mich83 10.04.2011 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2011 Witam. Moze głupie pytanie ale mimo wszystko warto się upewnić. Zostało mi duzo parkietu dębowego , czy istnieje jakaś metoda aby go zabezpieczyć i połozyć trwale na balkonie częsciowo zadaszonym ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 10.04.2011 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2011 Możesz go położyć luźno , nie przybijając , nie przyklejając . Kładzenie zacznij od "przyzwyczajenia" drewna do warunków zewnętrznych . Musi uzyskać wilgotność ok 20-25 %(z obecnych zapewne 8 - 10 %) . Sposób układania ? Nie wiem - głośno sobie myślałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mich83 10.04.2011 17:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2011 Ciekaw jestem czy ktoś u siebie na balkonie/tarasie połozył dąb, jakie rezultaty ?. Czym to zabezpieczyc ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
artuditu 16.04.2011 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2011 może zaolejować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts