doink 10.04.2011 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2011 (edytowane) Witam, Potrzebuję porady doświadczonych forumowiczów. Kupiłem nowe mieszkanie w spółdzielni, blok się dopiero buduje, jako że mi nie pasuje grzejnik w kuchni napisałem pismo do spółdzielni, że chciałbym zlikwidować grzejnik i zastąpić go ogrzewaniem podłogowym elektrycznym. Dostałem odpowiedź odmowną motywowaną względami technicznymi i funkcjonalnymi. Żadnych szczegułów. Bez względu na wynik i tak będę montować podłogówkę, i tak grzejnik będzie zabudowany szafkami i nigdy nie używany, jednak ze względu na podzielniki ciepła (odparowujące) będzie trzeba za niego płacić. Pytanie, czy jest jakiś przepis który zabrania takiej zamiany?Czy spółdzielnia ma prawo mi odmówić?Czy jest jakiś sposób aby to obejść? Edytowane 10 Kwietnia 2011 przez doink literówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts