Nelli Sza 13.08.2012 20:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2012 Hou Dziewczynki, polećcie mi jakiś dobry film do obejrzenia. Mam ostatnio fazę na filmy wieczorową porą. Najlepiej takie o miłości i do "poryczenia się" Z góry dziękuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 13.08.2012 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2012 Nelli, a widziałaś "Sam" ("I am Sam")? O miłości, chociaż bardziej rodzicielskiej niż damsko-męskiej. I absolutnie do poryczenia się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 13.08.2012 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2012 Z romansideł zapadły mi w pamięć "Wichry namiętności" i "Słodki listopad" (z cudną Charlize Theron). Niestety żadne to nowości, także nie zdziwię się jeśli już widziałaś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 14.08.2012 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2012 ten o milosci rodzicielskiej ponoc fajne http://www.filmweb.pl/W.Pogoni.Za.Szczesciem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 14.08.2012 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2012 "W pogoni za szczesciem" cuuudny jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 14.08.2012 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2012 Nelcia, na "Słodkim listopadzie" to będziesz wyć jak bóbr... A ja jak byłam w ciąży ze Staśkiem, dwukrotnie oglądałam film "Marley i ja", rodzinny i też do popłakania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 14.08.2012 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2012 A i "Słodki listopad" wnętrzarsko jest niezwykle ciepły i przytulny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 14.08.2012 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2012 OK, to jeszcze jeden przyniosę Nie jest to film o miłości, ale bardzo przejmujący i zapadający w pamięć - "Chłopiec w pasiastej piżamie". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 14.08.2012 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2012 Dla mnie jeszcze niezapomniany i sentymentalny z uwagi na greckie klimaty Kapitan Corelli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwona.k. 14.08.2012 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2012 Podglądam twój wątek, więc i ja coś podpowiem. Ostatnio odlądałam polski film Huśtawka, niezłe emocje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 14.08.2012 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2012 Ja polecam "The World's Fastest Indian" - jeden z cieplejszych i przepełnionych optymizmem filmów jakie ostatnio widziałam, a sam Hopkins stwierdził, że to najlepsza jego rola w życiu:D.Cześć Nelciu:hug:. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 14.08.2012 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2012 Anetko, szykuje się! Muszę jednak jeszcze trochę poczekać Kochani, mam ogromną prośbę. Od dłuższego czasu poszukuję podwójnego regału made by Ikea o nazwie granemo. Niestety nie ma go już w ofercie:cry: Jednak niedawno udało mi się kupić bieliżniarkę z tej serii, bo akurat była w Ikea Katowice. Moglibyście widzieć, co tam się działo ;)Objęłam ją ramionami i powiedziałam, że bez niej nie wyjdę. Trzymałam ją tak też na wszelki wypadek, gdyby ktoś inny zapragnął jej równie gorąco, jak ja Regał, którego tak szukam wygląda tak Szukałam na Allegro, ale nic Gdyby ktoś, coś..., proszę, dajcie znać w prawdzie nie jest to ten regał,ale może spodoba ci się: witryna http://tablica.pl/oferta/witryna-ikea-ID1qyWB.html#2965d2c5;r:;s:, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 15.08.2012 09:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2012 Dziewczyny, ja w biegu. Dziękuję za wszystkie propozycje filmów. Kiedy prosiłam was o te filmy to właśnie byłam po obejrzeniu "Słodkiego listopada" Ale ryczałam Niektórych nie widziałam więc chętnie zobaczę Jakby się coś wam jeszcze przypomniało to wpisujcie ile wlezie Idę z dzieciakami na plażę bo piękna pogoda. Zakochałam się w Holandii od strony domu, jego wnętrza i zewnętrza. Matko, unoszę się metr nad ziemią od tych wszystkich achów i ochów Jestem naprawdę oszołomiona Wszystko mi się podoba. Codziennie jeździmy na rowerach i zwiedzamy cudowne zakątki no i ...morze..... Ja tak bardzo je kocham Do tego kolejny raz (może 30 ) powracam do serii Ani z Zielonego Wzgórza i już całkiem jestem "załatwiona" Te książki tak bardzo pasują do tych okolic, miejsc, dróg, nieba, alejek, kaminic (z wyyyyyyyysokimi sufitami ) nawet sklepików, statków, kutrów rybackich, MORZA Mam ten przyjemny dreszcz, który tak często miewała Ania Muszę Wam coś wyznać. Jestem szczęśliwa Ps. Alunku, dzięki za namiar! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makrz 15.08.2012 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2012 Nelka, to i ja przynosze kilka tytulow:"Pamietnik""Dalej niz polnoc" pozdrawiam!Marzena Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
E co. 15.08.2012 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2012 Uwielbiam "Anie" I tez siedze nad morzem... A z filmow, to pierwsze co przyszlo mi do glowy to "Dom nad jeziorem" (ale to pewnie juz widzialas) i - ulubiony mojej corci - "Ramona i Beezus", familijny, ale jest tez troche o milosci . bawcie sie dobrze Ewa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anagat 16.08.2012 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 (edytowane) 'P.S. I love you' Pewnie znasz, ale jak dla mnie rewelka.. Kanaliki łzowe przeczyszcza pierwszorzędnie. Poza tym, ja kocham Irlandię Z takich zabawnych to też 'Angus , stringi i przytulanki'. Najlepiej z napisami lub bez, bo brytyjski akcent dziewczynek jest pierwszorzędny, a polski lektor zawsze do chrzanu. No i z babskich 'Sex story' z Natalie Portman i Ashton Kutcher. Jeszcze Robin Hood z 2010 z Russel Crowe:) Ja jeszcze lubię Leap year- ale to może być moje 'irlandzkie' zboczenie:D Edytowane 16 Sierpnia 2012 przez anagat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 16.08.2012 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 Sweet November to jeden z moich ulubionych , zaraz po Miescie Aniołów ale ten pewnie też Nelciu znasz...i jest jeszcze jeden opowiadający o miłosci , rodzinie między niebem a piekłem... Wichry Namiętnosci co najmniej raz w roku oglądam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makrz 17.08.2012 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2012 Oj, jeszcze mi sie przypomnialo:"Kiedy mezczyzna kocha kobiete""Gra o zycie" (z M.Keatonem)"Bracia""Pokuta" i "Nietykalni" - niesamowity!!!M Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 30.08.2012 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2012 Witam po długiej przerwie Z filmów nic Ci nie polecę, bo nie lubię oglądać Już kilka razy zraziłam się jak najpierw przeczytałam książkę, a potem oglądnęłam film, byłam bardzo rozczarowana Ale jak lubisz czytać polecam "Jak puch z dmuchawca" o miłości rodzicielskiej (ja czytałam w poczekalni do lekarza i płakałam nie zwracając uwagi na innych pacjentów) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ida2 30.08.2012 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2012 Nelli Słodki listopad to ja oglądałam chyba z 5 razy Ostatnio z kolei przez przypadek w tv wciągnęłam się w Pamiętnik dla Nicholasa. Polecam!! Będziesz wyć jak bóbr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts