agri_dagi 29.10.2005 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2005 U nas Roben... czekamy z utęsknieniem na ostateczny efekt A.D. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
telluride 30.10.2005 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2005 ceraton Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 30.10.2005 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2005 ceraton a co to takiego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KAS01 30.10.2005 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2005 ceraton a co to takiego? Jak to co? Dachówka betonowa pokryta ceratą (cerata + beton = ceraton) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 30.10.2005 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2005 ceraton a co to takiego? Jak to co? Dachówka betonowa pokryta ceratą (cerata + beton = ceraton) aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kurcze nie znalam tego hihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek_R 09.11.2005 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2005 A my kupiliśmy Wiekora - ceglastą angobę szlachetną - Renesansową. Czeka na razie na paletach na położenie jej na dachu, więc jeszcze trochę emocji jak wyjdzie. Ale jak tylko będzie dach to napiszę jak wyszło. Pozdr No i piszę jak obiecałem Nasi dekarze położyli nam już naszego Koramica (tj. Wiekora) Uff... wszystko wyszło w porządku. . Dachówka nie ma żadnych "pajączków", peknięć ani rys - widziałem z bliska prawie każdą dachówkę, bo osobiście podawałem je na dach (taki myk, dzięki któremu dekarze zgodzili się zrobić montaż rynien w cenie całości ) Tylko kilkanaście sztuk miało widoczny margiel, i parę było ubitych, ale hurtownia wymieniła je nam w ramach reklamacji. Dach wygląda super i czekamy teraz tylko aż deszcz spłucze pył, który pozostał po cięciu dachówek. Reasumując - jesteśmy zadowoleni i ufamy że tak pozostanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwona.kow 29.11.2005 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2005 A ja jestem za Ruppem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kapitan 01.12.2005 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2005 Witam ogladalem wiele dachowek, ale Creaton jest SUPER!!! Kolor antracyt angobowany obecnie w promocji mozna kupic bardzo tanio jak na Creatona, zaczynam budowe dopiero wiosna (kilka dni temu dostalem pozwolenie na budowe!!!!), ale dachowka juz na mnie bedzie czekala do maja, czerwca 2006. Creaton to Creaton. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
statek 06.12.2005 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2005 W obecnej promocji CREATON KERA-PFANNE z 50-cio letnią gwarancją wychodzi taniej od dachówek Sirius Rupp Ceramiki i Średzkiej Robena. POLECAM - bardzo ładna i solidnie wykonana dachówka Promocja do 16 grudnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek_lodz 06.12.2005 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2005 Ja jestem szczęśliwym posiadaczem Tondachu angobowanej marsylki wygląda cudnie. Cały dach 270m2 z dwoma oknami kolankowymi i dwoma dachowymi oraz ciepłym wyłazem dachowym (jak okno tylko inaczej otwierany) od więźby na gotowo z robocizną lekko poniżej 50kzł. Za tondachem poza wyglądem przemówiła cena 32zł za metr (bez rabatów) a poza tym ceny wykończeń często kilkukrotnie niższe niż w innych dachach. Jak porównujecie dachy to zróbcie sobie identyczny kosztorys np. zamówcie wycenę w jednej firmie a potem przepiście ją i taką dajcie do innych. Wtedy porównanie jest dokładne. Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuczek1719499749 07.12.2005 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2005 Witam ogladalem wiele dachowek, ale Creaton jest SUPER!!! Kolor antracyt angobowany obecnie w promocji mozna kupic bardzo tanio jak na Creatona, zaczynam budowe dopiero wiosna (kilka dni temu dostalem pozwolenie na budowe!!!!), ale dachowka juz na mnie bedzie czekala do maja, czerwca 2006. Creaton to Creaton. To prawda - dachówki Creatona prezentują się pięknie i też na 99% będzie u nas tej firmy, tyle że model balance ciemny brąz angoba. To właśnie ten brąz tak nam się spodobał. Rozważaliśmy też dachówki innych firm o takim kroju jak balance, ale kiedy mój mąż zobaczył Creatona w hurtowni, to powiedział, że ma być ta i żadnej innej już nie chce, i basta! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
superDanio 07.12.2005 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2005 a my mamy czarną angobę szlachetną INNOVO 12 BOGENA BOGENER DACHZIEGEL- całkiem to ładnie wyszło.Majster stwierdził ładne i szybko się kładzie to ustroństwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robertus 08.12.2005 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2005 Ja u siebie położyłem Sirius RuppCeramica. Za dużego wyboru nie mialem bo chciałem kolor grafitowy (matowy) i w umirakowanej cenie miałem do wyboru Rupp i Roben. Wybrałem Rupp ze względu na to iż jest barwiony w masie a na całym dachu Roben wychodził mi raptem 500 zł taniej.Jak na razie jestem bardzo zadowolony tj. dach bardzo mi się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rosa 31.12.2005 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2005 Ja też jak zobaczyłem CREATONA na dachu to nawet cena mnie nie powstrzymała. Żadna inna! Mam Creaton Sinfonia angoba (ciemna miedź) wygląda rewelacyjnie!!! Leży już na dachu 4 lata i zero problemów. Rosa po niej sama spływa. Dom stoi 50m od lasu i zero mchu. Polecam gorąco zainteresowanym. Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariusz waligóra 04.01.2006 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2006 Mam Roben - kolor: kasztan. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myzpola 04.01.2006 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2006 z tego co zauważyłam najbardziej popularne w Polsce to właśnie Roben i Ruppceramika, ja obstawiam jednak Creatona - byc może troszke droższa, ale za jakośc trzeba czasem słono płacic pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek R 04.01.2006 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2006 jak w temacie jaki sens tego wątku jak już nie można głosować ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anusia_d 28.01.2006 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2006 My rozpoczynamy budowę, jak tylko zrobi się cieplutko, ale dachówkę już zakupiliśmy. To będzie CREATON kera - pfane miedź angobowana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA44 14.03.2006 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2006 Pytanie przeniosłam na "Wymianę doświadczeń" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 18.03.2006 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2006 Zakupiliśmy Robena miedzianą , zobaczymy po paru latach co się będzie działo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts