f.5 10.04.2011 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2011 Witam .Jestem na etapie elewacji na tą chwilę wygląda to mniej wiecej takhttp://images37.fotosik.pl/746/0260cf01d3ce0195med.jpg Pytanie moje gdzie zakupię zakonczenie czyli kratkę fi 200 firma ktora robi mi reku proponuje cos co nie bardzo mi sie podoba(plastiki).Moze ktos cos poradzic.dziędkuje pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CityMatic 10.04.2011 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2011 Widziałem kiedyś coś takiego i prezentuje się bardzo ładniehttp://www.veco.com.pl/allegro/aagfx/produkty/kratka_uvla_01.jpgSymbolika to : UVLA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CityMatic 10.04.2011 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2011 Koszt jak widzę nie jest spory i dla twojej rury to :Ø 200 122,00 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CityMatic 10.04.2011 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2011 Jak dobrze poszukasz to za niecałe 100 zł kupisz np:Tutaj czy tutaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
f.5 10.04.2011 12:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2011 Ładne, szczegolnie do czerpni.Czy ma ktos taką kratkę na elewacji mogę prosic o link ze zdjęciem.dzieki CityMatic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edde 10.04.2011 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2011 (edytowane) a mnie ciekawi jak te UVLA jest skonstruowane, tzn. czy ewentualne skropliny z kratki nie będą ciekły po ścianie? Edytowane 1 Maja 2011 przez edde Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rwxw 12.04.2011 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 czy ewentualne skropliny z kratki nie będą ciekły po ścianie? Dobre pytanie, mam taką czerpnię - u mnie ciekną. Rosa się skrapla i nieco cieknie. Może mam źle zamontowane... Jeszcze jedno - u mnie siatka zatyka się owadami i trzeb ją czyścić co jakiś czas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
f.5 12.04.2011 19:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 No to pytanko w takim razie jaka kratka bedzie wolna od tego problemu (skroplin).czy skropliny powstaną tez na czerpni czy tylko na wyrzutni??pozdrawiam radek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CityMatic 12.04.2011 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 No to pytanko w takim razie jaka kratka bedzie wolna od tego problemu (skroplin). czy skropliny powstaną tez na czerpni czy tylko na wyrzutni?? pozdrawiam radek Na pewno kratka o dużym cieple właściwym = plastikowa będzie mniej narażona na ten efekt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rwxw 12.04.2011 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 czy skropliny powstaną tez na czerpni czy tylko na wyrzutni?? U mnie, jak pisałem, na czerpni - prawdopodobnie osadza się rosa, jak na wszystkich metalowych przedmiotach i ścieka sobie pomalutku zostawiając małą smużkę na ścianie. Może pomógłby jakiś kołnierz lub plastikowa czerpnia, trudno mi powiedzieć. Wyrzutnię mam na dachu, więc nie przejmuję się tym, co się tam dzieje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts