Lukarna 03.05.2013 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2013 Cześć Kamila:)Dawno Cię nie widziałam. Ja nie używałam ale czytałam gdzieś na forum, że ludzie używali i zadowoleni byli... ale nie pamiętam gdzie - ale pomogłam nie?Ogólnie po prostu się przywitać chciałam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 03.05.2013 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2013 cześć Kamilko. szkoda, że taki problem Cię tu przygnał. mi w tym roku w piwnicy myszy dwie pary butów zeżarł, a w drewnianym domku na działce o wiele więcej (fotel, śpiwór, materac). ale po zimie same się wyniosły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamila i Marcin 03.05.2013 14:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2013 Lukarna problem w tym, że tych odstraszaczy jest mase... od paru złoty po kilkadziesiąt i sama nie wiem czy faktycznie to działa.. jeśli piszesz, ze faktycznie to sie sprawdza to pomogłaś.. Max zaglądam na forum prawie codziennie.. czytam co u kogo, czasem cos skrobnę, ale nie mam za dużo czasu.. teraz sporo czasu na zewnątrz jak jest pogoda, a jak nie ma to w domu też coś jest do roboty.. dziś sprzątanie w kuchni.. już mam dość.. ostatnio dorobiliśmy się piaskownicy 1,5x1,5m wspaniała rzecz dla dzieci.. przymierzamy się do ogrodzenia (tył i boki) z siatki i troszkę pogoda krzyżuje szyki, bo prawie cały czas pada.. Marcin powoli kleci stopnie.. ogólnie odzie baaaaardzo wolno, bo co rusz to coś innego wypada. Jeszcze muszę 3 klamki na sprzedaż wystawić, bo kupiłam inne na cały dom a te z dołu niestety nie były trafionym zakupem i muszę sprzedać.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 07.05.2013 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2013 Czesc Kamilka, pozycz kota ( siersciucha) od sasiadów na tydzien, serio pisze Pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamila i Marcin 30.05.2013 18:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2013 Jejku jak mnie dawno tu nie było.. aż wstyd Co do myszy to wynieśliśmy kanapę na piętro i ułożyliśmy 4 łapki.. zjadła ser z wszystkich.. potem zostawiliśmy na górze dwie łapki i jedną w schowku pod schodami i jedną w kuchni.. złapała się pod schodami.. zeszła z góry.. W dolnej łazience coś nam przecieka na styku ściana podłoga (folia w płynie była kładziona, kołnierz do odpływu) i co za tym idzie ściana w wiatrołapie mokra.. ale powoli schnie.. wchodząc pod prysznic zawsze odkręcaliśmy wodę i słuchawkę kierowaliśmy ją za panel (właśnie w to felerne miejsce) i odkąd przestaliśmy tak robić ściana zaczęła schnąć.. mimo wszystko trzeba szybko robić łazienkę do góry i naprawić tą.. w między czasie kopaliśmy dołki pod ogrodzenie (tył i boki), słupki już stoją, drut naciągowy też... teraz trzeba siatkę położyć i coś tymczasowego na przód wykombinować.. (pewnie stemple budowlane - jako słupki i siatka leśna).. Marcin stworzył 7 schodów, a reszta nadal czeka no bo płot... w między czasie postawiliśmy grill ogrodowy murowany, ale trzeba go jeszcze wykończyć.. ale już da się grillować.. a z okazji jutrzejszego mojego święta zapraszam na szampana i ciasto http://www.chwaszczyno.pl/images/stories/artykul/drinki-sylwestrowe.jpg MSU z kotem to problem bo Juleczka ma alergię.. i jak już nawet pies to taki z włosami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamila i Marcin 18.06.2013 12:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 Jejku to już tyle czasu minęło.. wnet 3 tygodnie od ostatniego wpisu.. zanudzę Was troszkę fotkami widokowymi z moich okien widok na północ: zachód - przy okazji kawałek ogrodu: wschód: południe - Kopa Biskupia: płotu dorobiliśmy sie z 3 stron: kawałek ogrodu: Mój kochany mąż położył mi schody do zdjęcia.. na następny dzień stwierdził, że będzie gipsował klatkę schodową i mi je zabrał.. niestety jakoś zdjęcia kiepska prace idą baaaaaaaaaaaaaardzo wolno, po troszkę tego tamtego... zamówiłam kostkę brukową na taras.. bo mam piaskownice w salonie.. ooo taką http://www.bruk-bet.pl/kampania/images/monoryt.jpg Pozdrawiam K. PS gdyby ktoś pytał.. na CWU idzie nam około 5 kWh na dzień. (4 osoby dorosłe, 2 dzieci) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 18.06.2013 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 cześć Kamilko. dawno Cię nie było. nie zanudzasz zdjęciami. widoki bardzo ładne, zwłaszcza te kopiaste. a i ogródek niczego sobie. ładną kostkę wybrałaś. pozdrawiam. K. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bury_kocur 18.06.2013 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 A co masz pod folią? Ładna okolica, czułabym się jak na wakacjach mieszkając w takich okolicznościach przyrody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamila i Marcin 18.06.2013 13:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 Kocurko ogóreczki odnośnie wakacji.. jeszcze ptaszki non stop śpiewają, cud miód Max.. co prawda w około jeszcze masę do zrobienia, każdy widok cieszy i napędza siły.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 18.06.2013 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 Kamila widoki piekne:) a najważniejsze że to widoki z własnych okien:) Ale mnie zmartwiłaś tym przeciekaniem:( Jakie masz warstwy na chudym betonie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamila i Marcin 18.06.2013 15:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 Luka na chudym mam 10cm styro i potem wylewka.. potem folia w płynie i odpływ.. prawdopodobnie jest szczelina w folii w płynie przy odpływie.. ale póki co jest sucho i nie przecieka.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msdracula 19.06.2013 05:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2013 Kamila widoki przepiękne, aż się sama buzia uśmiecha dzieci mają tam jak w raju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamila i Marcin 22.06.2013 17:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2013 Drakulko, dziękuję.. uwielbiam patrzeć na te pagórki Wczoraj zwieźli 4 palety po prawie 11m2 takiego cuda: takie tam ubieranie piasku.. tzn pospółki.. okazało się, że jest spad, ale w kierunku domu, więc trzeba było ubrać piasku.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 23.06.2013 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2013 Luka na chudym mam 10cm styro i potem wylewka.. potem folia w płynie i odpływ.. prawdopodobnie jest szczelina w folii w płynie przy odpływie.. ale póki co jest sucho i nie przecieka.. Może jeszcze papę dać albo co... kurcze jak mi to lecieć będzie to mnie z rodziny wyklna;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamila i Marcin 23.06.2013 07:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2013 Marcin przeczuwa, że coś źle zabezpieczył i dlatego cieknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 23.06.2013 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2013 No, złe zabezpieczenie to zmora;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamila i Marcin 27.06.2013 09:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2013 Nie chwaliłam się.. we wtorek zakupiliśmy takich "parę" chwastów jak to niektórzy mawiają (bo rośnie gdzie popadnie, nie trzeba o to dbać ) mój mąż nie przepada za kwiatami, krzewami i innymi zielonymi chabaziami, nie wiem jak mi się udało prawie 200 thuji przemycić nie no żartuje.. podobają się jemu już mnie ręce bolą jak pomyślę ile dołków trzeba wykopać.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamila i Marcin 29.06.2013 18:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2013 Taras, taras.. teraz on na tapecie.. pożyczyliśmy rano ubijak.. i trzeba było wziąć się do roboty.. najpierw jeszcze trzeba było dociąć styropian na cokół, folię kubełkową i dopiero maszyna poszła w ruch.. w zasadzie na początku nie robiłam zdjęć wcale.. potem mi sie przypomniało i uwieczniłam coś takiego.. czyli taras w fazie budowy potem jeszcze dowieziony kamień i dalsze ubijanie.. i troszkę z oddali.. jeszcze musimy nawieść trochę tego kamienia.. niestety poszło już sporo taczek a jeszcze potrzeba.. niestety wsio ręcznie, bo nie ma jak już wjechać koparka, zbyt duże zniszczenia byłyby.. w każdym razie jestem zadowolona z dzisiejszego tempa, bo sporo udało się zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 29.06.2013 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2013 Kamila a co będzie dalej na tym kamieniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamila i Marcin 29.06.2013 19:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2013 Cronin no coś Ty taki ładny kamień przykrywać czymś?? nie no żartuje.. będzie to: http://www.bruk-bet.pl/kampania/images/monoryt.jpg około 40-stu paru m2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts