martaibartek 18.11.2012 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2012 I ja przytulam i dużo uśmiechu przesyłam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zosia M 18.11.2012 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2012 witam Koleżanki i kolegów mojej córki Edytki.Dziękuje za pozdrowienia. Pani NELLU bardzo pani współczuje i pani rodzince,przykra sprawa ale dzięki serdeczności ludzi dobrego serca będzie dobrze .Bardzo przeżywam tą tragedie,ale trzeba mysleć pozytywnie Życze dużo zdrowia, sił .Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 18.11.2012 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2012 Witaj Zosiu widzę, że Edyta zarejestrowała Ciebie, i teraz sama będziesz po forumie śmigać... To już przepadłaś Kobieto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 18.11.2012 23:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2012 Nelli Trzymajcie się ciepło Będzie dobrze!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 19.11.2012 00:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2012 witam Koleżanki i kolegów mojej córki Edytki.Dziękuje za pozdrowienia. Pani NELLU bardzo pani współczuje i pani rodzince,przykra sprawa ale dzięki serdeczności ludzi dobrego serca będzie dobrze .Bardzo przeżywam tą tragedie,ale trzeba mysleć pozytywnie Życze dużo zdrowia, sił .Pozdrawiam. http://img718.imageshack.us/img718/1051/fddv.jpg przyniosłam Ci Zosiu, co byś klawiatury nie zalała -bo jeszcze wiele łez tu wylejesz -ze wzruszenia, ze szczęścia .... innych ani mi się waż I witaj na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 19.11.2012 00:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2012 Witaj Zosiu widzę, że Edyta zarejestrowała Ciebie, i teraz sama będziesz po forumie śmigać... To już przepadłaś Kobieto http://img718.imageshack.us/img718/1051/fddv.jpg przyniosłam Ci Zosiu, co byś klawiatury nie zalała -bo jeszcze wiele łez tu wylejesz -ze wzruszenia, ze szczęścia .... innych ani mi się waż I witaj na forum http://emotikona.pl/emotikony/pic/0yahoo.gif http://emotikona.pl/emotikony/pic/0yahoo.gifhttp://emotikona.pl/emotikony/pic/0yahoo.gif Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 19.11.2012 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2012 Nelli, mnie to brak slow takie prozaiczne, ale trzymajcie sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 19.11.2012 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2012 To ja też dołączę do grupy przytulasków :hug::hug::hug::hug: Trzymajcie się cieplutko, Nelluś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 19.11.2012 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2012 Nelcia, myślami jestem z Wami i przesyłam buziole:hug: Zosiu M, witaj na FM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 19.11.2012 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2012 Ja też serdecznie witam Zosię na forum:) Tak jak pisza dziewczyny...przepadłaś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dagunia 19.11.2012 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2012 Ja również przytulam , całuje i mocno ściskam dla otuchy ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lea1719506104 19.11.2012 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2012 Nellciu i ja posyłam buziaki i dołączam przytulaski :hug: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 19.11.2012 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2012 Jestem strasznie do tylu,ale serce sie raduje jak czytam ilu jest wspanialych bezinteresownych ludzi dobrej woli:wave: Neli-bedzie dobrze, wszyscy bardzo duzo pozytywnej energii przesylaja:hug: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.11.2012 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2012 Witamy Pania Zosie, ktora wcale nie jest Pania Zosia z tego, co zauwazylam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zosia M 19.11.2012 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2012 Witam!! ZOSIA,ZOSIA tak, tak czuje się przez to młodsza ha ha . Dzieki za tak miłe przywitanie mnie przez Was Forumowiczów ludzi o złotych Sercach, bo to co robicie jest piękne. No chusteczki się przydadzą na pewno, bo ja mam płacz na wierzchu, jestem bardzo czuła na ludzką tragedie i krzywdę. To fakt już mnie tak wciągneło, że każdą chwile wykorzystuje aby przeczytać komentarze i być na bieżąco .Sprawa Nelli bardzo mnie wzruszyła,ale musi byc dobrze z taką gromadą serdecznych ludzi ,przyjaciół. Życzę dużo zdrówka i sił w realizacji planów ,Nelli i jej rodzince.Pozdrawiam bardzo serdecznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 19.11.2012 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2012 Zosiu bo my tu... wielka jedna rodzina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 19.11.2012 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2012 Załóż jeszcze Swoje pogaduchy Ładny awatarek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aaggaa 19.11.2012 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2012 Nellu nie zaglądam już na forum od baaaardzo dawna ,Ciebie jednak pamiętam z czasów kiedy tu bywałam .Bardzo mi przykro ,że spotkało Was takie nieszczęście ,mam nadzieję że wszystko dobrze się ułoży.Życzę wszystkiego dobrego Tobie i Twojej rodzince . pod koniec tygodnia postaram się wpłacić parę groszy .Trzymajcie się -poztrawiam dzempel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 19.11.2012 21:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2012 Oooo ile tutaj wpisów Wszystkich witam bardzo serdecznie! Dziękuję za WSPARCIE!!!! Szczególnie nowe twarze Zosiu M dzempel, pamiętam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zosia M 19.11.2012 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2012 Jak widać znowu jestem wpadłam jak śliwka w .... kompot. To dzięki mojej córci jak wiecie mam przyjemność i zaszczyt należeć do tej rodzinki Forumowiczów, super cieszę się. Nie chce być taką zgrzybiałą emerytką , to nie w moim stylu,lubię pogaduchy tak ,tak.A Kwiatki to mój żywioł, w mieszkaniu pełne okna doniczek,storczyki też i mały ogródeczek pod balkonem w bloku,rośnie tam choć co.Krzewy ozdobne, cebulkowe kwiaty lubię to.Ale ciekawe czy wokół STYLKA moja córcia pozwoli mi pobawić się w ogrodniczkę.Córcia nie odziedziczyła w genach po mamie miłości do kwiatów,:Coś o sobie napisałam wystarczy na dziś, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts