Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Leśny Domek

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Jestem :)

Jak doniosła kala ;) byliśmy w Kołobrzegu :) Było cudownie pomimo pogody :) Kilka dni mieliśmy deszczowych, kilka słonecznych. Ostatecznie nie mogę narzekać bo to były bardzo rodzinne wakacje :) Mieliśmy duuużo czasu na rozmowy i po prostu pobycie razem, szczególnie po trudnych doświadczeniach :)

kalu, ten stoliczek zakupiłam u forumowej julinki, dziewczyny ten stoliczek kupowały w Netto

dorbie, efilko, Irma, madileo, Alunek, Nadulka, pasie dzięki :)

aniuhubi jak dobrze, że jesteś :) Tak, ze zdrowiem póki co jest bardzo dobrze, oby tak dalej :)

mada, mąż rozpędzał wszystkie czarne chmury i w końcu wyszło słońce :)

Fajni, młodzi chłopcy jeżdżą po wsi i zbierają złom. Do nas też zajrzeli. Dałam im tam wiaderko czegoś tam i nagle błysk! "Czy panowie pomogliby mi przenieśc trzy komódki z jednego pomieszczenia do drugiego?" Yyyy, nieco się speszyli, ale zgodzli i mi pomogli, a już od godziny się zadręczałam jak mam to zrobić sama skoro one takie dosyć ciężkie i szufladki nie do wyjęcia :) Połowę roboty już miałam zrobione, no ale trzy schodki skutecznie utrudniały mi skończenia zamysłu (;))

Faaajne chłopcy :)

Paweł mnie zabije :)

Zmieniłam miejsce garderoby, z tej ciemnej piwnicy do pokoju, gdzie jest dużo światła :) A póki co, stoi wolny i robi za graciarnię.

Do wszystkich, którzy u mnie byli w czerwcu dwa lata temu - to tam, gdzie wtedy stał telewizor i rózowa kanapa ;)

ale pokój Julki jest cały czas tam, gdzie był :lol:

to w taim razie muszę do casto, może jeszcze dziś

chodzi o tą łazienkę na górze, pozostały plamy, takie mazie po położeniu fugi epoksydowej :( Była ścierana wedle instrukcji, ale to właśnie po tym ścieraniu te maziaje zostały i nic na nie jeszcze nie zadziałało :(

Kurczę, ty masz chyba wszędzie takie fugi i nie wiem, jak daliście radę z doczyszczeniem. Ja mam tylko tam i nic :(

Chyba czas zainwestować w jakieś lepsze (droższe :() środki, ale czy to mi zejdzie po 1,5 roku?

dziewczyny, muszę jeszcze przetachać szafę, a dziś chłopcy od złomu nie jeżdżą, i co ja ma zrobić? :)

Mąż nie narzeka, zdawał się nawet być zadowolony bo widział, co wyciąga wieczorem z szuflady ;)

Edytowane przez Nelli Sza

Jesooooo tak jak napisały wcześniej dziewczyny.... Jakbyś nie pozamieniała gdzieś z czymś, albo ścian nie rozwaliła to byś sobą nie była... A swoją drogą zastanawiam się czy Wasz dom stoi w tym samym miejscu... , bo chyba już żadna ściana , a nawet chyba o schodach pisałaś, nie stoi na swoim pierwszym miejscu.

Witam się pourlopowo :)

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...