Kamila i Marcin 24.09.2012 12:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2012 Znajoma, o której wcześniej wspomniałam, przy okazji zwiedzania Jarnołtówka sfotografowała mój domek:) Mój dom na tle tej hacjendy wydaje się taki maciupki: ale już w przybliżeniu całkiem całkiem wygląda:) a tu na tym zdjęciu to już w ogóle mniejszy od pudełka zapałek.. w każdym razie teraz się dopatrzyłam, że jest nawet brama garażowa otwarta i stoi nasze granatowe auto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bury_kocur 24.09.2012 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2012 Ależ malowniczo, no no Chyba jakieś utajone pokłady romantyzmu się we mnie poruszyły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamila i Marcin 26.09.2012 11:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2012 Kocurze.. oj malowniczo.. bardzo:) nawet jak brzydka pogoda, to i tak jest ładnie.. w poniedziałek nastąpiła przymiarka schodów:) no i pojechały z powrotem na warsztat w celu dalszego spawania:( (przy okazji Kopa Biskupia w tle:) ) aaa i ostatnio inwestor zrobił zdjęcie inwestorce czyli mi:lol2: wyszłam jak zwykle beznadziejnie.. no ale jakaś fotka musi być działałam z łupkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rewo66 26.09.2012 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2012 Beznadziejnie to wychodzą ci których brakuje na zdjeciach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Adas 26.09.2012 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2012 HA! A ja pochodzę z Prudnika i co to Kopa Biskupia dobrze wiem Twój dziennik znalazłam przypadkiem i od jakiegoś czasu podglądam, więc postanowiłam, że się przywitam. Pozdrawiam, Ola:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamila i Marcin 26.09.2012 19:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2012 Ola i Adas ja też pochodzę z Prudnika i aktualnie tutaj mieszkamy:) w każdym razie mam tak blisko Kopę i ani razu jeszcze na niej nie była:) Dziękuję za odwiedzanie i podczytywanie:) Rewo.. ja właśnie nie lubię ostatnio się fotografować.. może dlatego, że w ciągu 2 lat dwoje dzieci urodziłam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia_A 26.09.2012 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2012 Chciałam się przywitać, więc mówię dobry wieczór/dzień dobry:) Piękna będzie ta Wasza łupkowa podłoga!!!Super! I okolica też do pozazdroszczenia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msdracula 27.09.2012 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2012 O kurcze ale widok będziecie mieszkać w szczerym polu a drogę dojazdową sami robiliście/utwardzaliście? czy była jakaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
autorus 27.09.2012 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2012 fajna ta podłoga oryginalna , może być perełka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamila i Marcin 27.09.2012 08:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2012 (edytowane) Chciałam się przywitać, więc mówię dobry wieczór/dzień dobry:) Piękna będzie ta Wasza łupkowa podłoga!!!Super! I okolica też do pozazdroszczenia... bry bry.. mam nadzieję, że będzie piękna.. w końcu muszę się nad nią napracować.. powiem szczerze, że nawet jak jest pochmurno to jest uroczo.. aż pyknę kiedyś fotkę.. O kurcze ale widok będziecie mieszkać w szczerym polu a drogę dojazdową sami robiliście/utwardzaliście? czy była jakaś? dziękuję za uznanie dla widoku:) tak będziemy mieszkać w szczerym polu, ale na wiosnę może ruszą obok nas dwie budowy.. więc może nie będzie aż tak źle.. droga.. hmm temat tabu.. była gliniasta, twarda jak nie padało a jak padał deszcz to nie dało się wjechać, a jak już się wjechało, bo auto ubłocone po dach:) aż się jeden pan tak dziwił dziwił aż zapytał czy my tym galaxikiem na rajdy jeździmy.. odpowiedziałam, że nie.. tylko na budowę potem ludzi budujący kanalizę całkiem zrujnowała tą drogę i wysypali tłuczeń na to błotko, który po miesiącu czasu "wsiąkł".. i niedawno my wysypaliśmy żużel.. jest dobrze dopóki deszcz nie zaczyna go wypłukiwać.. ale całkiem całkiem się po nim jeździ jak pada czy też jest sucho.. (na pół drogi - jakieś 200m poszło 2 duże wywrotki + jedna na lekkie wzniesienie na tym właśnie odcinku.. i 2 małe tu przed nasz dom.. tyle, że ziemia z naszej skarpy (z przed domu) spływa na drogę przed domem.. na wiosnę postawimy murki pod ogrodzenie, więc już ta ziemia nie będzie spływać fajna ta podłoga oryginalna , może być perełka. ja mam taką cichą nadzieję.. lubię mieć coś oryginalnego/unikatowego więc ta podłoga jest przeze mnie szczególnie traktowana.. muszę ją dokończyć w tym tygodniu.. może jutro jak Marcin z moją mamą wrócą z Nysy, to mama zostanie z dziećmi a ja z Marcinem pojadę na budowę i ją dokończę Edytowane 27 Września 2012 przez Kamila i Marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamila i Marcin 27.09.2012 18:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2012 I mamy schody.. no w zasadzie konstrukcję, tak ona wygląda: najlepsze bo wlazłam na górę a potem pukałam się w głowę i sama do siebie mówiłam.. głupia babo wlazłaś a teraz z zejściem masz problem.. ale jakoś zeszłam:P a tak wygląda nasza droga: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rewo66 27.09.2012 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2012 Piękna okolica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamila i Marcin 27.09.2012 18:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2012 (edytowane) Piękna okolica to już wiem a schody? Edytowane 27 Września 2012 przez Kamila i Marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Badaicka 27.09.2012 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2012 I mamy schody.. no w zasadzie konstrukcję, tak ona wygląda: najlepsze bo wlazłam na górę a potem pukałam się w głowę i sama do siebie mówiłam.. głupia babo wlazłaś a teraz z zejściem masz problem.. ale jakoś zeszłam:P a tak wygląda nasza droga: Niestety musiałam se wleźć na góre po drabinie ale za to nastepnym razem wejde już po gotowych nie żebym była złosliwa z tym włazeniem na górę ale :rotfl: i co sie tak czepiasz tej drogi jeszcze ze 2 tiry żużlu i bedzie git Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DEZET 27.09.2012 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2012 Zakręcone te schody będą Też właśnie taką konstrukcję będę obmyślał u siebie, ale tylko jeden zabieg 90 stopni. Okolica też fajna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rewo66 28.09.2012 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2012 to już wiem a schody? a schody wiadomo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamila i Marcin 28.09.2012 10:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2012 Niestety musiałam se wleźć na góre po drabinie ale za to nastepnym razem wejde już po gotowych nie żebym była złosliwa z tym włazeniem na górę ale :rotfl: i co sie tak czepiasz tej drogi jeszcze ze 2 tiry żużlu i bedzie git no mam nadzieję, że odwiedzicie nas:) widzę, że chyba specjalnie założyłaś profil aby się wypowiedzieć wiesz wchodzenie po drabinie to pikuś, bo jest się czego złapać.. a tutaj wchodziłam w pozycji kota, na czworaka.. komicznie to wyglądało.. a schodzenie?? hmmm tyłem:rolleyes: Zakręcone te schody będą Też właśnie taką konstrukcję będę obmyślał u siebie, ale tylko jeden zabieg 90 stopni. konstrukcja baaaardzo solidna.. 3 chłopa po niej skakało:) Okolica też fajna. dziękuję a schody wiadomo no wiadomo zakręcone i nieobite.. nie ma czym się zachwycać.. mimo to cieszą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kwitko 28.09.2012 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2012 Kamilo dla mnie Twoje schody są bardzo ważne Oglądam każdy szczegół na zdjęciach, bo jak wiadomo planujemy podobne. Napisz proszę jaki profil został użyty? Jak będziecie je malować? A stopnie sami z litego drewna czy klejonka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamila i Marcin 28.09.2012 15:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2012 (edytowane) Malować ich już nie będziemy, bo zostały malowane proszkowo.. Stopnie z drewna klejonego, bo lite ponoć się wypacza.. Jeśli chodzi o profil.. nie miałam bladego pojęcia.. aż musiałam zadzwonić.. profil to 80x40mm, ścianka o grubości 3mm.. jeśli chcesz więcej zdjęć, mogę porobić i podesłać na maila.. ja muszę przyznać się, że teraz na tapecie u nas są Wasze barierki balkonowe.. ale zastanawiam, się czy nie zrobić barierek balkonowych na styl taki sam jak chcę barierki schodowe.. (...) dziś dzień rozpoczął się od tragicznej informacji nasza dobra koleżanka odeszła - ULA będziemy pamiętać!!! http://sphotos-d.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/387381_525534620803563_1847735563_n.jpg natomiast 2 godziny temu siostra naszych przyjaciół urodziła córeczkę KTOŚ UMARŁ ... BY KTOŚ INNY MÓGŁ ŻYĆ Edytowane 28 Września 2012 przez Kamila i Marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
autorus 28.09.2012 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2012 ciekawa sprawa z tymi schodami czekam na więcej zdjęć i szczegółów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts