Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Leśny Domek

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

u mnie tars jest wzdłuż całego domu - strona zachodnia, niemal cały dół otwarty a część salonowa jest bez okna od północnej strony, potem mam ogromne drzwi na zachod - taras właśnie i tam dach , kolejne drzwi od zachodu jadalniane i 2 okna od południa - jadalnie i kuchnia i generalnie się bałam, że ta strona "salonoea" bedzie za ciemna i ponura ale jest ok.

u mnie tars jest wzdłuż całego domu - strona zachodnia, niemal cały dół otwarty a część salonowa jest bez okna od północnej strony, potem mam ogromne drzwi na zachod - taras właśnie i tam dach , kolejne drzwi od zachodu jadalniane i 2 okna od południa - jadalnie i kuchnia i generalnie się bałam, że ta strona "salonoea" bedzie za ciemna i ponura ale jest ok.

Znam Twój dom anetko na pamięć :D:hug:

Bardzo ciekawy, ładny i funkcjonalny projekt. Powierzchnia wykorzystana do maksimum, ciągi komunikacyjne logiczne, pomieszczenia rozplanowane bezbłędnie. Bryła zwarta, ciepłochronna. Jedyne, co bym podpowiedział - to jakieś zadaszenie nad drzwiami wejściowymi. Może to być jakikolwiek daszek, nawet bez konstrukcji wspierającej - ale z punktu widzenia wygody i praktyczności rozwiązanie nieodzowne.

Dotarliśmy właśnie do Pensjonatu Szarotka w miejscowości Kluszkowce w Pieninach. Ogromnie się cieszymy bo jesteśmy wszyscy razem na feriach. Możemy odpocząć i spokojnie przemyśleć wiele spraw, no a przede wszystkim będziemy jeździć na nartach :). Płaciliśmy tylko za siebie (ja i Paweł) a dzieciom wyjazd sfinansowało Pszczyńskie Centrum Rekreacji. Pan z PCRu, mój wuefista z liceum, który czasami zatrzymywał się w leśnym domku na szklaneczkę wody podczas wycieczek rowerowych z dziećmi, zaproponował nam taki wyjazd zaraz po pożarze. To taki wielgachny prezent dla dzieci.Jesteśmy ogromnie wdzięczni :hug:

Będziemy tutaj cały tydzień.

Pozdrawiam serdecznie z gór :)

Wypoczywamy :)

Jednak myśli uciekają mi w stronę leśnego domku :cool:

Chyba nadszedł czas na poszukiwanie ekipy do murowania.

Jeżeli macie jakieś namiary będę wdzięczna za podzielenie się nimi.

Mieszkamy w Pszczynie na Górnym Śląsku.

Proszę o pomoc :)

Wypoczywamy :)

Jednak myśli uciekają mi w stronę leśnego domku :cool:

Chyba nadszedł czas na poszukiwanie ekipy do murowania.

Jeżeli macie jakieś namiary będę wdzięczna za podzielenie się nimi.

Mieszkamy w Pszczynie na Górnym Śląsku.

Proszę o pomoc :)

Nelciu Kochana! Wypoczywajcie, dobrze Wam zrobi!

Ja już zaraz po pożarze w wątku "pomocowym" pisałam o mojej ekipie. Myślę, że mogę polecić ich z czystym sercem. Nie jest już dokładnie ten sam skład, co u nas, ale ekipa ma dobrego, obeznanego kierownika. Do tej pory mamy kontakt, teraz już bardziej koleżeński. Ekipa jest z Czerwionki-Leszczyny. Nie ma do Was bardzo daleko.

Nie wiem tylko jak z terminami, bo zwykle mają sporo roboty (ludzie ich sobie polecają nawzajem).

Jeśli tylko wyrazisz chęć, to wyślę P. namiary.

Całusy on nas!

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...