mycha. 05.11.2012 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2012 Fajnie to mało powiedziane.. JEST BOSKO.... Suuuuuper fajnie w daliach się mieszka co nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rewo66 05.11.2012 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2012 No to fajowo gratuluję zamieszkania w domku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia_A 06.11.2012 05:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2012 Ja również przyłączam się do gratulacji i zazdroszczę troszeczkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 06.11.2012 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2012 Uff, w koncu mogę rozprostować palce, bo już mi zaczęły sinieć, Ty wiesz jak ja sie ciesze, ze się przeprowadziliscie Wszystkiego dobrego w nowym domu, samych dobrych chwil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DEZET 06.11.2012 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2012 No proszę- kolejni na swoim. Z całego serca Wam gratuluję !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kwitko 06.11.2012 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2012 No to się Wam udało! Bardzo się cieszę i gratuluję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 06.11.2012 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2012 gratuluję. bardzo się cieszę Waszym szczęściem. oby się dobrze Wam działo w nowym gniazdku. niech zawsze będzie BOSKO!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamila i Marcin 06.11.2012 15:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2012 (edytowane) Dziękuję dziękuję i jeszcze raz dziękuję za gratulacje.. fotek póki co brak.. Marcin walczy na zewnątrz a jak coś robi w domu to tego nie widać, bo to gniazdko, to uchwyty bla bla.. ale tak pokrótce.. po kąpieli w łazience mamy powódź.. łupek nie jest idealnie prosty i niestety spadki powychodziły nie w ta stronę co trzeba.. guma dociskająca drzwi w jednym miejscu nie dochodzi do kafelek i mamy powódź.. Marcin coś przebąkuję o brodziku, ale mi się ten pomysł nie podoba więc odpada.. nie dam zlikwidować mojego łupka:) trzeba go dopieścić MSU tak tak puść kciuki, bo będę miała Cię na sumieniu, że masz sine od trzymania.. jeszcze raz dziękuję Edytowane 6 Listopada 2012 przez Kamila i Marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bury_kocur 06.11.2012 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2012 Super, gratuluję i życzę samych szczęśliwych dni pod własnym dachem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Adas 06.11.2012 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2012 Gratulacje Kamila:) Widoku na Kopę zazdroszczę, no i faktu, że już jesteście u siebie. Pozdrawiam,Ola:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmms 07.11.2012 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 I ja się dołączam do GRATULACJI !! Cały czas gorąco Wam kibicowałam:). Niech Wam się mieszka jak w bajce, czyli .... długo i szczęśliwie:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_ada 07.11.2012 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 no suuper !!!! gratulacje !!!!! co do powodzi mimo że nie mieszkamy M po każdym dniu pracy w domku bierze prysznic a dolnej łazience i okazało się że coś przecieka niewiele ale płytki poza brodzikiem są mokre - wezwany instalator -do poprawki ..... lepiej teraz niż jak się przeprowadzimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majka1801 08.11.2012 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 W mieszkanku Twym nowymCałkiem standardowymNiech ciepło Cię otaczaNikt gości nie przytłacza Ciepłe miej łóżeczkoZ puszystą poduszeczkąRelax, spokój, ciszęCo do snu kołysze A gdy trzeba ludziNiech się sąsiad budziI zamiast narzekaćI na spokój czekaćNiech dołączy do nasZ butelką szampanaBędziemy świętowaćDo samego rana Niech promyczki słonkaPrzez okno wpadająCo dużo radości i miłości mająPięknych wspomnień dużoCo łezkę w oku budząTego życzę TobieNiech tak zawsze będzieNie tylko w tym domkuLecz na zawsze –wszędzie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamila i Marcin 08.11.2012 14:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 Dziękuje serdecznie po raz kolejny:) Czemu doba ma tylko 24h? i to jeszcze trzeba iść kiedyś spać.. wczoraj przyszedł piekarnik.. gdybałam nad mastercookiem albo hotpointem.. i wygrał jednak:Mastercook MF-880 ATCXhttp://image.ceneo.pl/data/products/7611201/b40e158b-ae39-4722-bf8c-bc40008d6f4c_product.jpg i wraz z nim przyszedł okap..Gorenje DVG 8545 AXShttp://image.ceneo.pl/data/products/2357668/i-gorenje-dvg-8545-axs.jpg wszystko takie piękne, nowe.. postaram się w najbliższym czasie ogarnąć kuchnię i porobić fotki.. a i wypadałoby jeszcze cyknąć fotkę tego łupka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kwitko 08.11.2012 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 Po skończeniu kuchnia na pewno będzie piękna Daj znać jak się sprawują meble. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 09.11.2012 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2012 Ja bym tez z chęcią popatrzyła na kuchnię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rewo66 09.11.2012 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2012 Patrzących z chęcia na kuchnię jest więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sebastain 09.11.2012 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2012 i jeszcze więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bury_kocur 09.11.2012 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2012 Co się tak rozdrabniacie Dawaj całą chałupę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mycha. 09.11.2012 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2012 I ja czekam i ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts