Nelli Sza 05.09.2011 17:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2011 Cześć dziewczynki Do roboty wróciłam, czas wolny straciłam Arnika, wiolasz, niecierpliwie czekam aż pani od malin zadzwoni Już nie mogę się doczekać na soczki Mniammmmm Dziękuję za wszystkie rady, wskazówki, dotyczące cokolika. Na razie stanęło na płytce (jednak), ale do wiosny wszystko może się zmienić, zobaczymy.... U nas WIELKIE ZMIANY, tym razem nie remontowo-budowlane Julka poszła do pierwszej klasy, a Mikołajek (lat prawie 4) do przedszkola Oboje zachwyceni póki co Miko, po drugim dniu pobytu w przedszkolu oznajmił mi, że się zakochał "Mamo, nie wiem, jak się nazywa, ale ma piękne, długie warkocze" Dziś dopowidział, że już wie. "Martynka" A ja mam urwanie głowy i nie wiem, gdzie ręce włożyć Ze spraw budowlanych: przemalowuję stare garażowe meble na biało Jeszcze kilka malnięć i będzi git. Staną w pralni. Witaj u mnie kubel Bardzo się cieszę, że mnie zaszczyciłaś swoją obecnością Linki wywaliłam bo miałam zły dzień i nie mogłam patrzeć na te zdjęcia, brrr Poprawię się.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 05.09.2011 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2011 Co Ty opowiadasz przecież masz piękne wnętrza , cudowny dom to widać... faktycznie musiałaś mieć zły dzień .Ja kiedyś miałam podobnie i byłam bliska skasowania całego wątku. Sama chcę usunąć moje komentarze bo są bezsensu tylko nie wiem jak, bo jeszcze wszystko skasuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 05.09.2011 21:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2011 Napisz, do joliski Ona Ci pomoże Albumy mam w Picasie, więc tylko link i już, ale jak mi przejdzie wnerw, ok? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 06.09.2011 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2011 Nelcia a o co Ty się tak wnerwiasz???????? Spokojności życzę i miłego dnia... Pewnie dopiero przeczytasz wieczorkiem, to i miłego wieczorku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 06.09.2011 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2011 nasz starszak zachwycony szkołą od niedzieli dopytuje się kiedy w końcu będzie rano zmaluchemjużnie jest tak różowo...zakochał się mówisz? fiu fiu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 06.09.2011 20:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2011 Nelcia a o co Ty się tak wnerwiasz???????? Spokojności życzę i miłego dnia... Pewnie dopiero przeczytasz wieczorkiem, to i miłego wieczorku A o te ruły cholerne :bash:i jeszcze dużo innych takich.... zły dzień wtedy miałam Masz rację, dopiero teraz przeczytałam. Idę zatopić się w papierach, brr lasche, W ogóle to moje dziecko, dziwne jakieś Był zapisany bez leżakowania. Przychodzę wczoraj po niego, a on na leżaczku, elegancko, rączki podłożone pod główkę, wzrok wbity w TV i zdziwiony patrzy na mnie, co ja tam robię, jak oni właśnie idą spać Musiałam go zostawić, bo leżakowanie to jego "marzenie" Pojechaliśmy potem po piżamkę i kilka innych drobiazgów, i od dziś już "normalnie" szedł spać Jaki był szczęśliwy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 06.09.2011 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2011 Zawsze mnie bawił zwyczaj leżakowania, bo dzieciom w tym wieku wydaje mi się niepotrzebny, a służy odpoczynkowi opiekunów/ek. Moja bratanica poszła do przedszkola, tym razem publicznego i na dzień dobry załamka. Chciała piciu (30 stopni w cieniu) a "Pani" powiedziała, że nie da jej pić bo ma dużo dzieci do opieki tragedia jakaś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 06.09.2011 22:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2011 Ja uważam, że zwyczaj leżakowania nie jest zły i przydaje się dzieciom w tym wieku również U nas nie wyglada to tak, że muszą koniecznie spać. Po prostu kładą się i przez jakiś czas oglądają bajki, a później zazwyczaj zasypiają, a kto nie, to sobie leży lub bawi się. Pani wychowawczyni Twojej bratanicy oczywiście powinna postąpić inaczej. Zawsze jest ktoś, kogo można poprosić o pomoc w opiece nad dziećmi, kiedy trzeba się udać choćby z jednym dzieckiem np. napić się. No szok. Nie wyobrażam sobie Nie cierpię takich sytuacji. Chyba wpadłabym w babę w szale reakcji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 07.09.2011 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2011 U nas bylo podobnie, dzieci sobie lezaly na kocykach i pani im czytala jakas bajeczke, czesc dzieci zasypiala, a te co nei chcialy spac to mogly sie cichutko bawic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 07.09.2011 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2011 W takim razie fajnie, przymusowe spanie to to nie jest . Wiecie, ja niedzieciata to się nie znam a sama do przedszkola nie chodziłam . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 07.09.2011 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2011 A ja chodziłam, ale krótko. I wydaje mi się, że wtedy spanie było przymusowe i bardzo skrupulanie pilnowano żebyśmy spali (albo chociaż udawali ). Więc to się musiało po prostu zmienić tak w tym czasie - oczywiście na plus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 07.09.2011 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2011 oczywiscie, ze sie zmienilo u nas lezakowanie jest tylko w maluchach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 07.09.2011 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2011 moja Julcia -pierwszoklasistka również jest zachwycona szkołą..ciekawe kiedy jej przejdzie:rolleyes: Pozdrawiam:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wika_sk 12.09.2011 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2011 Witaj Nelli Sza,pozwoliłam sobie odezwać się z prośbą. Czy to nie w Twoim wątku betib wstawiała zdjęcia swojego wejścia pod schody - były to drzwi otwierane na dotyk, a po zamknięciu wyglądają jak lustro.Od kilku dni szukam tych zdjęć i wydawało mi się, że były właśnie w Twoim wątku, ale przejrzałam i nic nie znalazłam.Napisz mi proszę czy czy się mylę i powinnam szukać w innych wątkach. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 12.09.2011 17:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2011 Wika, obawiam się, że te zdjęcia były w moim poprzednim wątku Nie mam ich na dysku. Myślę jednak, że betib bez problemu poszuka ich dla Ciebie w swoich zbiorach Zapytaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 12.09.2011 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2011 cze Neluś co u Was:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 12.09.2011 18:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2011 Zdjęć z naszej wycieczki jeszcze nie zgrałam :oops: Poza tym jestem zakopana w papierach i na forum wchodzę na 5 minut dziennie Ale jak tylko się wykopię, pobędę dłużej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 12.09.2011 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2011 spoko Neluś ja też nie wiem w co ręce włożyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pavis 16.09.2011 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2011 Cześć Neluś Rzadko tu ostatnimi czasy bywam, ale skoro już weszłam na forum, to wpadam w odwiedzinki. Pięęęęknie u Ciebie I tyle zmian... Super!!! Mój synek (9-go września skończył 3 latka) też poszedł do przedszkola. Początki były niezbyt ciekawe, mocno płakał, ale już jest w miarę ok. Teraz mamy etap - "próba sił" tj. ciekawe, na ilę mogę sobie pozwolić... I dotyczy to zarówno dzieci, jak i pań... Zobaczymy jak to będzie Pozdrawiam Was cieplutko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 17.09.2011 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2011 Witaj Neluś nadal w papierach siedzisz??? mam pytanko.........białe listwy w Twojej sypialni jak masz montowane? na jakis klej czy przybite gwoździkami?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts