tematów nie lubię zbytnio ...ale to co się tam u Ciebie wyprawia ...wow Po głębszej analizie dodałabym dwa elementy ...grubą linę i coś w bladym, pastelowym żółtym ...ale w sumie ja się na morskościach nie znam :) Edytowane 3 Sierpnia 2011 przez lasche Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts