Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Leśny Domek

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Nelli ale ty tajemnicza jesteś :)

:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Nelka, a Ty sie na zlot 18.05 do emirandy nie wybierzesz? ;)

Nie miałam szans, no i troszkę nie byłam w temacie :)

Nelcia, wróciłam do Twoich starych zdjęć z budowy Leśnego. I wiesz co? Straaaasznie mi się za Wami zatęskniło!

Aniu, co planuję wybrać się do Ciebie, to coś przeszkadza. Dam sobie chyba czas do końca roku, żeby sie spełniło :) Dzięki za smska :) I pamiętaj, że przejeżdżając przez Pszczynę koniecznie macie do mnie wpaść!!! Czy o tym wiem, czy nie :)

Hej, hej! Jest tu ktoś?:rolleyes: Widzę, że wyszłaś Nelciu z lasu, bo do mnie zajrzałaś:lol:. Wakacje się zbliżają, będziesz miała więcej czasu:lol:.

Mam i nie mam Rasiu, bo ja zaś szaleję ;)

Nelka ja powiem Ci jak sama projektowalam sobie dom.......ten ktorego nie mam bo mnie nie bylo na niego stac :) najpierw narysowalam sobie wnetrza w takim ukladzie jak mi się podobało , potem o dziwo znalazlam sobie dom ktory mial doklanie te same otwory okienne co moj projekt a potem zaniosłam to do architekta i on mi to przerysował :) dzis mysle ze jezeli chcesz zeby dom byl ładny z zewnątrz to moze latwiej wybrac sobie najpierw jakis projekt gotowy , zeby wiedziec jak dom moze wygladac z zewnątrz,potem zrobic rzuty i do architekta........juz troche scian wywaliłas w domu wiec wiesz co ci sie podoba a co nie ....chyba powinnas dac rade sama temat ogarnąc i tylko dac projekt do przerysowania......juz się boje co ty wymyśliłaś ;)

Rysuje i rysuję, tworzę cos tam ukradkiem i jak już będę mogła to zacznę dzałać na wiekszą skalę :) Na razie, dalej inspiruję się pięknymi wnętrzami forumowych koleżanek i kolegów, czerpię całą duszą, zachwycam się i nastawiam pozytywnie. Stwierdziłam, że marzeniom trzeba pomagać, jeżeli nie są ze szkodą dla innych. I cokolwiek wymyślę, na pewno dam znać na forum :)

Dobry wieczór :)

Chciałam się przywitać i pogratulować pięknego domku :)

Kuchnia :jawdrop: , bardzo ciepłe i domowe wnętrza tworzysz :)

Z przyjemnością będe do Ciebie zaglądać...jeśli mnie nie przegonisz oczywiście :)

Oooo!!! Bardzo, bardzo mi miło. Dziękuję za ciepłe słowa. Jest mi jednak wstyd za te moje wnętrza, bo jestem niepokorna i cały czas coś przerabiam. Czasami potem żałuję :oops: Ciągle szukam, zmieniam i myślę jak podnieść sufity o 50cm :cool::)

Nie pozostało mi nic jak zgodzić się z przedmówczynią. :)

Piękny, ciepły dom :)

Równiez pozwolę sobie zaglądać czasem :)

Dziękuję i zapraszam!

puk puk dryn dryn jest tu ktoś????

:hug:

Ja tu jestem, ale chyba nie o mnie tu chodzi... :(

:hug:

też słyszałem pukanie,

ileż można serników piec :eek:;)

:stirthepot::hug:

Nelcia, cukiernię otworzyłaś?

może chałupkę w cukiernie zmieniła ;) ...coś dawno demolki nie było :)

Jeszcze nie, ale kto wie, kto wie...:rolleyes:

albo na długie wakacje pojechała....

Wyjazd przede mną, więc znowu zniknę na jakiś czas, ale jak wrócę zasypię Was zdjęciami :rolleyes::)

Tymczasm wklajajcie mi tu piękne domki w stylu skandynawskim i jeszcze piękniejsze zdjęcia wnętrz, jakbyco :rolleyes:

Nelcia, ale ja nie umiem tak bez zapowiedzenia... :(

P.S. Ja w odpowiedzi na sms dostałam od Ciebie kropkę :eek: :-? No ale zawsze to jakiś znak, że żyjesz... :)

Co ty mówisz, jaką kropkę :eek:

Jeżeli to prawda to przepraszam. Nie było to moim zamiarem. Wszystko możliwe bo mam nowy telefon, za którym nie przepadam (jest właśnie w naprawie, po tym, jak zniknęła mi klawiatura:bash:) i mogłam wysłaś jakąś kropkę, ale nie byłam świadoma:cool:

Co ty mówisz, jaką kropkę :eek:

Jeżeli to prawda to przepraszam. Nie było to moim zamiarem. Wszystko możliwe bo mam nowy telefon, za którym nie przepadam (jest właśnie w naprawie, po tym, jak zniknęła mi klawiatura:bash:) i mogłam wysłaś jakąś kropkę, ale nie byłam świadoma:cool:

Nooo, sama kropka przyszła :)

Anetko, szykuje się! Muszę jednak jeszcze trochę poczekać :rolleyes:

Kochani, mam ogromną prośbę. Od dłuższego czasu poszukuję podwójnego regału made by Ikea o nazwie granemo. Niestety nie ma go już w ofercie:cry: Jednak niedawno udało mi się kupić bieliżniarkę z tej serii, bo akurat była w Ikea Katowice. Moglibyście widzieć, co tam się działo ;)Objęłam ją ramionami i powiedziałam, że bez niej nie wyjdę. Trzymałam ją tak też na wszelki wypadek, gdyby ktoś inny zapragnął jej równie gorąco, jak ja :rolleyes:

Regał, którego tak szukam wygląda tak

1_bookcase.jpg

Szukałam na Allegro, ale nic :(

Gdyby ktoś, coś..., proszę, dajcie znać :)

Hehehe, ja sobie Nelcia wyobrażam jak trzymałaś tą bieliźniarkę. Ten kto Cię zna może sobie wyobrazić wymiar Nelci i wymiar bieliźniarki i Nelcia trzymająca bieliźniarkę. Jesteś pewna, że to Ty ją trzymałaś a nie ona Ciebie?

W Ikea jak coś jest chwilowo niedostępne to znaczy, że nie będzie już nigdy, chyba, że wprowadzą nowy, podobny produkt.

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...