malgos2 18.10.2012 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2012 Faaajnie, od razu mi sie imprezka przypomniala. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betib 19.10.2012 05:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2012 hej ale rzuciłaś fotkami , aż miło się pogapić mebelek od wujka fajniutki i pewnie świetnie do odnowicie moj wcalenie byl w lepszym stanie, byl surowy i to jego najwieksza zaleta ale farbe zdzierali z niego handlarze a oni moczą meble.....no więc tak mi go wykapali ze deski podczas suszenia się rozeschly i mebel nie był w calości, dopiero sprawne ręcę pana od renowacji i niestety tez dośc spora kasa dały efekt uwielbialam mój mebelek w salonie ale od jakies czasu mam go w sypialni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 19.10.2012 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2012 Marta, zrywam sufity, bo przecież bez tlenu nie da się żyć sufity mowisz...no to Nelus jak nic bedziesz musiala robic nowa parapetowke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 19.10.2012 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2012 Neluś no gapię się w te fotki jak sroka w gnat i za nic w świecie bałaganu się dopatrzeć nie mogę pięknie, ciepło i słonecznie, nic tylko się w kłębek na kanapie zwinąć i mruczeć a wiesz że ten storczyk od Ciebie kwitnie cały czas odkąd go dostałam;) i już 3 pęd kwiatowy wypuszcza:lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 19.10.2012 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2012 za też nie widzę bałaganu,a tylko przytulny i ciepły domek.Pięknie jest u ciebie Nelcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 19.10.2012 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2012 Nelcia, ależ u Ciebie przyjemnie, ciepło i przytulnie. Aż by sobie człowiek siadł w kątku i popijał ciepłą czekoladę Tak Nelciowo jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 19.10.2012 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2012 Zgadzam się z dziewczynami powyżej: jest przytulnie, jest ciepło, jest domowo, jest ślicznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 19.10.2012 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2012 Nelcia jak dobrze , że jesteś... Pisałam wcześniej posta jak jeszcze Ciebie nie było, czy w Holandii jesteście (posta coś zjadło, bo go teraz nie widzę..), ale chyba to były tylko wakacje... Fotki domku cudne masz taki cieplutki przytulny domek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 19.10.2012 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2012 .... jest przytulnie, jest ciepło, jest domowo, jest ślicznie ... podpisuje się wszystkimi ręcoma - pieknie u Ciebie i fajnie że wróciłaś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 19.10.2012 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2012 Nelcia, pięknie i klimatycznie u ciebie jak zawsze, a bałaganu, to ty chyba na oczy nie widziałaś, że twierdzisz, że masz u siebie Witrynka bardzo fajna i chyba przemalowałabym ją na biały kolor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 20.10.2012 03:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2012 też nie widzę bałaganu a ta taszka co wisi na gylyndrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 23.10.2012 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2012 Dzieńdobryyyyyyyyy..... Wpadam na momencik, pozdrowić przemiłą gospodynię i jej rodzinę, ode mnie i mojej rodziny. Że ślicznie u Was nie napiszę ani słowa, bo zazdrość nie daje .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 23.10.2012 18:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2012 Dzięki kochani za komentarze Marta, małgoś przyjeżdżajcie! Zabierajcie po drodze wszystkich i możemy robić drugą parapetówę Dropku, obie witryny oddam chyba w ręce lokalnego stolarza-artysty. Chciałabym, żeby wyczarował z nich jedną, pobielaną, gdzie mogłabym składać moje skorupy, w których zakochałam się bez reszty A jak mu się to uda, to będę kolejno przemalowywać wszystkie leksviki Zobaczymy jamles, tomkwas nie zazdraszczaj, tylko przyjeżdżaj Wybieram się lada dzień do Ikea po sofkę, o taką http://www.ikea.com/pl/pl/images/products/tidafors-sofa-dwuosobowa__0119620_PE276092_S4.JPG Jest bardzo wygodna. Siadam na niej od roku, ilekroć jestem w tym sklepie Pawcio się nie zgadzał i nie zgadzał, ale w końcu popuścił Będzie stała na górze, tam gdzie kiedyś pralnia, pamiętacie? Teraz jest tam otwarta przestrzeń. Kącik TV, który tam sobie wymarzyłam nadal nie doszedł do skutku, ale, ale może na te święta będzie gotowy. Powiedzmy, że kanapę już mam. Został mi jeszcze stolik i .....TV:lol2: Ale coooooooo tam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 23.10.2012 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2012 Nelciu ale pięknie u ciebie!!!! tak przytulnie, domowo, rodzinnie! miłość czuć w każdym kącie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 23.10.2012 20:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2012 Dzięki Marta Dziś złożyliśmy dosyć dawny zakup na Allegro. Cyknę fotkę za dnia http://www.tanie-meblowanie.cba.pl/foto/leksvik_witryna/leksvik_witryna_1.jpg Powiesiliśmy go bez tych ciemnych pleców. Wisi na białej ścianie, więc nie jest tak ponury jak na zdjęciu. Dałam tam szkło, a kredensik zwolniłam na skorupy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 23.10.2012 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2012 Nelciu, może jeszcze nie wiesz, ale uwielbiam oglądać zdjęcia Twojego domku:) Jest ciepło, rodzinnie, mmmm...., widać, że fajnE ludzie tam mieszkają Czekam na witrynkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 01.11.2012 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2012 Puk... puk... Nelcia...... Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.11.2012 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2012 http://forum.muratordom.pl/showthread.php?208966-Nelli-Sza-splonal-dom-(&p=5605330#post5605330 Nelka, jestesmy z Toba! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 01.11.2012 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2012 Nelcia, trzymaj się Pomożemy jak możemy:hug: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 01.11.2012 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2012 Nelus jesli zagladniesz na forum napisz prosze jak ci mozna pomoc, w grupe sila, moze potzreba wam tez jakas pomoc przy zabezpieczaniu domu?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts