lasche 14.11.2011 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 Wow :) mocne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 14.11.2011 22:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 (edytowane) Tym sposobem, na górze mamy mały salonik Jest cudnie Mojego męża przy tym NIE BYŁO. Nie wiem, co będzie, jak wróci, to jest za kilka godzin Ale o wszystkim już wie. Czterolatek mu wypaplał Reakcja była doś zaskakujaca. Śmiał się i powiedział, że na "to" (nie wiem, o co mu chodzi ) chyba nie ma lekarstwa Słuchajcie, mam wizję Na Święta w będzie tam pięknie. Jeszcze trochę roboty jest. No trzeba te dziurska w suficie i podłodze jakoś załatać. A potem, potem chciałabym stworzyć tam miejsce wypoczynku dla całej rodzinki Telewizor, książki, zabawki *np. drewniane kolejki) stolik od betib, dwie brązowe komódki z Ikea (już mam) mała kanapa z Ikea i dwa żyrandole z kryształkami przy samym suficie. Reasumując MISZ MASZ I CIEPŁO RODZINNE, czyli to, co nas charakteryzuje Na dole też zmiany, ale o mniejszym zakresie Na razie wyleciał telewizor, znalazło się miejsce dla mojego zegara z sypialni i kilka innych drobiazgów. Jak zrobię zdjęcia, podzielę się Edytowane 14 Listopada 2011 przez Nelli Sza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 14.11.2011 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 No niezła rozpierducha Nelli:lol2: Czekam na finiszhttp://www.polishbikers.com/images/smilies/upload2/zarlok.gif Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 14.11.2011 22:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 Finisz w Wigilię Bożego Narodzenia.... o świcie..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 14.11.2011 23:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 Przy okazji zapraszam do Parku Pszczyńskiego. Jest piękny o każdej porze roku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 14.11.2011 23:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 Nelcia powiem krótko: AAAAAAAAAAAAAAAAAAA! (Za to kocham szkieletory , ale chyba nie powiesz mi że zrobiłaś to SAMA ????) Kochana, wrzucaj więcej zdjęć z domku . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 15.11.2011 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2011 Ooooo nieźle Ale jak szybko można takie fajne ściany usunąć/poprzestawiać Ale ale! Chyba nie robiłaś tego sama? Oczami wyobraźni już widzę to rodzinne ciepełko co je opisujesz Nelcia szacun! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 15.11.2011 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2011 Nelciu... .... ... !!! Ja myślałam, że ten gaz to wybuchł w Gliwicach a nie u Ciebie... Ty to byś chyba chora była, nie? Jak dobrze,że ja takich ścian nie mam W tym całym rozgardiaszu zauważyłam coś co mnie zainteresowało. Skąd masz taki kosz wiklinowy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 15.11.2011 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2011 Nelcia o matko dobrze że siedziałam bo bym padła:lol: zarąbiście już jest a jak jeszcze te mebelki dorzucisz i światełka to odlot kompletny:) aaaaaaaaaa czy Ty wiesz że storczyk który od Was dostałam ciągle kwitnie i jest obłędnie piękny:lol: spadł mu dopiero jeden kwiatuszek, ma jeszcze conajmniej 2 pączusie do otwarcia i wypuszcza nowe liście;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 15.11.2011 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2011 aaa - Nelcia - fantastyczna demolka! A jakie detale! cudna tapeta, żyrandol i w ogóle och i ach:) a wiesz co jest najśmieszniejsze? w pierwszej chwili jak zobaczyłam to pierwsze zdjęcie, to wzięłam tą żółtą folię za zasłony:) ostatnio dużo widziałam na necie inspiracji z żółto-szarymi wnętrzami:) w każdym razie myślę, że takie miejsce do posiedzenia na górze to jest dobra rzecz - zwłaszcza jeśli przyjmujecie dużo gości:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiulkowo 15.11.2011 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2011 Zajefajna demolka:)))))))))bomba:)klimat już się klaruje, na święta się wyklaruje i będzie pięknoza:)buziaki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ida2 15.11.2011 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2011 Nelli jesteś Niesamowita!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 15.11.2011 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2011 Nelli,ja Cię ubóstwiam po prostu:lol2:Pięknie będzie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 15.11.2011 23:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2011 Kochane moje Rozbiórkę ściany zaczęłam sama. Potem troszkę wystraszyłam się kabli i poprosiłam o pomoc kuzyna. O matko, co ten wyprawiał Rzucał się cały na ścianę i częściowo w ten sposób ją rozwalał. Oczywiście narzędzia również się przydały. Mąż już widział. Spodobało mu się, że nowy salonik ładnie się doświetlił Z całą pewnością jednak nie podoba mu się fakt, że trzeba te dziurska jako załatać. Damy radę Załatwiłam konsultację w tej sprawie i coś tam uradziliśmy. Pierwsza rzecz to podprowadzenie kabli na ścianę z księżycem. Tam będzie wisiał telewizor. Dzięki za wszystkie komentarze Aniu, kosz na pranie z Allegro. Jest z trawy morskiej, przemalowałam na biało Ps. Strasznie mnie kusi, żeby te rurska, tfu, tfu zamienić na tralki, drewniane, białe..... Hmmmm, ale czy to się uda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 16.11.2011 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2011 Nelli jak się ma komuś udać to tylko Tobie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wadera 23.11.2011 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2011 Nelka, poszłaś po bandzie Napisze więcej jak ochłonę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 24.11.2011 14:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 26.11.2011 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2011 no ia gdzie ciąg dalszy podemolkowy??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 27.11.2011 22:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2011 waderko, mam nadzieję, że już ochlonęłaś dzięki pysiaczku za wiarę jestem na etapie przekonywania no ia gdzie ciąg dalszy podemolkowy??? Na razie uporządkowaliśmy kable. Wszelkie przeróbki okazały się dość skomplikowane, ale już jest dobrze. Ciąg dalszy, tj. łatanie dziur w podłodze i suficie jeszcze przed nami. Obecnie prace zawieszone.... Ale w wigilię o świcie powinno być pięknie (choć na pewno nie będzie jeszcze skończone) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wadera 28.11.2011 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 Ochłonęłam, tylko łącza się tego dnia zagrzały - i mi posta wywaliło po napisaniu - co spowodowało u mnie wzrost ciśnienia i doprowadziło do opuszczenia miejsca komputerowego na dłuższy czas Nelko, a co będzie obok schodów? Jakaś barierka? Teraz jest strasznie przestrzennie i strasznie jasno - okropnie mi się to podoba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts