Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Leśny Domek

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Serdecznie dziękujemy za wszystkie życzenia!!!

W święta złapał nas wirus i wolę nie wspominać (ale może tak miało być, żeby wspomnienia nas nie przytłoczyły) :sick:

Ale już jest dobrze :)

Dzisiaj Paweł pojechał do domku z kolegami, żeby trochę porobić. Zaraz po świętach ma przyjechać zwyżka zdjąć dach, a reszta to jeszcze myślimy, ale raczej chyba będziemy większość prac przy rozbiórce wykonywać sami.

Nasza pani kierownik oblicza nam wytrzymałość fundamentów pod murowany dom. Z niecierpliwością czekamy na decyzję, gdyż od niej wszystko zależy.

Trzymajcie się ciepło!!!! :)

Nelki, bardzo dziękujemy za życzenia -kartka śliczna :)

Choć przyznam szczerze -liczyłam na odwiedziny :lol:

No i skoro sami jednak chcecie działać rozbiórkowo, to oczywiście moja propozycja jest jak najbardziej aktualna:)

http://img204.imageshack.us/img204/7007/happynewyear201381.jpgUploaded with ImageShack.us

Neluś dużo zdrowia, radości i wszelkiej pomyślności w Nowym 2013 Roku.

Życzymy realizacji marzeń, uśmiechu, słońca, miłości oraz nie gasnącej wiary w siebie.

Dziękuję za kolejny wspólny rok :hug:

Szczęśliwego Nowego Roku!

Aneta, Łukasz, Okruszek i Iskierka

Niech Nowy Rok przyniesie dobre dni, pełne nadziei i wiary, że wszystko co dobre jest możliwe :).

Życzę Wam tego co już macie - miłości, życzliwości i wsparcia oraz tego co Wam się przyda - siły, wytrwałości i nadziei.

To wszystko przewiążę wstążką zdrowia i pomyślności - teraz jestem już spokojna o Nowy Rok u Nelków :D.

http://img507.imageshack.us/img507/3654/happyom.jpg

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...