Nelli Sza 03.08.2011 21:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2011 Dzięki wielkie lasche, wszelkie podpowiedzi i pomysły baaaardzo mile widziane dzięki, moja koleżanka ma na takiej linie właśnie zawieszone zasłonki, ta lina robi za karnisz świetnie to wygląda Powiem Wam, że morska sypialnia wyszła tak sama z siebie Ja tego nie planowałam Po prostu kolor został po przeniesieniu Mikołajka do innego pokoiku Pomalowaliśmy tylko ściankę kolankową. Komody miałam. Dywanik znalazlam na strychu jak szukałam tej niebieskiej ramy. Lampę trafiłam na wyprzedaży w TkM. Stoliczek dzięki julince i tak się porobiło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 03.08.2011 23:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2011 Nelcia, już nie wiem... chyba się jeszcze nie witałam:confused: Jeśli nie, to czynię to teraz:bye: Tej sypialni nie mogłam nie skomentować... nie mogłam milczeć Pięknie wyszła:rolleyes: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 03.08.2011 23:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2011 Ależ klimatyczną masz Nelciu sypialnię!!! Zegar wkomponował się w nią znakomicie i myślę że nie szybko go się z niej pozbędziesz:D Chociaż... znając Cię... może za tydzień będzie już salon przerobiony...:wiggle: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 04.08.2011 04:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2011 Witaj, w odpowiedzi na zaproszenie, stawiam się jako to IMHO sypialnia jest bardzo ładna, jest na temat, jest konsekwentnie, sprawę dodatkowo ułatwia to, że masz tam okno balkonowe a ja jestem uparcie zdania, że ciężko jest skopać pomieszczenie z balkonem. Mam tylko jedno pytanie: jak się w takiej stylizacji czuje Twój mąż? Ciekawi mnie to, bo w aranżacji wnętrza bardzo mocno widać kobiecą rękę. Nie wolał wnętrza bardziej ascetycznego? Mniej romantycznego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 04.08.2011 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2011 Nelus super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 04.08.2011 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2011 Nelli świetnie wyszła Ci ta sypialnia! Jestem taka przyjemna i delikatna aż chce się tam na chwilę przenieść i poodpoczywać Świetnie dopasowane poszczególne elementy, a i zegar super się tam wpasował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 04.08.2011 07:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2011 Dzięki dziewczyny i chłopcze Mam tylko jedno pytanie: jak się w takiej stylizacji czuje Twój mąż? Ciekawi mnie to, bo w aranżacji wnętrza bardzo mocno widać kobiecą rękę. Nie wolał wnętrza bardziej ascetycznego? Mniej romantycznego? Dopóki nie było kapelusza na ścianie nie było kobieco Ale to kwestia zdjęcia kapelusza (kapelusz faktycznie mu się nie podoba ) Poza tym chyba nic nie wskazuje na kobiecość strikte. Romantyczne? Nieeeeeeee, chyba nieee No chyba, że łóżko, ale na to nie ma jakby rady Nie narzeka. Jego brat właśnie wprowadził się do nowego domu, gdzie żona urządziła mega wielką sypialnię całkowicie kobieco, różooooooooooowo, buduarowo, pudrowo Więc jak to widzi, to chyba jest szczęśliwy, że jest jak jest. A i ten brat nie bardzo może się odzywać a P. może Witaj Madzia u mnie rasiu, za tydzień to raczej nie, bo wybieramy się nad morze Ale potem Wczoraj, jak wracałam do domu późnym wieczorem na rowerze zwróciłam uwagę na rozbierającą się stodołę w pobliżu mojego domu. Chyba się tam przejdę na żebry, może mi dają trochę tej cegły? Na ścianę w saloniku potrzebuję, bo jak będzie ściana to powieszę na niej telewizor i będzie miejsce na zegar A, nie myślcie, że znowu szaleję, ściana jest w projekcie, tylko dotąd nie była potrzebna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 04.08.2011 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2011 Nelcia, będę się powtarzać, ale sypialnia powala na kolana wyszła naprawdę fantastycznie, klimatycznie i w ogóle bosko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 04.08.2011 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2011 Neluś a jak tam lepiej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 04.08.2011 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2011 Nelcia...............sypialnia cudo!!!!!! poprostu szczęka mi opadła ....a co to za Kasieńka szyła Ci poduszk??i..........ss piekne poprostu!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 04.08.2011 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2011 rasiu, za tydzień to raczej nie, bo wybieramy się nad morze Ale potem Wczoraj, jak wracałam do domu późnym wieczorem na rowerze zwróciłam uwagę na rozbierającą się stodołę w pobliżu mojego domu. Chyba się tam przejdę na żebry, może mi dają trochę tej cegły? Na ścianę w saloniku potrzebuję, bo jak będzie ściana to powieszę na niej telewizor i będzie miejsce na zegar A, nie myślcie, że znowu szaleję, ściana jest w projekcie, tylko dotąd nie była potrzebna A nie mówiłam, że szalona!!!:lol2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ragazza 04.08.2011 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2011 Nelli, świetna sypialnia, a ten zegar... hmmm.... marzenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 04.08.2011 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2011 Nelciu, :o piękną macie sypialnię! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 04.08.2011 20:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2011 Neluś a jak tam lepiej? odp na priv Dzięki!!! Teraz jest fajnie w sypialni, jak się pali ta niebieska lampa rasia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 04.08.2011 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2011 kaj ten priv:wiggle: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 04.08.2011 21:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2011 już, już, jakie to w gorącej wodzie kąpane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 04.08.2011 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2011 eeeeeeeeeee w chłodnej bo ostatnio nie mogę gorącej:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 04.08.2011 21:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2011 dlaczego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 04.08.2011 22:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2011 No nic, czas złożyć stare kości w łożu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 05.08.2011 05:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2011 A i ten brat nie bardzo może się odzywać a P. może Hahahaha kochane żony, misiaczki, pysiaczki Nelka powieś męski kapelusz - będzie bardziej męsko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts