aneta s 15.02.2013 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2013 Nelus nie bardzo rozumiem Twoje pytanie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 15.02.2013 16:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2013 Nelus nie bardzo rozumiem Twoje pytanie... Już tłumaczę. Pytałam, gdzie myślisz, że może być za ciemno? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 15.02.2013 16:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2013 Na razie zmykam, pa! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 15.02.2013 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2013 u mnie tars jest wzdłuż całego domu - strona zachodnia, niemal cały dół otwarty a część salonowa jest bez okna od północnej strony, potem mam ogromne drzwi na zachod - taras właśnie i tam dach , kolejne drzwi od zachodu jadalniane i 2 okna od południa - jadalnie i kuchnia i generalnie się bałam, że ta strona "salonoea" bedzie za ciemna i ponura ale jest ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 15.02.2013 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2013 Anetko, Nelcia mnie nie zna, więc nie wie, że ja to Ewa i może stąd nie wiedziała, że do mojej wypowiedzi nawiązujesz . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 15.02.2013 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2013 Anetko, Nelcia mnie nie zna, więc nie wie, że ja to Ewa i może stąd nie wiedziała, że do mojej wypowiedzi nawiązujesz . no tak, Masz rację Ewuś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 15.02.2013 19:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2013 u mnie tars jest wzdłuż całego domu - strona zachodnia, niemal cały dół otwarty a część salonowa jest bez okna od północnej strony, potem mam ogromne drzwi na zachod - taras właśnie i tam dach , kolejne drzwi od zachodu jadalniane i 2 okna od południa - jadalnie i kuchnia i generalnie się bałam, że ta strona "salonoea" bedzie za ciemna i ponura ale jest ok. Znam Twój dom anetko na pamięć :hug: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 15.02.2013 19:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2013 (edytowane) no tak, Masz rację Ewuś Już rozumiem. Trochę się zamotałam. Nie wiedziałam, że julianka to Ewa. Myślałam, że nawiązujesz do wypowiedzi Gumisiowej Edytowane 15 Lutego 2013 przez Nelli Sza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 15.02.2013 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2013 Namieszałam, przepraszam:hug: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 15.02.2013 19:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2013 Namieszałam, przepraszam:hug: Nic się nie stało. Jest wesoło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 15.02.2013 23:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2013 No tak.. o rowerach nawet nie pomyślałam... Dobrze , że będzie domek narzędziowy.. powstanie z tylu płyt OSB i części legarów.. że będzie masywna i porządna konstrukcja.. Nelcia.. już nie mogę się doczekać tej budowy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
electrician 16.02.2013 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2013 Bardzo ciekawy, ładny i funkcjonalny projekt. Powierzchnia wykorzystana do maksimum, ciągi komunikacyjne logiczne, pomieszczenia rozplanowane bezbłędnie. Bryła zwarta, ciepłochronna. Jedyne, co bym podpowiedział - to jakieś zadaszenie nad drzwiami wejściowymi. Może to być jakikolwiek daszek, nawet bez konstrukcji wspierającej - ale z punktu widzenia wygody i praktyczności rozwiązanie nieodzowne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 16.02.2013 14:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2013 Nelcia.. już nie mogę się doczekać tej budowy... Ja też Arniczko electrician, bardzo dziękuję Tak, o zadaszeniu wejścia też myśleliśmy. Szukam ciekawych pomysłów, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 16.02.2013 14:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2013 Dotarliśmy właśnie do Pensjonatu Szarotka w miejscowości Kluszkowce w Pieninach. Ogromnie się cieszymy bo jesteśmy wszyscy razem na feriach. Możemy odpocząć i spokojnie przemyśleć wiele spraw, no a przede wszystkim będziemy jeździć na nartach . Płaciliśmy tylko za siebie (ja i Paweł) a dzieciom wyjazd sfinansowało Pszczyńskie Centrum Rekreacji. Pan z PCRu, mój wuefista z liceum, który czasami zatrzymywał się w leśnym domku na szklaneczkę wody podczas wycieczek rowerowych z dziećmi, zaproponował nam taki wyjazd zaraz po pożarze. To taki wielgachny prezent dla dzieci.Jesteśmy ogromnie wdzięczni Będziemy tutaj cały tydzień. Pozdrawiam serdecznie z gór Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 16.02.2013 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2013 Ooo, tamte rejony Pienin sa bardzo piekne, na pewno będziecie zachwyceni! Koniecznie Czorsztyn, Niedzica i Polana Sosny do zobaczenia!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 16.02.2013 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2013 Brawo dla PCR-u!!! Wypoczywajcie i ładujcie akumulatorki:cool:. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 16.02.2013 20:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2013 Wypoczywamy Jednak myśli uciekają mi w stronę leśnego domku Chyba nadszedł czas na poszukiwanie ekipy do murowania. Jeżeli macie jakieś namiary będę wdzięczna za podzielenie się nimi. Mieszkamy w Pszczynie na Górnym Śląsku. Proszę o pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 16.02.2013 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2013 Neluś Bawcie się dobrze:hug: Dzieciaki wyściskaj:hug: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 17.02.2013 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2013 Wypoczywamy Jednak myśli uciekają mi w stronę leśnego domku Chyba nadszedł czas na poszukiwanie ekipy do murowania. Jeżeli macie jakieś namiary będę wdzięczna za podzielenie się nimi. Mieszkamy w Pszczynie na Górnym Śląsku. Proszę o pomoc Nelciu Kochana! Wypoczywajcie, dobrze Wam zrobi! Ja już zaraz po pożarze w wątku "pomocowym" pisałam o mojej ekipie. Myślę, że mogę polecić ich z czystym sercem. Nie jest już dokładnie ten sam skład, co u nas, ale ekipa ma dobrego, obeznanego kierownika. Do tej pory mamy kontakt, teraz już bardziej koleżeński. Ekipa jest z Czerwionki-Leszczyny. Nie ma do Was bardzo daleko. Nie wiem tylko jak z terminami, bo zwykle mają sporo roboty (ludzie ich sobie polecają nawzajem). Jeśli tylko wyrazisz chęć, to wyślę P. namiary. Całusy on nas! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 17.02.2013 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2013 Neluś i ja życze wam spokojnego rodzinnego wypoczynku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts