Tomasz Antkowiak 21.06.2012 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 panowie od studni wymiataja... wyjatkowo okazale egzemplaze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamila i Marcin 22.06.2012 11:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 Kwitko wierze.. bo ja tez nie mogę się doczekać.. no ale popędzić się bardziej nie da.. a kuchnia faktycznie nie drogo wyszło.. 5000zł no niechby 5500 z tymi pierdółkami.. to i tak nie wiele.. a szafek chciałam mieć bardzo dużo i gdzie była jakaś luka to od razu wkładałam szafkę Max-maniacy.. jeszcze troszkę trzeba poczekać.. Tomaszu oj tak.. jednemu się taki dowcip trzymał, że trudno było wyczaić co prawda a co żart.. wczoraj położyli rurę do kanalizy: połączenie z beczką (na beczce Marcin stępił tarczę): i na sobotę/niedzielę przygotowany basenik: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RK1719508166 22.06.2012 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 ładnie , ładnie prace do przodu ... pędzicie, gonicie mnie ... a ten basenik na co ? coś mi umknęło .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamila i Marcin 22.06.2012 13:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 R&K gonić gonimy, kogoś trzeba schody mają być gotowe na koniec lipca:wave:.. czyli jak się uda to w tym pierwotnym terminie (4 sierpień) wprowadzimy się.. marne szanse na lipiec ze względu, że sporo rzeczy wyskoczyło po drodze.. Basenik dla syna:) w tamta niedzielę się w nim kąpał, wodę źródlaną nalaliśmy i dość długo się grzała, więc teraz rozstawiony wcześniej aby się nagrzała i woda z własnej studni.. odnośnie studni.. wczoraj wypompowali z niej 5m3 wody a lustro wody może tylko ciut się obniżyło.. zaskakujące jest to ciśnienie pod ziemią, które z 30m głębokości wypycha wodę na 3m głębokości.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RK1719508166 22.06.2012 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 u mnie do końca nie wiadomo co ze schodami - drzewo sie suszy - wykonawca niby uzgodniony - ale schody nie wyprowadzone, nie obrobione , wykonaca Andrzejowi u ktorego susze drzewo cos przebakiwał że nie chce ich u mnie wykonywać - mi nic nie mowil ... narazie staram sie nie przejmować ... prace na budowie spowolnione ... moze od poniedziałku coś ruszy .... dzis 22 czerwca - termin zero - 6 urodziny synka na budowie byłem rano tylko 2 min - palcem nie tknąłem - mam jakąś niemoc ...zmęczenie po wyjezdzie z dziś w nocy znow jadę i cała sobota w plecy ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamila i Marcin 22.06.2012 15:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 A Wy macie całą konstrukcje drewnianą? czy macie częściowo wylane? też nieciekawie.. bo nie wiadomo czy zrobi czy nie.. u Was już nie wiele zostało.. szybko jakoś pójdzie.. U nas konstrukcja metalowa i na nią czekamy a drewno bierzemy z tartaku i reszta sami.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RK1719508166 22.06.2012 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 mamy wylane schody z betonu - myślałem że tak będzie prościej - okazuje się że trzeba obrobić je w drewnie równiez w pionach - jeśli nie dokładnie wyszpachlować i pomalować czymś zmywalnym ale dzięki temu mamy do zagospodarowania powierzchnię pod schodami - będzie tam szafka na buty i jakieś rękawiczki, szaliki apaszki etc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamila i Marcin 22.06.2012 20:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 Eee to jak wylane to pikus.. Pan pikus.. U nas żadnych nie ma i nie odbiorą nam budynku bez nich.. U nas pod schodami schowek, schody będą w 100% zabudowane, a w schowku pralka i zamrażarka i niektóre rzeczy nie psujące się do jedzenia/picia typu woda mineralna itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamila i Marcin 23.06.2012 11:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2012 hej ho hej ho.. na grilla by się szło.. tzn jechało.. czekam tylko na mamę i pakujemy dzieci i męsko i jedziemy na budowę na grilla.. mężczyźni (Marcin, mój tato i brat) już działają od rana.. a poza tym chciałam się pochwalić panelem prysznicowym.. w dolnej łazience zawiśnie cosik takiego:http://www.raztools.home.pl/allegro/wyprz/corsan_perla_25cm.jpg deszczownica z kaskadą +hydromasaż.. nie pytajcie dlaczego taki a nie lepszy.. na taki było mnie stać (mimo to bardzo mi się podoba).. jak się sprawdzi, to może podobny zawiśnie w górnej łazience.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rewo66 24.06.2012 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2012 ładny panelik. Gdzieś te koszty trzeba ciąć. A ten całkiem fajny i może służyc długo. A my robimy grila dzisiaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 24.06.2012 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2012 fajny panel. wcale nie widać, że niedrogi. widziałam podobne kolorowe, też mi się podobały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamila i Marcin 24.06.2012 17:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2012 Aż taki niedrogi nie był.. Daliśmy za niego 665zl.. Kupiliśmy powystawowy.. Miał mieć parę lekkich defeków, ale ich w zasadzie nie miał. Tylko jeden malusieńki.. W każdym razie niedawno wróciliśmy z budowy.. Ot taki wypad wypoczynkowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gingeros 24.06.2012 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2012 hej ho hej ho.. na grilla by się szło.. tzn jechało.. czekam tylko na mamę i pakujemy dzieci i męsko i jedziemy na budowę na grilla.. mężczyźni (Marcin, mój tato i brat) już działają od rana.. a poza tym chciałam się pochwalić panelem prysznicowym.. w dolnej łazience zawiśnie cosik takiego: http://www.raztools.home.pl/allegro/wyprz/corsan_perla_25cm.jpg deszczownica z kaskadą +hydromasaż.. nie pytajcie dlaczego taki a nie lepszy.. na taki było mnie stać (mimo to bardzo mi się podoba).. jak się sprawdzi, to może podobny zawiśnie w górnej łazience.. Panel rewelka widać że ma chyba opcję wodospad ale ilość pokręteł jest porażająca co będzie jak wejdziecie pod prysznic po parapetówce i będziecie chcieli szybko się wykąpać w hotelach czasem mam podobny dylemat ale fajny fajny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamila i Marcin 28.06.2012 13:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2012 (edytowane) Gingeros dobrze zauważyłeś panel ma wodospad (kaskadę), to był mój wymóg.. poza tym jeśli chce się mieć puszczony hydromasaż i np deszczownicę, to każdy element musi mieć swoje pokrętło, więc 1. deszczownica, 2. kaskada, 3. hydromasaż, 4. słuchawka, 5. regulacja wody ciepła/zimna jakiś czas już mnie nie było, bo na budowie lekki zastój.. Mój kochany mężulek zamontował ostatnio drzwi wejściowe.. mają jeszcze folię, ale są boskie:) z bliska: z oddali: od wewnatrz: prawda, że ładne? drzwi tymczasowe z garażu do domu.. będzie luźna kasa to się kupi inne: i dawno nie było rekuperacji - kominek na poddaszu: Pozdrawiam cicho czytaczy:rotfl: PS chyba muszę uśmiechnąć się do Pana z Sofath o jakąś prowizje z tytułu reklamy Edytowane 28 Czerwca 2012 przez Kamila i Marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sebastain 28.06.2012 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2012 Nie no to już chyba ostatnia prosta i przeprowadzka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamila i Marcin 28.06.2012 15:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2012 Nooo prawie ostatnia.. troszkę jeszcze zostało.. aaa i w sypialni nad garażem będziemy mieli taki kolor SUMATRA z Bondexu w pokoju na dole będzie DALMACJA z Bondexuhttp://www.otopr.pl/ai/6790/1/2 w salonie 2 ściany (ta z wykuszem i z oknem) koloru BEŻOWY PLED (dulux) a ta z TV i od kuchni będą koloru AROMATYCZNY KARDAMON (dulux)http://www.specbudowa.pl/image/cache/data/duluxNowe/kalkuta%20barwy2-900x900.jpg poza tym kuchnia będzie pomalowana na kolor CHŁODNY CIEŃ (dulux):http://www.leroymerlin.pl/files/media/image/678/1212678/product/farba-lateksowa-do-scian-i-sufitow-kuchnia-i-lazienka-dulux,medium.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RK1719508166 28.06.2012 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2012 a u nas biało ... biało będzie ....a Teściu do mnie - to żadnych kolorów ? taki szpital będzie ? - a ja mu że tak ... dom wariatów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamila i Marcin 28.06.2012 17:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2012 poważnie tak na biało?? nie podobają Wam się kolorki? skąd taki pomysł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rewo66 28.06.2012 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2012 Bo biel jest uniwersalnym kolorem. Rozjasnia i powieksza pomieszczenia optycznie. Kolor po jakims czasie się znudzi a biel to biel. U nas tez będzie królowała biel z małymi drobnymi wstawkami kolorystycznymi ale oczywiście bez szaleństw. Drzwi zewnętrzne fajne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamila i Marcin 28.06.2012 20:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2012 Tak, tak.. kolor może się znudzić, a biały nie może? Też może Szkoda tylko, że drzwi jeszcze w folii.. Już się nie mogę doczekać kafelkowania i malowania, bo to już widać końcówkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts