wu 01.11.2012 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2012 Nelusia ja też przyszłam utulić i będę patrzeć jak pomóc można a i telefon też masz jakbyś potrzebowała to 24 godziny na dobę działa:hug: nie mogę uwierzyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tosiaczek 01.11.2012 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2012 Łzy same kapią:(Ech....życie!Trzymaj się dziewczyno!!Dawaj znać w jaki sposób można Wam pomóc:hug: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 01.11.2012 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2012 Nelli, ja tylko mocno przytulam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 01.11.2012 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2012 Nelus ja tez jestem na wezwanie, tylko wołaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 01.11.2012 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2012 Nelka, jedno WIELKIE serducho od nas Mańków. Wspieramy Was i na ile się będzie dało pomożemy... Nie wstydź się o tę pomoc prosić! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 01.11.2012 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2012 Nelka, jeszcze tak mi przyszło do głowy - dysponuję dużym dostawczym samochodem - może będzie potrzeba coś przewieźć. Jeśli mój A nie da rady (praca, praca ) Arnika zasiądzie za kierownicą A w ostateczności to i ja tym potworem pojadę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 01.11.2012 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2012 Nelcia, trzymajcie się ciepło W razie co dawaj znać, to przyjadę i pomogę czyścić, prać itp. W grupie siła i im więcej par rąk do roboty, tym ona szybciej zostanie zrobiona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 01.11.2012 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2012 Nelciu szepnij tylko słowo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
evitare 01.11.2012 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2012 Nelu, ja podczytuję wątek po cichutku od dawna. Daleko mam do Ciebie, więc fizycznie niemożliwe, żebym mogła pomóc . Ale ściskam bardzo bardzo i przesyłam całą masę ciepłych myśli. :hug: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia1112 01.11.2012 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2012 Nelu ja również przytulam .Jeżeli można Wam jakoś pomóc to mówcie.Tyle osób proponuje pomoc więc będzie dobrze,damy radę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 01.11.2012 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2012 Ja tez tu pierwszy raz i szkoda że witam się w tak tragicznych okolicznościach. Jestem gotowa do pomocy, napisz tylko dziewczyno czego potrzebujesz. Pościele, koce, zabawki dla dzieci..... Wymieniaj, nie każ nam się domyslać ...... Tu sami dobrzy ludzie , razem damy rade Ściskam Cie mocno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 01.11.2012 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2012 Jaki Wy koszmar przeżyliście!Nelcia, jesteśmy z Wami! Będę śledziś w jaki sposob można Wam pomóc. Trzymaj sie mocno! Buziaki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 01.11.2012 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2012 Nelus ja też jestem tu pierwszy raz i przykro mi że w tak tragicznych okolicznościach. Chętnie pomogę czy ktoś wie jakie duże dzieci ma Nel???? Żeby wiedzieć jakie rzeczy przygotować???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 01.11.2012 23:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2012 Jestem do dyspozycji.... czekam na decyzje... Nelka, jeszcze tak mi przyszło do głowy - dysponuję dużym dostawczym samochodem - może będzie potrzeba coś przewieźć. Jeśli mój A nie da rady (praca, praca ) Arnika zasiądzie za kierownicą A w ostateczności to i ja tym potworem pojadę. ...jak będzie trzeba to i tirem podjadę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 01.11.2012 23:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2012 Neluś, przytulam...Bardzo, bardzo mi przykro, ze akurat Was to spotkało. Okropna niesprawiedliwość... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 01.11.2012 23:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2012 Nelli, bardzo mi przykro i słów brak.Czekam na informacje, jakie rzeczy będą Wam potrzebne. Przyjechać nie mogę, więc przynajmniej mogę się dołożyć rzeczowo i finansowo.Uściski dla Was wszystkich. Płakać się chce ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 02.11.2012 05:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2012 Neluś Trzymajcie się Kochani! Najważniejsze, że Jesteście cali i zdrowi:hug: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 02.11.2012 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2012 Neluś i ja jestem z wami! trzymajcie się kochani, jakby co to pisz! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 02.11.2012 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2012 Smutno mi się witać w takich okolicznościach.Pisz jak można ci pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anitka89 02.11.2012 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2012 Neli, witaj Kochana! Trudno coś mi powiedzeć, bo serce płacze, ale zdrowie Wasze i dzieci jest w tym momencie najważniejsze.Trzymajcie sie cieplutko.jak również oferuje swoją pomoc o każdej porze dnia i nocy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts