Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Leśny Domek

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Neluś cudne zdjęcia:) taaaaaaaa ja z tymi dorosłymi rozmawiam niby ale już dawno doszłam do wniosku że spora ich część nie różni się inteligencją z 5-latkami:lol: a ja się nie mogę wkurzać bo wiesz zaraz powiedzą że wredna i nieuprzejma jestem i na skragę na górę polecą;)

Widać od razu, że urlop rodzinny i udany, pomimo innej niż byśmy chcieli pogody... Ale za to pogoda ducha w Was była :)

Dorbie... ja na 3 tygodniowy wujazd z 3-4 dni plażowych miałam....

A do Wusi jedziesz zawsze koło mnie... no chyba, że za Tychami odbijasz w prawo... to i tak z tras łączących się jest jakieś 10km.... a z jedynki jakieś 3km.... no może 4km, nigdy nie liczyłam...

A od Wusi pół godzinki samochodem... No ale teraz to już pewnie jesteś po odwiedzinkach i poopa...

Ale następnym razem zapraszam :)

Nie Arniczko, nie jestem :) Wusia pisała, że to już jutro, ale wtedy było po północy ;)

Spotykamy się w niedzielę, czyli jutro :) Jeżeli Twoje zaproszenie jest aktualne, chętnie Was odwiedzimy wracając od wusi :)

Wielkie dzięki dziewczyny. Mam cudną rodzinkę :) Oj, tak :) Nad morzem byliśmy 8 dni, z czego 4 spędziliśmy na plaży od rana do wieczora i oczywiście w wodzie :)

Właśnie wróciliśmy z Cieszyna, od siostry. Pięknie tam.... :)

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...