Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Leśny Domek

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Neluś kochana...uwierzyć nadal nie moge w to co Was spotkało :(

moje serce pęka gdy ogladam zdjęcia domu po pożarze !

Trzymajcie się, jesteście taką cudowną rodzinką, życie jest niesprawiedliwe !!!

Z całego serca przyłączam sie do pomocy, mozesz na mnie liczyć.

Przyjechac niestety nie mogę, ale w każdej innej sprawie pomoge, dzwoń, pisz w razie potrzeby. Zrobie co tylko bedę mogła !

Bedę w stałym kontakcie z Małgoś, która koordynuje pomoc ( bo nie ma sensu aby każdy z osobna Wam teraz głowę zawracał ).

Trzymajcie sie kochani !!

Z całym sercem jesteśmy z Wami :hug:

Nie jestem/jesteśmy w stanie przejrzeć wszystkich postów ...

Byłyśmy dzisiaj w domu teściów Nelci, dokąd zostały przewiezione uratowane z domu meble. Wyczyściliśmy wszystko co się dało uratować. Stolarz do renowacji drewnianych mebli załatwiony i będzie sukcesywnie zabierał meble do siebie .Za stolarza będziemy płacić sukcesywnie z uzbieranych na forum pieniędzy. Nie zostało tego wiele i niektóre meble niestety nie nadają się do użytku.

W poniedziałek, bądź wtorek będzie rzeczoznawca, który powie co dalej będzie z ich domem i czekamy na to co powie.

Kołdry ,poduszki i pościel już są. Potrzebne rzeczy, które zbieracie (np. ubrania) prosimy przesyłać bezpośrednio do Nelci. Potrzebne są szafy ubraniowe szt. 2, jeśli ktoś miałby jakąś to będziemy wdzięczne za kontakt i przesłanie jej do Nelci.

Adres będzie podawany sukcesywnie na PW przez: Arnikę, lidszu, rasię, TAR, małgos2, malkę, Nefer i Aneta_s

Bardzo prosimy o weryfikację konta na które wpłacaliście pieniądze. Konto do małgos32 zaczyna się na 88 ... 9195

Jeśli ktoś będzie chciał wpłacić pieniądze na stowarzyszenie Omnibus, to niech koniecznie w tytule przelewu wpisze " pomoc dla Nelli".

Zdjęcia z akcji ratowania mebli będą jutro :D

Umylismy dzis to co zostalo a nie zostalo za duzo. Wiekszosc po zmyciu sadzy okazala sie nienadajaca do uzycia. Nie wiadomo ile z tego sie wywietrzy i bedzie nadawalo do uzycia.

Dziekuje wszystkim za mila wspolprace przy myciu a takze Wodziance ;) a Nelli i P. za goscine :) Buziaki przesylam :)

Odwaliłyście kawał dobrej roboty Dziewczyny. Miejmy nadzieję, że jak najwięcej z tego co zostało uda się uratować.

Dziękujemy za fotorelację. Na widok tej ostatniej fotki to aż mnie ciarki przeszły. Dobrze, że Maluszkom nic się nie stało...

Neluś ja już to pisałam, ale trzymajcie się dzielnie. Nie jesteście sami. Sekta FM pomoże jak może. :hug:

Na fotkach widać jak ładnie dało się doczyścić, teraz czy udało się pozbyć zapachu? To dopiero będzie wiadomo jak te sprzęty zostaną wniesione z powrotem do domu. Nasz Tomek przed laty radził terpentynę balsamiczną z kolei znalazłam taki neutralizator zapachów.... jeśli wierzyć reklamie to jest to najsilniejszy neutralizator - może pomoże http://pogotowiezapachowe.com/maly-pozar-wielki-smrod

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...