Arche1982 10.04.2011 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2011 Witam serdecznie, mam problem, jestem przed remontem mieszkania spółdzielczego lokatorskiego - budynek z 1924 roku, chciałabym założyć ogrzewanie gazowe lub kominek z płaszczem wodnym, teraz jest ogrzewanie na piece (kaflowy i kuchenny kaflowy). Po przyjściu kominiarza ledwo wchodząc do mieszkania powiedział, że jest tu problem, bo wszystkie kominy są zajęte. Jeśli tak jest to czy mam prawo żądać od spółdzielni wybudowania komina? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kajmanxxl 10.04.2011 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2011 sprawdź lepiej kto korzysta z twojego komina, jeżeli mieszkanie jest tak stare to musiało mieć swój komin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 10.04.2011 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2011 Do pieca gazowego ,lub kominka musisz mieć odrębny kanał.Piece w starych kamienicach włączało się do tego samego kanałuco drugie piętro . Kominiarz może mieć rację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts