yokasta 17.10.2012 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2012 Nelcia! Ja Cię znajdę i uduszę, że się tak długo nie odzywałaś. Moje MZIMU wróciło . Pisz jak zdrówko i inne rzeczy moze być na priv. Ależ się stęskniłam ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 17.10.2012 21:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2012 A na dobranoc migawki z sypialni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 17.10.2012 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2012 Nelli, więcej prosimy, koniecznie więcej migawek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 17.10.2012 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2012 Slicznie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 17.10.2012 23:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2012 Hej Nelciu, kopę lat:hug: Piękne migawki- prosimy o więcej:rolleyes: A co to za piękne starocie odnawialiście? Wygląda cudnie:wiggle: Buziaki:bye: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 18.10.2012 06:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2012 Czesc Nelciu, Bozze ile mnie tutaj nie było. Za każdym razem jak tu wpadam to sie rozpływam, absolutnie moje klimaty, anielsko. Czekam co wymodzisz z tego pieknego Wujkowego mebla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 18.10.2012 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2012 a co to z łózko??? zmienialiście? a ta lampa cudo powiedz skąd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 18.10.2012 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2012 Nelciu piękne migawki z sypialni i pozostałe zdjęcia też. Ślicznie macie przed domkiem a mebelek będzie śliczny jak go odnowisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 18.10.2012 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2012 Nelcia, witaj wśród żywych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 18.10.2012 20:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2012 Jak miło :hug: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 18.10.2012 20:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2012 (edytowane) Witam WSZYSTKICH! Marta, łózko mamy nowe. Kupiłam w Ikea, w pokoju wyprzedażowym oczywiście Lampę kupiłam w Holandii. Chyba jeszcze nie zdjęłam metki Pamiętam, że abażurek kosztował 2 eurony Dlaczego u nas nie ma takich cen:cool: Edytowane 18 Października 2012 przez Nelli Sza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 18.10.2012 20:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2012 Z tym łóżkiem to tak wyszło całkiem na dziko, no bo sprzedałam ten wielki stół, co to stał na dole. Był cudny, ale za wielki jak na nasz dół. A ponieważ jestem Nelcia, to za pieniądze ze sprzedaży kupiłam nowy stół i.... nowe łóżko Oparcie było w kolorze żółtym, takim nie bardzo, więc przemalowaliśmy na biało. Pokażę wam, jak posprzątam w sypialni. Ale żeby nie było tak całkiem kolorowo to obecnie śpimy na starym materacu 140x200 w łóżku 160x200 i mam po bokach 10cm luki na komórkę, albo piętę, jak kto woli Trzeba zatem kupić nowy materac i tutaj moja przedsiębiorczość sięga bruku Ale nie powiem, żebym się z takiego obrotu spraw nie cieszyła, bo od starego materaca mam obolałe kości, a jak wiecie na stare lata coraz z tym trudniej Zrobiłam jakieś foty wczoraj, na szybciora. Nie wiem, czy dawać bo chaos, nieład, brudne okna i takie tam zwykłe szare (choć, czy szary może być zwykły? ) momenty uchwycone starym, rozlazłym aparatem i robione przez fotografa ślepego na jedno oko.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 18.10.2012 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2012 dawaj dawaj a nie moglas tych abazurow kupic wiecej? teraz mialabys na materac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 18.10.2012 20:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2012 A doooooooobra Przymiarka. I pytania, witrynkę ze szkłem przemalować na biało, czy witrynkę białą przedrapać z powrotem na brąz? Miejcie litość, jestem w trakcie remontu :hug: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 18.10.2012 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2012 Pieknie jest jak zwykle u ciebie jaka super kolekcja kubeczkow i inyych popierdolek swietna ta patera z przykrywka . Ja jestem ciekawa co ty na gorze wykombinowalas i na jakim jestes etapie zmiany gory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 18.10.2012 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2012 Nelcia miło Cię widzieć Pięknie i przytulnie jak zawsze bardzo słonecznie jest w Waszym domku, duże okna bardzo mi się podobają Jak sprawuje się lampa z Ikei ta z koralikami ? planuję ją kupić do łazienki ale nie wiem czy koraliki zabierają dużo światła ? Pozdrawiam serdecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 18.10.2012 20:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2012 Marta, zrywam sufity, bo przecież bez tlenu nie da się żyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 18.10.2012 21:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2012 Kasiu, lampa z Ikea sprawuje się dobrze, choć faktycznie zabiera dużo światła. W sypialni nie potrzeba go aż tak bardzo. Myślę, że sporo też zależy od żarówki. Ja dałam bardzo słabą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 18.10.2012 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2012 Ile Ty masz świetnych gadżetów! Witrynki ze szkłem bym nie ruszała (ani nie skrobała białej:rolleyes:). Bardzo mi się podoba, że są inne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 18.10.2012 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2012 Neluś jak fajnie,że jesteś cudnie masz w domku, tak przytulnie:) chyba Wam tam dobrze:yes: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts