joliska 01.11.2012 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2012 Zgłaszaj, czego Wam trzeba, a Forum stanie na głowie i to dostarczy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 01.11.2012 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2012 Nelcia, jestem z wami całym serduchem, trzymajcie się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 01.11.2012 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2012 Zgłaszaj, czego Wam trzeba, a Forum stanie na głowie i to dostarczy... Dokładnie tak... Nelciu, ściskam mocno, trzymajcie się :hug: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 01.11.2012 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2012 Jezu, naprawdę nie mogę w to uwierzyć Nela, jesteśmy z Wami, pomożemy, najważniejsze, że Wam ani dzieciom nic się nie stało. Pisz, jak można pomóc! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 01.11.2012 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2012 Przyszłam i ja powiedzieć, że bardzo nam przykro, ale podźwigniecie się z tego i my Wam pomożemy, jak tylko damy radę! Tylko napisz, Kochana, czego Wam trzeba, poza ogromną siłą ducha teraz... :hug: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 01.11.2012 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2012 Nel, strasznie mi przykro dobra duszyczko tego forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 01.11.2012 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2012 Neluś jesteśmy z Wami. Trzymajcie się jakoś :hug: Daj znać, co najbardziej i najszybciej potrzebne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 01.11.2012 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2012 Nela Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 01.11.2012 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2012 Jeśli Nelli czyta lub jest z Nią w kontakcie: jeśli to nie było podpalenie ani zaprószenie ognia przez domowników, a wynik usterki/ uszkodzenia/wadliwego działania sprzętu elektrycznego itp, koniecznie muszą zadbać o zgromadzenie dowodów potwierdzających ten fakt- producent/ importer produktu, który spowodował szkodę, ma obowiązek posiadać polisę OC produktu, z której ma obowiązek zlikwidować szkodę, do jej pełnej wysokości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 01.11.2012 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2012 Melduje się na posterunku... Nelcia trzymajcie się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 01.11.2012 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2012 Neluś Trzymajcie się:hug:jesteśmy z Wami:hug: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 01.11.2012 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2012 Neluśko Kochana... nigdy nie zostaniesz sama... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madileo 01.11.2012 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2012 Strasznie współczuję Neluś, nie możecie tracić sił i wiary..Wasze zdrowie najważniejsze, resztę zawsze można odbudować! Pomożemy jak tylko potrafimy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 01.11.2012 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2012 Neluś Kochana! Masz ze sobą TYLU wspaniałych ludzi! Jesteśmy z TOBĄ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 01.11.2012 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2012 MATKO CO Z TYM ZYCIEM!!!!DLACZEGO TYLE NIESPRAWIEDLIWOSCI!!!LUDZIE TYRAJA I CO ICH SPOTYKA:mad::mad: Bede czekac na znak jak mozna pomoc!!!! Trzymaj sie Neli z bajkowego domku:hug: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 01.11.2012 20:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2012 Kochani! Jesteśmy u moich rodziców. Dzieci właśnie zasnęły. Nie wiem, co pisać. Przed oczami mam wczorajsze obrazy. Dzisiaj pojechaliśmy tam z dziećmi bo bardzo chciały zobaczyć swoje pokoiki. Było to straszne przeżycie dla mnie Mikołaj przykucnął przy jedynej maskotce, ktora tam została. To była jego przytulanka sówka. Była cała z czadu, czarna i mokra Obiecałam mu, że kupimy nową. Widok jest straszny, ale nie byłam jeszcze w stanie zrobić zdjęć Bardzo Wam dziękuję za odzew, wsparcie, pomoc. Dziękuję! Nie jestem w stanie powiedzieć, co jest nam najbardziej potrzebne. Zupełnie się pogubiłam Z każdej strony mamy głosy wsparcia, chęć niesienia pomocy. Nie wiem, jak wam dziękować... Napiszę, jak się troszkę ogarniemy. Jutro pojedziemy do Pawła rodziców, gdzie zostały przewiezione wszystkie nasze rzeczy. I mamy zobaczyc, co da się uratować. Byłam tam dziś i powiem wam, że tak jak bardzo chciałam na początku to myć, czyścić, prać tak szybko stamtąd uciekłam Dziękuję i pozdrawiam was serdecznie. Odezwę się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 01.11.2012 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2012 O Boże, a te ostatnie zdjęcia takie śliczne....... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 01.11.2012 20:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2012 Dziękuję ane3ka1 i małgoś za telefon w imieniu Was WSZYSTKICH Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 01.11.2012 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2012 Nelli, ściskam najmocniej jak potrafię :hug: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 01.11.2012 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2012 właśnie przeczytałam te straszne wieści.Nelka- jeden telefon, jeden sms, post czy co tam chcesz - melduję się u Ciebie i będziemy, myc czyścić, sprzątać.I oczywiście pisz śmiało, czego potrzebujecie. ściskam Ciebie Pawła i DzieciakiJesteśmy z Wami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts