Alunek 30.12.2011 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2011 http://i869.photobucket.com/albums/ab257/Alunek/various/images.gif Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 31.12.2011 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2011 Nelcia z Rodzinką.... http://images37.fotosik.pl/238/b0153273f332fa1c.jpg Życzy Arnika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 31.12.2011 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2011 Nelciu zostawiam noworoczne życzenia dla Ciebie i całej rodzinki. Alfabet życzeń na Nowy Rok! A... anioła stróża u boku B... buziaków słodkich miliony C... czasu wolnego dla siebie D... drogi usłanej różami E... ekskluzywnych wakacji F... fury pieniążków G... gwiaździstego nieba H... horoskopu korzystnego I... i oprócz tego J... jasności umysłu K... kolorowych chwil L... lotów wysokich M... miłosnych uniesień N... nieprzemijającej urody O... oddechu od codzienności P... pogodnych dni R... romantycznych wieczorów S... szalonych nocy T... tylko spełnionych marzeń U... uroku osobistego W... wiary w sukces Z... zawsze uśmiechniętej buzi Wszystkiego naj na każdy dzień 2012 roku. http://img31.imageshack.us/img31/1276/4i46u5wmitz.gif Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 01.01.2012 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2012 Spełnienia marzeń i dużo zdrówka , resztę można kupić lub zrobić samemu Kubelkowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 01.01.2012 23:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2012 Wspaniałego Nowego Roku życzy Agawihttp://www.smileygarden.de/smilie/Schleifchen-Girls/smilie_girl_271.gif http://www.stunningmesh.com/wp-content/uploads/2011/12/beautiful-happy-new-year-2012-in-different-styles-1.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 02.01.2012 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 Nelli wszystkiego dobrego w Nowym Roku Koniecznie pochwal się poddaszem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 15.01.2012 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 Nelli oj nieładnie, nieładnie... zdjęć jak nie ma tak nie ma... ale my nadal cierpliwie czekamy miłego tygodnia! pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 28.01.2012 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2012 Nelli kobieto żyjesz? już pal licho te zdjęcia, napisz przynajmniej parę słów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 28.01.2012 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2012 Nelli zapracowana przy wykańczaniu wnętrza ... daj znać jak idzie robota , bo nam tak:bash: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 30.01.2012 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2012 Witaj Nelli! Melduję, że jestem i podczytuję. Twoja niebiesko-biała sypialnia jest świetna, bardzo lubię takie klimaty (nawet nie chcę liczyć ile ciuchów w marynarskie paski jest w mojej garderobie). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 30.01.2012 18:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2012 Żyję, żyję Przede wszystkim serdecznie dziękuję za życzenia noworoczne Witaj Drop Bardzo miło Cie gościć Tak, tak, z tymi pasami to strzał w 10 Marta, no brak mi słów, ciągniesz mnie za uszy ... Kochana jesteś Tak, jak sobie to wymarzyłam w Wigilię o świcie na naszym poddaszu było dobrze, ale nie tak dobrze, żeby się tym Wam chwalić. Jak już wcześniej wspomniałam dziurzyska w ścianach były załatane, kable ukryte i ściany wymalowane, ale ta nieszczęsna dziura w podłodze po przewróceniu ścianki cały czas straszy. Nie zabraliśmy się jeszcze za jej zakrycie, bo cały czas rozmyślamy, co tam zrobić (tym bardziej, że w międzycasie zrodziły się nowe pomysły ) Szczerze mówiąc nie mam nawet zdjęć zrobionych specjalnie dla Was :oops: Ojjjj Ale wrzucę to, co mam; co, gdzieś tam pykłam na szybciocha Może być? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 30.01.2012 18:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2012 (edytowane) Na razie tyle, muszę lecieć.... Edytowane 31 Stycznia 2012 przez Nelli Sza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 30.01.2012 22:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2012 (edytowane) Moje prezenty I tylko takie zdjęcia z góry Edytowane 31 Stycznia 2012 przez Nelli Sza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 30.01.2012 22:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2012 Prepraszam, ale nic lepszego nie posiadam I na koniec ogólny chaos I moja kochana szafeczka - bielona sosna Obecnie stoi w sypialni i na tle niebieskiej ściany wygląda super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 30.01.2012 22:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2012 To wszystko już za nami Mamy nowy rok, czas na nowe zdjęcia Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dagunia 31.01.2012 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 Nelciu gorąco pozdrawiam Ciebie i całą rodzinkę i oczywiście Wszystkiego naj w 2012:) Pięknie u Ciebie naprawdę i tak cieplutko ... ide zagłębic sie dalej w twój wątek ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makrz 31.01.2012 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 Nelli - wasz Domek, jest ... jak Jego Mieszkańcy - ogromnie sympatyczny. Cieszę się niezmiernie, że mogę do Niego pozaglądać... i, co tu ukrywać : popodpatrywać pozdrawiam bardzo, bardzo serdecznie Marzena Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 31.01.2012 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 Nelcia, BOSKOOOOOOO kochana, tak rodzinne zdjęcia podsunęłaś! O ludu mój! I tak ciepło, domowo, no jak u Ciebie! ściskam po stokroć! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 31.01.2012 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 Neliiiiiiiiiiiiiii wreszcie!!!!!! cóż mogę rzec: PIĘKNIE! z tego twojego świątecznego chaosu emanuje takie ciepełko podobają mi się bardzo: wiklinowe lampy, kolekcja dzbanów i dzbanuszków, belki podsufitowe, lodówka, obrus na okrągłym stole, prezenty świąteczne (przeczytałaś już książkę? jak wrażenia?) a choinka jaka dostojna! i rodzinka cudna i dzieciaki takie uśmiechnięte Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 31.01.2012 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 Ale cieplutko się tu u Ciebie zrobiło. Gratuluję wspaniałej rodzinki. Nelli, nad szafkami masz ledy czy zwykle halogeny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts