monikabrot 11.04.2011 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 Witam wszystkich forumowiczów potrzebuje pomocy w wyborze koloru okien. Wiem że to jest kwestia gustu ale mamy z mężem dylemat bierzemy pod uwagę dwa kolory ZŁOTY DĄB i ORZECH kolor obustronny. Chciałabym wiedzieć czy ten orzech nie jest bardzo ciemny w środku domu? Moi znajomi mają takie okna ale mają kolor tylko z jednej strony. Mile widziane fotki i opinie z użytkowania tych ciemniejszych okien bo ku nim bardziej byśmy się skłaniali. Ale czekam na wasze wszyskie komentarze. A co myśliie o oknach o profilu Brugmann Round-Line firmy AdamS? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blokno 11.04.2011 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 Witam wszystkich forumowiczów potrzebuje pomocy w wyborze koloru okien. Wiem że to jest kwestia gustu ale mamy z mężem dylemat bierzemy pod uwagę dwa kolory ZŁOTY DĄB i ORZECH kolor obustronny. Chciałabym wiedzieć czy ten orzech nie jest bardzo ciemny w środku domu? Moi znajomi mają takie okna ale mają kolor tylko z jednej strony. Mile widziane fotki i opinie z użytkowania tych ciemniejszych okien bo ku nim bardziej byśmy się skłaniali. Ale czekam na wasze wszyskie komentarze. A co myśliie o oknach o profilu Brugmann Round-Line firmy AdamS? bardzo sympatyczne efekty zabawy barwą stolarki znajdziesz na stronie Włoszczowej w ich vizualizerze. Dotyczy to co prawda drzwi, ale efekty kolorystyczne są adekwatne do okien. może coś cię akurat przekona.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 11.04.2011 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 To jeszcze dwa linki:http://www.markoweokna.eu/konfigurator/konfigurator.html?45b367996d92a5569fd8044f20d41ae1=e38ac3f76e897892849075280af8927f http://www.krispol.pl/konfigurator/udanej zabwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Raarr 13.04.2011 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2011 Kupując okna sprzedawca polecił mi portal polskieokna.pl. Tam pokazał mi zakładkę wizualizacje, która pomogła mi wybrać kolor okien. Jest tam możliwość doboru koloru okna wewnątrz i na zewnątrz budynku oraz pozostałych elementów domu. http://polskieokna.pl/wizualizacje.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgorzatkaa 13.04.2011 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2011 My wybralismy zloty dąb, choc od poczatku ten kolor mi sie nie podobal, wzielam jednak adresy domow, w ktorych montowano okna tej firmy i sobie porownalam,okazalo sie, ze zloty dąb jest kolorem cieplejszym niz orzech, a poza tym moim zdaniem latwiej dobrac kolor dachu, orzech smutniejszy i przy brzydkiej pogodzie, ktorej w naszym kraju bardzo wiele jakos ciemnawo sie prezentuje.Ja lubie jasne wnetrza, dlatego ten ostatni orgument przemowil za zlotym debem, okien jeszcze nie mam wstawionych, ale w ostatnim czasie widze najwiecej zlotych debow i nie zaluje, choc wiem, ze kazdy kolor jest ladny jesli sie go dobrze polaczy z dachem, elewacja i otoczeniem. Ciesze sie , ze mam juz to za soba, choc niedawno tez mialam ten problem i mialam juz go dosc. My zamowilismy kolor tylko na zewnatrz, podobaja mi sie brazy w srodku, ale nie lubie misz maszu i obawialam sie, aby pozniej wszystko pasowalo, a nie okna w jednym brazie, a podloga w drugim, a schody, kominek itp jeszcze w innym. Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja Muratordom 13.04.2011 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2011 Wybierając okna zajrzyj na stronę: http://muratordom.pl/budowa/okna-i-akcesoria/kupujemy-okna-jak-wybrac-dobre-okna,111_7055.html?cat=111&col=21polecamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
witek86 14.04.2011 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2011 redakcja muratordom ? prosze prosze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikabrot 15.04.2011 15:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2011 dziękuję wszystkim za odzew w nurtującej mnie sprawie myślę że jeszcze mi zejdzie zanim się zdecyduje ale mam nadzieję że jak już zamówię to wtedy już klamka zapadnie i będzie co ma być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikabrot 16.05.2011 11:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2011 dziękuję za pomoc decyzja podjęta klamka zapadła został wybrany złoty dąb kolor obustronny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts