osiris 12.04.2011 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 (edytowane) Mam w drzwiach klepkowych wpuszczany zamek (taki zwykły, standardowy) z miejscem (otworem) na wkładkę patentową.Zamek był zamknięty na dwa obroty i teraz nie da się otworzyć. Nie można cofnąć języka. Coś chyba się tam w środku poprzestawiało.Wywaliłem wkładkę i nie wiem co dalej. Złodziej na pewno uporał by się z tym w parę sekund lub minut a ja stoję w miejscu i nie wiem co z tym fantem zrobić.Czyżby mnie czekało podważanie drzwi i wysuwanie z zawiasów, bo w tym momencie nic mądrego nie przychodzi mi do głowy. Edytowane 12 Kwietnia 2011 przez osiris Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ProMyst 12.04.2011 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 to zwykły zamek drzwiowy otwierany z obu stron kluczem tak? Czy od wewnątrz ręką? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
osiris 12.04.2011 16:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 (edytowane) to zwykły zamek drzwiowy otwierany z obu stron kluczem tak? Czy od wewnątrz ręką? Z obu stron kluczem. A co to zmienia? Oto tego typu zamek: http://tomark.pl/sklep/33-129-large/zamek-wpuszczany-zw-100-gerda-do-drzwi-.jpg Edytowane 12 Kwietnia 2011 przez osiris Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
osiris 12.04.2011 16:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 http://tomark.pl/sklep/33-129-large/zamek-wpuszczany-zw-100-gerda-do-drzwi-.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ProMyst 12.04.2011 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 Czasem są takie zamki które po przekręceniu dwa razy na zewnątrz nie dawały się otworzyć od wewnątrz (takie specjalne zabezpieczenie). Już widziałem takie przypadki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
osiris 12.04.2011 19:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 Ale co dalej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts