daro31ie 09.08.2008 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2008 [przestrzegam przed dachowka firmy UNIBETWALCZYLEM Z NIMI CHYBA Z ROK I SZKODA POSAC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JANK 10.08.2008 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2008 A ja walczę z Ruppem od 2002 roku http://forum.muratordom.pl/czy-ktos-mial-problemy-z-jakoscia-dachowki-rupp-ceramika,t10014.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dora112 17.08.2008 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2008 witam mam problem chcialabym polozyc dachowke robne jesienny lisc ale duzo ludzi odradza mi roben ze niby kruchy i ze ten ta dachowka cieniowana zle sie kladzie i ze ciezko u robena z reklamacja i poznijeszym zamowieniem prawda to???? czy ktos ma ta dachowke???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lesheck 17.08.2008 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2008 ostatnio był taki temat o Robenie na WD: http://forum.muratordom.pl/roben-ma-ktos-dekarze-mi-odradzja,t137022.htm ja tylko powtórzę, iż nasi rodzice mają robena jesienny liść i dachówka nie była krzywa, krucha i dekarze nie mieli też problemów, żeby ją położyć. Są bardzo zadowoleni więc nie było potrzeby reklamować http://img512.imageshack.us/img512/8688/img0088hi3.png Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dora112 18.08.2008 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2008 serdeczne dzieki ciesze sie ze nasz typ dachowki sie sprawdza i rodzice sa zadowoleni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ralos 19.08.2008 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 Witam!Może ktoś wie, czy z Marsylki 12 (Tondach) da się wykonać "bawole oko"...Bardzo proszę o odpowiedź. Strasznie mi zależy!A może ktoś ma już "bawole oko" z dachówki innej niż karpiówka???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tujajestem 19.08.2008 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 a czemu nikt nic nie mówi o Koramicu? naprawdę nikt nic o takiej dachówce nie wie? wykonawca nam ją poleca, a ja nie znam na ten temat żadnej opinii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 19.08.2008 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 a czemu nikt nic nie mówi o Koramicu? naprawdę nikt nic o takiej dachówce nie wie? wykonawca nam ją poleca, a ja nie znam na ten temat żadnej opinii od kilku dni mam na dachu Koramica - renesansowa angoba kolor antracyt. Decydowałam się na taką bo cena mi odpowiadała i wygląd, a szukając kilka miesięcy temu na forum trafiałam na pozytywne opinie. O własnych doświadczeniach ciężko mi się wypowiadać, dekarzy też nie pytałam czy im się dobrze kładło, bo mam generalnego wykonawcę. Dach wygląda ok, choć z bliska deneruwją mnie odpryski które nie wszędzie są dokładnie pomalowane specjalną farbką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tujajestem 20.08.2008 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 to musze poszukać dokładniej bo nie znalazłam nic o Koramicu a jestem ciekawa opinii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia19 21.08.2008 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2008 Uwaga na Robena kupiłam średzką falistą miedzianą i miałam problem bo lewe dachówki były krzywe w takim stopniu, że odstawały 4-6 cm dolną krawędzią. Szukałam po składach starej dostawy i na szczęście udało się dokupić. Teraz nie kupiłabym tej dachówki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Salix 10.09.2008 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2008 czy ktoś może zetknął się z dachówkami firmy Jacobi? interesują mnie szczególnie Z10 i Z7, gdyby tak znalazł się właściciel dachu z Jacobi będę ogromnie wdzięczna za opinie czy zdjęcia. pozdrawiam,a. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sol 18.09.2008 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2008 Czy ktoś z Was zetknął się już z dachówkami włoskiej firmy COTTO POSSAGNO? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
masterzolt 02.10.2008 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2008 Poradźcie co wybrac Roben-a czy może jednak cement od braas-a - ceny praktycznie identyczne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sol 03.10.2008 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2008 Poradźcie co wybrac Roben-a czy może jednak cement od braas-a - ceny praktycznie identyczne? cement odradzam - tylko ceramika na dachu jest starym i sprawdzonym materiałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosia0023 07.10.2008 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 Meyer Holsen tandem angoba brąz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TypeR 28.10.2008 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2008 Witam,naszej również nie ma w ankiecie, Nelskamp Nibra R-10 angoba czarna, przyjedzie w czwartek to zobaczymy co wybraliśmy.....Daniel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renalda 28.10.2008 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2008 Creaton Terra Viva antracyt - może być. Dwa tygodnie temu skończyli kłaść, żadnych plam, ogólnie ładnie. Żałuję tylko, że nie Kera Pfanne, którą zamówiliśmy na początku. Jest lepsza moim zdaniem, ale niestety kolor antracyt na tej dachówce przypomina antracyt tylko z daleka. Z bliska wpada w brąz, a to sprzeczne z naszą koncepcją Od wiosny 2008 była duża promocja na Kera Pfanne i można ją było dostać z 40 % upustem. Przez ten kolor kupiliśmy gorszą i drożej A swoją drogą nie uważacie, że jeśli chodzi o materiały dachowe to mimo wielu firm na rynku jak trzeba zgrać odcień klinkieru na kominy, obróbek blacharskich i dachówki to zaczyna się niezła jazda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
enickman 29.10.2008 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 zależy co do czego dobierasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renalda 30.10.2008 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2008 Ja sobie wymyśliłam, że dach stanowi jedność. Czyli antracyt na dachówce i w takim klimacie komin i obróbki blacharskie, czyli w moim przypadku ciemna szarość. Ale masz rację, słuszna uwaga, bo jak chcesz dobrać pod inne elementy domu to pewnie jest większe pole do popisu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brzyskikr 30.10.2008 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2008 witamu mnie wlasnie dekarze klada robena i sobie bardzo chwala, a moze czasmi te krzywizny to wina dekarzy, fajne jest zwalac na iinnych za swoje partactwo. Prawda tez jest taka, ze kazdy chwali swoje a krytykuje innych, kupujmy to co my uwazamy za dobre i zyjmy w przekonaniu ze nasz wybor jest najlepszy. a wiec jestem za robenem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts