kala67 09.08.2011 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2011 Dostałam dzis sms-ka od Nelci......że wypoczywają w Kołobrzegu !!! ... dobrze mają.:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 09.08.2011 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2011 Tylko ta pogoda paskudna.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 11.08.2011 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2011 Witam sie po małej przerwie forumowej,nadrabiam zaległości,ale nie wiem czy dam rade;) Nalli,super wyszła sypialnia,bardzo mi się podoba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 12.08.2011 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2011 Neluś cudnie wyszło sypialniowo miłego odpoczynku, mam nadzieję, że pogoda już ładna:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 15.08.2011 20:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2011 Jestem Jak doniosła kala byliśmy w Kołobrzegu Było cudownie pomimo pogody Kilka dni mieliśmy deszczowych, kilka słonecznych. Ostatecznie nie mogę narzekać bo to były bardzo rodzinne wakacje Mieliśmy duuużo czasu na rozmowy i po prostu pobycie razem, szczególnie po trudnych doświadczeniach kalu, ten stoliczek zakupiłam u forumowej julinki, dziewczyny ten stoliczek kupowały w Netto dorbie, efilko, Irma, madileo, Alunek, Nadulka, pasie dzięki aniuhubi jak dobrze, że jesteś Tak, ze zdrowiem póki co jest bardzo dobrze, oby tak dalej mada, mąż rozpędzał wszystkie czarne chmury i w końcu wyszło słońce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 15.08.2011 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2011 Spóźniłam się na odsłonę sypialni, ale zegar wynagradza wszystko:D Jest cudny:jawdrop:Sypialnia wyszła zjawiskowa- w starym mieszkaniu też miałam w błękitach i bardzo za nimi tęsknie;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 15.08.2011 20:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2011 kalu, zapomniałam o poszewkach, szyła je nasza Kasia_sw Zajrzyj tutaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 15.08.2011 20:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2011 witaj agawi, dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 15.08.2011 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2011 Neluś czyli już wszystko dobrze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 16.08.2011 09:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2011 Dzięki wusia za wszystko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 16.08.2011 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2011 ale za co Kochana:hug: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 18.08.2011 14:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2011 Fajni, młodzi chłopcy jeżdżą po wsi i zbierają złom. Do nas też zajrzeli. Dałam im tam wiaderko czegoś tam i nagle błysk! "Czy panowie pomogliby mi przenieśc trzy komódki z jednego pomieszczenia do drugiego?" Yyyy, nieco się speszyli, ale zgodzli i mi pomogli, a już od godziny się zadręczałam jak mam to zrobić sama skoro one takie dosyć ciężkie i szufladki nie do wyjęcia Połowę roboty już miałam zrobione, no ale trzy schodki skutecznie utrudniały mi skończenia zamysłu () Faaajne chłopcy Paweł mnie zabije Zmieniłam miejsce garderoby, z tej ciemnej piwnicy do pokoju, gdzie jest dużo światła A póki co, stoi wolny i robi za graciarnię. Do wszystkich, którzy u mnie byli w czerwcu dwa lata temu - to tam, gdzie wtedy stał telewizor i rózowa kanapa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 18.08.2011 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2011 Nelcia Ty zdecydowanie masz za dużo wolnego czasu:rotfl: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 19.08.2011 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2011 ech... cała Ty jakbym tu zajrzała i by się okazało że nie ma zamiany pokoi to bym się zaczęła martwić czy coś nie tak puszki na razie nie znalazłam. ale na pewno ten specyfik jest w casto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 19.08.2011 12:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2011 (edytowane) ale pokój Julki jest cały czas tam, gdzie był to w taim razie muszę do casto, może jeszcze dziś chodzi o tą łazienkę na górze, pozostały plamy, takie mazie po położeniu fugi epoksydowej Była ścierana wedle instrukcji, ale to właśnie po tym ścieraniu te maziaje zostały i nic na nie jeszcze nie zadziałało Kurczę, ty masz chyba wszędzie takie fugi i nie wiem, jak daliście radę z doczyszczeniem. Ja mam tylko tam i nic Chyba czas zainwestować w jakieś lepsze (droższe ) środki, ale czy to mi zejdzie po 1,5 roku? dziewczyny, muszę jeszcze przetachać szafę, a dziś chłopcy od złomu nie jeżdżą, i co ja ma zrobić? Mąż nie narzeka, zdawał się nawet być zadowolony bo widział, co wyciąga wieczorem z szuflady Edytowane 19 Sierpnia 2011 przez Nelli Sza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 19.08.2011 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2011 jakbys sie decydowala na sopro to daj znac. bo ja musze zainwestować do sypialni na górze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 19.08.2011 12:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2011 dobra, pogadam z P, ale wątpię, żeby się zgodził Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coffee82 19.08.2011 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2011 Nelli pisałam już że zegar w sypialni jest bossskiii???? Pięknie, pięknie coraz piękniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 19.08.2011 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2011 oj Neluś.....nawet chłopom od złomu nie przepuścisz :) aby dopiąć swojego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 19.08.2011 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2011 Jesooooo tak jak napisały wcześniej dziewczyny.... Jakbyś nie pozamieniała gdzieś z czymś, albo ścian nie rozwaliła to byś sobą nie była... A swoją drogą zastanawiam się czy Wasz dom stoi w tym samym miejscu... , bo chyba już żadna ściana , a nawet chyba o schodach pisałaś, nie stoi na swoim pierwszym miejscu. Witam się pourlopowo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts