arcobaleno 29.11.2011 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 Nelli - zgadzam się z Twoim mężem - na "to" nie ma lekarstwa Ale za to jaka to fajna choroba Fajnie to sobie wymysliłaś !Czekam na efekt końcowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 29.11.2011 22:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 Nelko, a co będzie obok schodów? Jakaś barierka? Waderko, chodzi Ci o to miejsce, gdzie w podłodze jest dziura po ściance? Jeśli tak, to tam nie będzie żadnej barierki. Panele "przedłużymy" na ten "korytarzyk" schodowy, czyli jak wejdze się na górę to od razu będą widoczne panele (cały ten przedpokój/salonik) Nie będzie tego ciemnego paska, który teraz jest jeszcze widoczny na zdjęciach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 01.12.2011 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 Nelciu, nie wiem czy jutro zdążę wysłać książkę, ale jeśli nie to wyjdzie w poniedziałek może być kurierem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 01.12.2011 22:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 Pewnie, że może być Bardzo dziękuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 01.12.2011 22:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 Nelli - zgadzam się z Twoim mężem - na "to" nie ma lekarstwa Ale za to jaka to fajna choroba Fajnie to sobie wymysliłaś !Czekam na efekt końcowy :hug:Dzięki Ja też czekam na koniec. Teraz mamy przestój, bo P. nie ma Jak wróci będzie bardzo mało czasu, żeby wyrobić się z wszystkim do świąt, ale spróbujemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 01.12.2011 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 To fajnie pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betib 05.12.2011 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 ZAPRASZAM DO KONKURSUhttp://www.weranda.pl/konkursy/konkursy-fotograficzne?controller=konkurs&kid=43 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 05.12.2011 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 Nelcia zabij mnie, ale książkę wyślę jutro, nie znalazłam dzisiaj czasu za grosik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 06.12.2011 20:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 Nie ma absolutnie żadnego problemu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 07.12.2011 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 Napisz, jeśli dostałaś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 07.12.2011 21:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 Dostałam!!! Bardzo dziękuję!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 07.12.2011 23:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 Kochani poszukuję pilnie pięknego zielonego koloru do pokoju czterolatka Chodzi o farbę oczywiście. Macie coś sprawdzonego? Ma to być taka wesoła, pogodna, radosna, ciepła dziecięca zieleń Ratujcie Potrzebuję na wtorek. W sprawie saloniku na górze coś ma ruszyć w sobotę. Trzymajcie kciuki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 07.12.2011 23:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 Nelli, na zielonych się nie znam i chyba mało która z nas ma taki kolor- tu same specjalistki od szarości:lol2:Jednak bogatą paletę barw zielonych me Dekoral i cena nie zwala z nóg. Jakość też ok, mam ją w sypialni:wiggle:http://www.dekoral.pl/paleta-kolorow/w-cieniu-zieleni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 08.12.2011 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 O nie, tylko nie pytaj mnie o zielony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lopi 09.12.2011 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2011 Witam, Piękny domek. Nie piszę ale regularnie czytam i podziwiam Z farb firmy DEKORAL mogę polecić zielone wzgórze, przez kilka lat łagodził słodki róż w pokoju córki. Ładnie wygląda w pełnym słońcu i przy sztucznym oświetleniu, pasował do białych regałów i szafy. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 09.12.2011 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2011 Witaj Nelli! Przybyłam się przywitać. Widziałam Cię bardzo udzielającą się na innych wątkach i w końcu wpadłam w odwiedzinki. Czterolatki są super: wygadane, trochę przemądrzałe i baaardzo aktywne Masz nadzieję, że ta zieleń na ścianach trochę Go przyhamuje? Zapisuję się do podglądaczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 10.12.2011 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2011 Neli jak tam demolka? co do zieleni nie pomogę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 11.12.2011 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2011 Fajny zielony kolor ma w pokoju synka Alladyn71. Możesz sobie zerknąć tu: http://forum.muratordom.pl/showthread.php?165801-kostka-moich-marze%C5%84-czyli-dom-w-stylu-hiszpa%C5%84skim-)/page6. Co to za farba musisz się dopytać już osobiście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 11.12.2011 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2011 Nelli sprawdź sobie paletę Beckersa te robione na zamówienie. Ja miałam w sypialni piękną ciepłą jasną zieleń, a teraz mam ciemniejszą bardziej w oliwkę przydymioną (pięknie pasuje do białych dziecięcych mebelków), trudno to opisać a na zdjęciach w ogóle nie mogę złapać tego koloru ale brałam właśnie z palety Beckersa. PS. Czy ja się u Ciebie już witałam? Nie pamiętam ale zaglądam cały czas i bardzo mi się u Ciebie podoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 12.12.2011 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2011 Kochani proszę zajrzyjcie warto http://forum.muratordom.pl/showthread.php?191941-Tu-licytujemy-prace-Ogniska-Marymont Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts