Magda 34 03.11.2012 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2012 Neluś ściskam Was i dzieciaczki mocno:hug: Zobaczysz, wszystko dobrze się skończy. Nie zostaliście sami:no: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 03.11.2012 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2012 Nellcia bardzo mi przykro ściskam Was mocno Najważniejsze, że jesteście cali i zdrowi...rodzina jest na pierwszym miejscu. Forumowicze z pewnością pomogą bo to wspaniali ludzie o wielkich sercach. Trzymajcie się! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Antonia 03.11.2012 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2012 Witam, podczytuję, ale nie ujawniam się jednakże teraz w takiej chwili śle moc uścisków dla całej Twojej rodziny. Wierze, że wyniknie z tego coś dobrego. Pozdrawiam i głowa do góry! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 03.11.2012 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2012 Neluś kochana...uwierzyć nadal nie moge w to co Was spotkało moje serce pęka gdy ogladam zdjęcia domu po pożarze ! Trzymajcie się, jesteście taką cudowną rodzinką, życie jest niesprawiedliwe !!! Z całego serca przyłączam sie do pomocy, mozesz na mnie liczyć. Przyjechac niestety nie mogę, ale w każdej innej sprawie pomoge, dzwoń, pisz w razie potrzeby. Zrobie co tylko bedę mogła ! Bedę w stałym kontakcie z Małgoś, która koordynuje pomoc ( bo nie ma sensu aby każdy z osobna Wam teraz głowę zawracał ). Trzymajcie sie kochani !! Z całym sercem jesteśmy z Wami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 03.11.2012 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2012 Neluś tak bardzo mi przykro,straszna tragedia was spotkała:( Dobrze,że jesteście cali i zdrowi to jest najważniejsze,a resztę można kupić. Będzie dobrze ,zobaczysz Oczywiście ja też ofiaruję pomoc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sławek... 03.11.2012 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2012 ...Nelli, co prawda się nie znamy, ale na prawdę jestem w szoku po tym co się Wam przydarzyło......trzymajcie się i głowa do góry, jak skończycie formalności to na pewno całe forum odbuduje Wasz domek w mgnieniu oka... na mnie też możesz liczyć , pozdrawiam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lea1719506104 03.11.2012 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2012 Neli tak mi przykro Jesteśmy z Wami... Przytulam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 03.11.2012 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2012 jestem tu pierwszy raz. bardzo mi przykro z powodu tego, co Was spotkało. trzymajcie się i nie poddawajcie. wierzę, że z czasem wszystko się ułoży. ściskam i pozdrawiam gorąco. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 03.11.2012 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2012 Neluś, trzymajcie się! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 03.11.2012 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2012 Nie jestem/jesteśmy w stanie przejrzeć wszystkich postów ... Byłyśmy dzisiaj w domu teściów Nelci, dokąd zostały przewiezione uratowane z domu meble. Wyczyściliśmy wszystko co się dało uratować. Stolarz do renowacji drewnianych mebli załatwiony i będzie sukcesywnie zabierał meble do siebie .Za stolarza będziemy płacić sukcesywnie z uzbieranych na forum pieniędzy. Nie zostało tego wiele i niektóre meble niestety nie nadają się do użytku. W poniedziałek, bądź wtorek będzie rzeczoznawca, który powie co dalej będzie z ich domem i czekamy na to co powie. Kołdry ,poduszki i pościel już są. Potrzebne rzeczy, które zbieracie (np. ubrania) prosimy przesyłać bezpośrednio do Nelci. Potrzebne są szafy ubraniowe szt. 2, jeśli ktoś miałby jakąś to będziemy wdzięczne za kontakt i przesłanie jej do Nelci. Adres będzie podawany sukcesywnie na PW przez: Arnikę, lidszu, rasię, TAR, małgos2, malkę, Nefer i Aneta_s Bardzo prosimy o weryfikację konta na które wpłacaliście pieniądze. Konto do małgos32 zaczyna się na 88 ... 9195 Jeśli ktoś będzie chciał wpłacić pieniądze na stowarzyszenie Omnibus, to niech koniecznie w tytule przelewu wpisze " pomoc dla Nelli". Zdjęcia z akcji ratowania mebli będą jutro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 03.11.2012 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2012 Umylismy dzis to co zostalo a nie zostalo za duzo. Wiekszosc po zmyciu sadzy okazala sie nienadajaca do uzycia. Nie wiadomo ile z tego sie wywietrzy i bedzie nadawalo do uzycia. Dziekuje wszystkim za mila wspolprace przy myciu a takze Wodziance a Nelli i P. za goscine Buziaki przesylam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaK 03.11.2012 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2012 Nelciu mnie też jest bardzo przykro z powodu tego co was spotkało Jestem duchowo z wami. Trzymajcie się wierzę ,że wszystko będzie dobrze:rolleyes: Pozdrawiam i mocno przytulam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 04.11.2012 00:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2012 Wrzucam kilka zdjęć korzystając z gościnności Arniki: W tle to co zostało... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 04.11.2012 00:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2012 Odwaliłyście kawał dobrej roboty Dziewczyny. Miejmy nadzieję, że jak najwięcej z tego co zostało uda się uratować. Dziękujemy za fotorelację. Na widok tej ostatniej fotki to aż mnie ciarki przeszły. Dobrze, że Maluszkom nic się nie stało... Neluś ja już to pisałam, ale trzymajcie się dzielnie. Nie jesteście sami. Sekta FM pomoże jak może. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.11.2012 01:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2012 Taka impreza mnie ominela. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 04.11.2012 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2012 Na fotkach widać jak ładnie dało się doczyścić, teraz czy udało się pozbyć zapachu? To dopiero będzie wiadomo jak te sprzęty zostaną wniesione z powrotem do domu. Nasz Tomek przed laty radził terpentynę balsamiczną z kolei znalazłam taki neutralizator zapachów.... jeśli wierzyć reklamie to jest to najsilniejszy neutralizator - może pomoże http://pogotowiezapachowe.com/maly-pozar-wielki-smrod Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 04.11.2012 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2012 Gosiu nie wszystko dało się doczyścić będzie zeszlifowane i przemalowane (meble drewniane), ale będzie jeszcze w garażu przechowywane i wietrzone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 04.11.2012 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2012 Neli-BEDZIE DOBRZE!!!!!! A Wam dziewczyny -CZESC I CHWALA!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martarobert 04.11.2012 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2012 Nela, bardzo mi przykro. Nawet trudno to sobie wyobrazić. Nie byłam nigdy wcześniej u Ciebie, ale dziś obejżałam zdjęcia i wpisy... Stworzyliście prawdziwy, ciepły, przytulny dom. Wierzę, że uda się go szybko odbudować. Jestem sercem przy Was. I pisz, czego Wam potrzeba. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 04.11.2012 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2012 Mam nadzieję, że da się odzyskać jak najwięcej. I wielki szacun dla Was za to co dla Neli robicie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts