Arnika 08.11.2012 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 Nelcia.. spokojnego powrotu do pracy i normalności Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 08.11.2012 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 I my cały czas myślami przy was:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 08.11.2012 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 Nela wysyłam moc pozytywnej energii i troszkę grosza. Będzie dobrze przy takim wsparciu wielu ludzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 08.11.2012 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 Nela wysyłam moc pozytywnej energii i troszkę grosza. Będzie dobrze przy takim wsparciu wielu ludzi. Przebóg Kruleka się znalazła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 08.11.2012 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 Jagna wpadła i piknie napisała. Nelluś i my o Was pamiętamy i wspieramy. A za to ciasto o tej porze to macie...przechlapane, ciotki;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 08.11.2012 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 Ajjjj tam Aga... Tobie by w biodra nie poszło... Ja od samego oglądania tyję.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pavis 08.11.2012 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 Neluś... Czytam i oczom nie wierzę... Łzy lecą mi po policzkach...Ale wiesz co? Będzie dobrze, zobaczysz. Ja też przeżyłam 4 miesiące temu ciężkie chwile... Czasami wydaje się, że gorzej być już nie może... Ale potem przychodzi wiara i siły do tego, żeby wziąć sprawy w swoje ręce i powalczyć.Jeśli mogę się przydać do czegoś, to bardzo chętnie pomogę. Jestem z Tychów, więc rzut beretem do Ciebie. No i w sprawach bankowych też mogę coś podpowiedzieć. Buziaki, trzymajcie się ciepło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 08.11.2012 21:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 (edytowane) Kochane moje!Dziekuję za modlitwę, energię, dary......Bardzo, bardzo dziękuję!!! Jest mi lepiej bo mam wokół siebie cudownych ludzi, wśród których forumowicze zajmują szczególne miejsce.I więcej nie napiszę bo muszę popłakać ze wzruszenia kiedy czytam, co sie tutaj dzieje.... jesteście kochani..... Edytowane 8 Listopada 2012 przez Nelli Sza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 08.11.2012 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 Nelciu, nikt Cie/Was samej/samych nie zostawi.Ten koszmarnie trudny czas minie, zobaczysz..:* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niezapominajka 08.11.2012 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 Przeczytałam o pożarze i oniemiałam. Też podczytywałam Twój wątek, kiedyś... Bądź dobrej myśli, marzenia się spełniają, mieszkałaś w wybudowanym przez siebie i męża upragnionym domku, udało się, zamieszkasz w drugim,to kwestia czasu. Jestem pod ogromnym wrażeniem akcji podjętej przez forumowiczów, redakcji Muratora i firm. Życzę Wam ( całej Twojej rodzince) by udało się te marzenia odbudować i że za rok ten koszmar pożaru będzie wspomnieniem jak zły sen... Życzę Wam tego z całego serca...Obecnie sama borykam się z wykańczaniem domu (buduję juz kilka lat- etapami), jestem od Ciebie sporo starsza ( ostatnio urodziła mi się wnusia), więc niewiele w tej mogę zaoferować odnośnie pomocy rzeczowej... Natomiast, jak tylko będę miała taką mozliwość na pewno dołączę do akcji w odrobinę późniejszym czasie. Mam nadzieję, że ta akcja będzie prowadzona przez okres zimy i również na wiosnę. Pozdrawiam serdecznie, na pewno będę tu zaglądać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 09.11.2012 01:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2012 Nellcia Kiedy 2 lata temu przez beztroske wykonawcy zostaly zniszczone moje kanaly do ogrzewania nadmuchowego domu ( zle zabezpieczone i dostala sie woda pod chudziak ) musialam pruc posadzke na parterze i wyciagac mokre szczatki " mojego ogrzewania " znajomi mowili ..... Moze wymysl cos innego zalej te koryta ... zrob ogrzewanie podlogowe jak inni po co szukac nowinek to tylko klopot ..... Ja naleze do ludzi ktorzy nigdy sie nie poddaja i chociaz ryczalam patrzac na zniszczenia w moim nowobudowanym domu ( buduje na odleglosc - to dodatkowa trudnosc ) powiedzialam NIE !!!!!!!!! bedzie tak jak sobie wymarzylam . Nelciu zycze Tobie i Twoim bliskim , zeby bylo tak jak sobie WYMARZYLAS .... Twoj Nowy dom bedzie najwspanialszy na swiecie poniewaz wiele dobrych zyczliwych duszyczek dlozylo do niego swoja cegielke powstanie taki DOM z DUSZA , a w takim domu tylko wyjatkowi ludzie moga zamieszkac tacy jak Wy. Sciskam z calego serca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 09.11.2012 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2012 Nelciu tylko wiesz następny dom musi być baaardzo przemyślany bo ścian tak łatwo nie ruszysz Buziaki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 09.11.2012 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2012 Nelcia przesyłam dobre fluidy dla całej Twojej rodzinki Po tym wszystkim musi być już tylko dobrze!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 09.11.2012 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2012 Neluś kochana, jestesmy i będziemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 09.11.2012 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 09.11.2012 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2012 Nelciu ! Ściskam i dziękuję Ci, bo dzięki Tobie zaczęłam znów gadać z ludźmi To, wierz mi, bardzo pozytwne skutki uboczne Waszego nieszczęscia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 09.11.2012 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2012 I ja przytulam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 09.11.2012 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2012 Markoto.. i ja to samo myślałam od kilku dni Nell pierwszy dom buduje się dla wroga.. wróg też maczał w nim palce.. i on wyleciał w kosmos... A teraz zbudują dom przyjaciele dla przyjaciół... To będzie dom z duszą... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 09.11.2012 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2012 Wiolka, ładnie napisałaś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 09.11.2012 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2012 Noooo...Wiola, z serca i prawdziwie. Nelluś, przytulasy zostawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts