Kamila i Marcin 13.04.2012 09:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 Właśnie urzekła mnie ta ostatnia.. ze względu na rozmieszczenie pól, ja często używam dużej patelni i to pole 28 cm pasuje jak ulał.. już nawet rozmyślałam zakup płyty z 3 polami w tym jednym właśnie takim dużym.. ale jednak czasem 3 pola to mało:) tylko przeraża mnie troszkę wielkość, bo aż 90 cm.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksamitka 13.04.2012 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 fakt dość szeroka, za to napewno będzie wygodna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RK1719508166 13.04.2012 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 podoba mi sie ta ostatnia plyta, a jesli dostaniesz jeszcze zmywarke to nie ma sie nad czym zastanawiac chyba jednak jest 49 dB to dość głośna zmywarka - z tego co pamiętam moja będzie miała 42 a 3 dB to dla ucha ludzkiego 2x głośniej .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kwitko 13.04.2012 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 Tak przeglądam jeszcze raz Twoje zdjęcia z tynkowania i zastanawiają mnie sufity. Będziecie je tynkować czy płyty k-g? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamila i Marcin 13.04.2012 19:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 R&K patrzyłam jeszcze raz na specyfikacje i okazuje się, że ma 47 dB.. na bardzo cichej mi nie zależy, bo kuchnia, nie jest otwarta. Poza tym opinie ma dobre i piszą, że jest cicha. Kwitko sufity na dole będą z płyt kg i będzie obnizany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmms 13.04.2012 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 Oj, dawno mnie u Was nie było. Zaglądam dziś, a tu takie zmiany. Gratuluję postępów.http://smileys.smileycentral.com/cat/4/4_1_202.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
autorus 18.04.2012 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 Macie jakieś fotki? U was w dzienniku nic nie znalazłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamila i Marcin 18.04.2012 15:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 Praktycznie na każdej stronie są jakieś fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
autorus 18.04.2012 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 no i się walnąłem we wpisie Chodziło mi o fotki z robienia opaski drenażowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamila i Marcin 18.04.2012 15:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 Na pierwszej stronie są 2 fotki, jeśli chciałbyś więcej, to musiałabym przeszukać telefon męża wieczorem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grinch 19.04.2012 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 Idziecie jak burza z robotą Ja ze swoimi Daliami 2 w tym roku planuję ruszyc. Miałbym prośbe, bo pisaliscie ze dostaliscie kredyt na budowe, dało by rade podesłać kosztorys budowy, ktory skladaliscie w banku? Najlepiej na email [email protected]. Byłbym bardzo wdzięczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamila i Marcin 20.04.2012 10:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 Witam Przyszły do nas dziś odpływy liniowe do dwóch pryszniców.. baaaardzo mi się podobają.. wyglądają tak: http://img2.sprzedajemy.pl/540x405_odplyw-linowy-odwodnienie-brodzi-1581477.jpg zamawiane na allegro, lokalnie mogłabym kupić podobne za 500-600zł a tak mam 2 za 650zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamila i Marcin 21.04.2012 16:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2012 U nas ostatnio bardzo wiało i z dachu zwiało jedną dachówkę.. Dokończyli nam kosz: (mąż niestety z powodu kolana na dach wleźć nie mógł więc wpuściliśmy dekarzy) Musiał Marcin poprawić odpływy kanalizacyjne, bo mielibyśmy spadki do punktów a nie od punktów.. ponadtoekipa od CO wpadła i obsadziła cosik takiego w ścianach: aaa i cywilizacja do nas zawitała... iiii takie cuś na ścianach.. ale docelowo będzie wyglądać tak jak się oprawy zamontują http://electrus.pl/img/p/568-797-thickbox.jpg poza tym Marcin z pomocą swojego taty położył wodę i teraz dopracowuje kanalizę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kwitko 21.04.2012 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2012 Napisz proszę co to za pstryczki do światła? Ostatnio Przemek mi takie pokazywał, że fajne ale nie jestem pewna czy to te same. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamila i Marcin 21.04.2012 18:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2012 dokładnie to są pstryczki Boston kolor szampanpowiem szczerze, że nie drogie kupowaliśmy je od: http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=13901398tylko nie poprzez allegro i mieliśmy na każdym produkcie upust Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kwitko 21.04.2012 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2012 To dokładnie te które pokazywał mi Przemek Bardzo ładne jak za te pieniądze, ciekawe jak będą się zachowywały w montażu i użytkowaniu. Czekam na opinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DEZET 22.04.2012 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2012 Na zdjęciu widać, że jeszcze 2 dachówki są naruszone. Odpływ liniowy bardzo ładny, jakiej jest głębokości? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamila i Marcin 22.04.2012 08:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2012 Kwitko Marcin zamontował już większość, ale bez opraw.. pstrykaliśmy nimi, ale wiadomo to tylko parę razy.. jeśli chodzi o oprawy, to jak zamontujemy i po jakimś czasie użytkowania napisze co i jak Dezet o które Ci chodzi, bo jedną widzę.. odpływ liniowy ma 9cm plus kafel, kupowaliśmy tutaj http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=7383468 czas pokazać wodę: jedna nitka to zimna woda, druga to ciepła, trzecia to ciepła powrót (cyrkulacja) i czwarta do osobna nitka do wc łazienka góra (wszystko zaciskarką robione) łazienka góra podejście pod umywalkę: podejście pod prysznic: podejście pod wannę, tylko rurki wylazły, bo jeszcze nie przyczepione: kuchnia od lewej zmywarka, zlewozmywak: i staliśmy się posiadaczami pięciu wywrotek ziemi, całkiem za darmo:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
autorus 22.04.2012 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2012 akurat czytałem wątek o ciepłej wodzie i stratach na przesyle i tam kolega adam_mk właśnie krytykował takie piankowe otuliny tłumacząc ze jest tam niecały 1cm ocieplenia. Tak mi się skojarzyło jak zerknąłem na fotki. Ja jeszcze nie wiem jak to zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamila i Marcin 22.04.2012 09:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2012 Fakt, nie wiele też otuliny, ale już jej ściągać nie będziemy.. teraz walka ze styropianem i sprawdzenie szczelności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts