azalka76 05.11.2012 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2012 Neli jesteś silna to już udowodniłaś, masz wspaniałą rodzinę i "formułowiczowych przyjaciół" , musisz to przetrzymać i wierzyć, że zaświeci słońce. Trzymaj się ciepło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia1112 05.11.2012 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2012 Neluś:hug: Basia porywam przepis na ciacho;) Prosze bardzo:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
VUITTON 05.11.2012 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2012 Nelcia.......wspieram....... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 05.11.2012 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2012 Hej Neluś, skarbeczku! właśnie dostałam smsa od Małgoś i prawie nie uwierzyłam! Myślałam, że sobie @ jedna jakieś ekstraordynaryjnie głupie żarty robi Strasznie bardzo okropnie mi przykro, że spotkało Was takie nieszczęście. Zajrzałam na Twój wątek i czytam co się tutaj dzieje... Przepraszam, że mnie przy Tobie nie było Cudownie, że nasze kochane Forumki i Forumy, byli czujni i na miejscu! Jesteście wszyscy - Ty, Twój mąż i Wasze Dzieciaczki bardzo dzielni! Ściskam Was mocno :hug::hug: I wiesz co? Mam cholernie mocne wewnętrzne przeczucie, że wszystko jeszcze będzie dobrze Ba! Może nawet lepiej! Zmykam już, niestety praca wzywa. Napiszę Ci jutro smsa, żeby coś z Tobą ustalić, tylko proszę poślij mi swój numer na maila, priva albo fon. Zmieniłam aparat telefoniczny i straciło mi się tyle arcyważnych osób buziak m Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 05.11.2012 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2012 Nelli, uwielbiam Twój wątek. Jestem bardzo przejęta tym co się wydarzyło. Bardzo mocno przytulam i wiem, że wszystko da się poskładać. Jesteś dzielną kobitką i tak trzymaj!Pa:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidia_G. 06.11.2012 01:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2012 Nelli, wiele razy wpadałam do Ciebie jako podglądaczka i zawsze podziwiałam to Wasze ciepłe i klimatyczne gniazdko - gdy dziś zobaczyłam wątek o pożarze, to przeżyłam wielki szok. Strasznie mi przykro, że spotkało Was takie nieszczęście. Bardzo mocno Was ściskam i przesyłam kulkę pozytywnej energii. Jestem pod wielkim wrażeniem jak sprawnie forumki zorganizowały pomoc dla Was. Widząc, jak wielu jest cudownych, skorych do pomocy ludzi, jestem przekonana, że niebawem znowu będziecie cieszyć się leśnym domkiem, mimo traumatycznych doświadczeń, bogatsi o wielu prawdziwych i oddanych przyjaciół. Będę wdzięczna za podpowiedź, gdzie szukać numeru konta - chciałabym wysłać Wam pieniądze na zakup potrzebnych rzeczy.Buziaki:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 06.11.2012 05:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2012 Lidia_G jest specjalny wątek http://forum.muratordom.pl/showthread.php?208966-Nelli-Sza-spłonął-dom-(-TU-PYTAMY-O-NR-KONTA Dziękujemy że chcesz pomóc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 06.11.2012 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2012 Lidka już poszło, szukaj na priw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 06.11.2012 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2012 Nelli wypatruj jutro kuriera z segregatorami:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 06.11.2012 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2012 Wizja lokalna u Nellci i Pawła trwała od 9 rano do 17.30, czyli skończyła się już po zmroku. Trzech Panów Likwidatorów uwijało się jak w ukropie i napstrykali podobno ponad 200 zdjęć. Teraz mają dwa tygodnie na wydanie decyzji, a ubezpieczyciel miesiąc na wypłatę odszkodowania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 06.11.2012 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2012 Trzymam kciuki za jak najwyższe odszkodowanie:yes: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidia_G. 06.11.2012 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2012 Dzięki za nr konta i za informacje.Trzymam kciuki, Nelli - niech odszkodowanie będzie wystarczające, abyście niebawem mogli zamieszkać u siebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saskja 06.11.2012 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2012 Nela, nie znasz mnie, ale ja Cię znam, bo kochałam Twoją sypialnię i zegar, więc jestem prawie emocjonalnie spokrewniona. Trzymaj się, bo będzie jeszcze piękniej, niż było, tylko musicie jeszcze trochę powalczyć. Słuchajcie, ja myślę, że:1) cudownie jest otrzymywac pomoc od dobrych ludzi, ale jednak takie rzeczy, jak buty, ciuszki itd., to nie ma to jak własne, na siebie kupione - dlatego pomoc przede wszystkim finansowa;2) jako nastolatka miałam pożar w mieszkaniu i wiem, jak wszystko, co się dało uratować, potwornie śmierdzi jeszcze przez długie miesiące - dlatego niezależnie od szorowania większosć będzie trzeba kupić - czyli patrz pkt. 1)3) jesteście WIELCY! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pendrak 06.11.2012 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2012 Nelli jest mi tak przykro, że nie potrafię tego wyrazić, ale najważniejsze, że nic Wam nie jest, a wszystko inne da się odbudować, szczęście w nieszczęściu, że nikogo nie było w domu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 07.11.2012 05:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 Wizja lokalna u Nellci i Pawła trwała od 9 rano do 17.30, czyli skończyła się już po zmroku. Trzech Panów Likwidatorów uwijało się jak w ukropie i napstrykali podobno ponad 200 zdjęć. Teraz mają dwa tygodnie na wydanie decyzji, a ubezpieczyciel miesiąc na wypłatę odszkodowania. Dzieki Rasia Trzymam bardzo mocno kciuki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 07.11.2012 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 Rasia dzięki za info.Nelcia trzymam kciuki za pozytywne wieści. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juster 07.11.2012 23:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 Dołączam sie .. strasznie przykro.. po raz kolejny potwierdzam że to forum jest wspaniałe.. a raczej ludzie na nim.. trzymajcie się Nelka! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 08.11.2012 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 Neluś moc pozytywnej energii Wam wysyłam:hug::hug: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 08.11.2012 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 Neluś i ode mnie tulaski, tulaski, tulaski!!!!Będzie dobrze-musi być!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 08.11.2012 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 Neluś, ja Ci masę energii ślę kochana co dzień Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts