sSiwy12 02.11.2012 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2012 Po drugie forumowe, oficjalne konto tylko dla Nelki ( wiem , ze Malgos prowadzi i chwała jej za to), ale zeby przekonac wszystkich niedowiarkow potrzeba oficjalnego, forumowego. Nie jest to najlepsza propozycja – z różnych względów, w tym prawno-podatkowych, także dla poszkodowanej. Pomoc finansowa poprzez konto prywatne (zwłaszcza to), jest prostsza i co najważniejsze bardzo, ale, to bardzo sprawdzona – także pod względem wzajemnych rozliczeń. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 02.11.2012 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2012 Nie jest to najlepsza propozycja – z różnych względów, w tym prawno-podatkowych, także dla poszkodowanej. Pomoc finansowa poprzez konto prywatne (zwłaszcza to), jest prostsza i co najważniejsze bardzo, ale, to bardzo sprawdzona – także pod względem wzajemnych rozliczeń. Jak dla mnie nie ma problemu, chodzilo mi o przekonanie innych. Niektorym, ktorzy nie znają tak dobrze Nelli badz Malgos łatwiej byłoby sie przekonac do formalnego forumowego. Ale skoro wiazaloby sie to z dodatkowymi oplatami, to faktycznie traci to sens. Dobrze by bylo, zeby podjac jakies konkrety, ale chyba nie zrobimy tego, dopoki nie bedzie wiadomo jaka pomoc naprawde jest potrzebna Nelci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 02.11.2012 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2012 Nelciu, nasze Mzimu, jesteśmy z Wami i wspieramy z całych sił trzymając kciuki. Trzymajcie się, dobrze że nie było Was w domu. Jak tylko będzie potrzebna pomoc rzeczowa - jestem na posterunku i czuwam! Straszna niesprawiedliwość, a domek Wasz bardzo mi bliski bo szkieletowy. Tym bardziej znaczące jest co było powodem takiej tragedii jaka Was spotkała . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 02.11.2012 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2012 Nelcia...brakuje mi słów:hug: Możesz liczyć na moją pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 02.11.2012 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2012 Dużo osób pyta o wiek Nelci dzieciaków- myślę, że synek ma tak z 5 lat o córeczka pewnie z 7-8 ale na bank nie wiem tak ze zdjęć wywnioskowałam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.11.2012 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2012 No chyba tak bedzie z tymi dzieciami. W kwestii ubezpieczenia napisalam do Moniki, ale przydalby sie ktos blisko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 02.11.2012 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2012 Neli, przykro mi bardzo:hug:Nie byłam nigdy wcześniej u Ciebie ale mijałyśmy się tu i ówdzie...Czekamy wszyscy na informację jak możemy pomóc:hug:Trzymajcie się.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 02.11.2012 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2012 No chyba tak bedzie z tymi dzieciami. W kwestii ubezpieczenia napisalam do Moniki, ale przydalby sie ktos blisko. Małgoś - pisałam wyżej -kwestia ubezpieczyciela załatwiona. Zgłosiła się Basia, która w kooperacji ze swoją Szefową, podejmie się poprowadzenia sprawy, gdy tylko dojdzie do likwidacji szkody przez ubezpieczyciela domu Nelki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.11.2012 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2012 No to super. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mk11 02.11.2012 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2012 Przytulam mocno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 02.11.2012 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2012 Nelli, to nie do uwierzenia,pustkę mam w głowie.Ale chcę napisać, że wierzę w to mocno,że odbudujecie swój dom i przyjdzie moment, w którym znów będziecie u siebie.Razem, szczęśliwi i mocniejsi w pewność, że rodzina to siła,a przyjaźń to pogotowie w potrzebie.Moim marzeniem od dziś jest dzień, w którym o tym napiszesz.Że już wszystko dobrze. Mocno za to zaciskam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 02.11.2012 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2012 Trzymaj się!!!aż trudno mi napisać co mam teraz w głowie....tak mi bardzo przykro:o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betib 02.11.2012 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2012 Nellka podaj na forum co potrzebujesz zeby nie dawac niepotrzebnych rzeczy !!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 02.11.2012 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2012 Betib,tu jest wątek: http://forum.muratordom.pl/showthread.php?208993-Pomoc-materialna-dla-Nelki-i-jej-Rodziny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nazwa12 02.11.2012 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 02.11.2012 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2012 W tym całym nieszczęściu najważniejsze jest to, że jesteście cali i zdrowi. Dom da się zawsze odbudować lub postawić nowy. I tego Wam życzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 02.11.2012 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2012 SZOK I NIEDOWIERZANIE tak się poczułam jak przeczytałam tą smutną wiadomość Nelly, trzymajcie się dzielnie kochani. Na ile będę mogła postaram się pomóc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 02.11.2012 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2012 Jestem.Czekam na sygnał.Możemy u nas zrobić coś w rodzaju narady i centrum.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 02.11.2012 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2012 Wiolcia, daj mi jeszcze chwilkę - ogarnę się trochę i przyjedziemy, ok ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.11.2012 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2012 ej babole a ja to co też bym może coś mogła:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts