Viga 11.04.2011 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 Witajcie!Nie mam otynkowanego otworu drzwiowego, bo miała być opaska (drzwi są z sypialni do łazienki), a niestety dopiero teraz zorientowałam się, że chyba lżej pokój będzie wyglądał bez tej opaski. Ściany są otynkowane, podłoga wylana - czy na tym etapie da się jeszcze coś z tym fantem zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Viga 11.04.2011 17:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 (edytowane) Chciałam tak zrobić, ale fachura od wykończeniówki kręci nosem, że nie da się teraz tego zrobić. Czyli to tylko kwestia umiejętności a nie możliwości? Niestety tynkarze jesienią skończyli robić i nie sądzę, żebym ich ściągnęła teraz do takiej drobnostki. Edytowane 11 Kwietnia 2011 przez Viga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darsalam 12.04.2011 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 trzeba ew. obsadzic brakujace narozniki i otynkowac. tynk ktorys z recznych szybciej wiaza i schna no i co wazne sa twardsze od maszynowek jak np. mp75. Nie będzie widać innej faktury tynku? Mam drzwi zaprawione i też mam taki sam problem tyle,że mam do otynkowania otwory drzwi wejściowych, i przejście do jednego pokoju.Może by to obkleić płytą gk? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CityMatic 12.04.2011 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 Nie będzie widać innej faktury tynku? Mam drzwi zaprawione i też mam taki sam problem tyle,że mam do otynkowania otwory drzwi wejściowych, i przejście do jednego pokoju.Może by to obkleić płytą gk? Nie dawaj żadnej płyty, spytaj się czym tynkowali jaki produkt (ja np sfotografowałem worki) i wytynkować - dobrze zrobione te elementy po wygładzeniu przetarciu i zagruntowaniu i pomalowaniu nie będą wcale widoczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Viga 12.04.2011 19:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 Nad płytą również się zastanawiałam, ale jak takie małe kawałki dokleić?U mnie tynki kładli maszynowo, knaufa. Ech... nie będzie łatwo ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts