Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Leśny Domek

Recommended Posts

Kochani chciałabym z tego miejsca podziękować również moim koleżankom z pracy oraz mężowi jednej z nich, którzy dzielnie pomagali naszym forumowiczkom. Jak już gdzieś wspominałam była z nami również pani prezes stowarzyszenia OMNIBUS, której rownież serdecznie dziękuję. Dziękujmy wspaniałym mężom naszych forumowiczek, którzy też bardzo się napracowali. Dziękujemy wszystkim ludziom, którzy niosa pomoc z naszej miejscowości, z okolic, rodzinie i wszystkim szarym myszkom, które się nie ujawniają a też pomagają. Jesteście CUDOWNI:hug:

OOOO tak , Nelkowe kolezanki z pracy uwijały się ze ścierkami jak nie wiem co, a Pani prezes poza kawałem świetnej roboty dostarczyła nam niezapomnianych wrażeń ;)

Nieocenieni byli tez panowie mężowie -to oni walczyli z przenoszeniem ciężkich mebli. Jeden dzielnie asystował -boska "siostra instrumentariuszka" i oczywiście niezastąpiona "Wodzianka" - dzieki Emil :)

Chciałabym wszystkim podziekować za wspólną pracę, za mycie , szorowanie, noszenie, za te wszystkie słowa i gesty które budują wiarę w człowieka, w dobre serce.

Dziękuję,ze mogłam w tym uczestniczyć - to magia.....

• Odpowiedzi 2,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Neluś Małgoś dobrze pisze nic mówić nie musisz:hug: moja świętej pamięci babcia zawsze mówiła że dobry z dobrym a zły sam, znaczy dobry duszek z Ciebie:hug: jak już będziecie wiedzieć co dalej czy budowa nowego czy ten da się uratować to przy robieniu "środka" pomożemy Marcin wprawę ma:hug:

Nelciu cieszę się ,że w tak trudnych sprawach humor ci dopisuje i sie uśmiechasz;) Najważniejsze ,że jesteście razem ,że nic nikomu sie nie stało ,że jesteście cali i zdrowi a domek jakoś myślę się odbuduje:)

Jesteśmy tu z forum razem z wami i fajne to ,że dziewczynki forumowe zorganizowały taką pomoc dla was:)

Przytulam serdecznie:hug:

I tak k woli wyjaśnienia -to nie koniec, nie pozbędziecie się nas tak łatwo ;)

Zaraz gdy rzeczoznawca zrobi swoje, a nadzór pozwoli wejśc do domu - zjawiamy się ponownie i szorujemy, pucujemy, wynosimy, pakujemy......

pucu pucu, chlastu chlastu nie mam rączek jedenastu, Tylko dwie mam rączki małe, do sprzątania doskonałe;)

:lol2:

Nelli, ogromnie Ci współczuję, to po prostu niewyobrażalne... ale wyrazy szoku zostawię dla siebie, Tobie natomiast przesyłam mocne i bojowe myśli! Krok po kroku, wszystko się ułoży, zobaczysz! Kachna28 tego zacnym przykładem! Zobacz jak się podnieśli, odbudowali swój domek! Kochana trzymaj się, zbieraj siły na ubezpieczyciela, walcz, nie jesteś sama!

Nelusiu.Jak będzie potrzebna pomoc w odgruzowaniu domu-tego co zostało-ja również znowu się piszę.

Praca w tak doborowym towarzystwie,to sama przyjemnośc.

Cieszę się,że chociaż tak mogłysmy Wam pomóc.

Pozdrowienia

Basiu, jeszcze raz Ci za wszystko dziękuję:hug:. Bardzo się cieszę, że mogłam Cię poznać:).

OOOO tak , Nelkowe kolezanki z pracy uwijały się ze ścierkami jak nie wiem co, a Pani prezes poza kawałem świetnej roboty dostarczyła nam niezapomnianych wrażeń ;)

Nieocenieni byli tez panowie mężowie -to oni walczyli z przenoszeniem ciężkich mebli. Jeden dzielnie asystował -boska "siostra instrumentariuszka" i oczywiście niezastąpiona "Wodzianka" - dzieki Emil :)

Chciałabym wszystkim podziekować za wspólną pracę, za mycie , szorowanie, noszenie, za te wszystkie słowa i gesty które budują wiarę w człowieka, w dobre serce.

Dziękuję,ze mogłam w tym uczestniczyć - to magia.....

podpisuję się "4 rencami" pod tym i również dziękuję, że mogłam w tym uczestniczyć i osobiście przekonać się jaką FM ma magię :D

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...